Waar vind ik nu goede warme schoenen voor de winter

waar vind je nu goede warme schoenen voor de winter

Nu de herfst weer is begonnen, de kou weer aanwezig is en de regen zich weer vaker laat zien, is het goed om eens in jouw gangkast te kijken en te zien of jij nog goede warme schoenen hebt voor de winter. Want als het kouder wordt, er misschien wel sneeuw komt, dan zijn warme schoenen natuurlijk zeer gewenst.

Wat zoek jij voor de winter

Wat jij voor schoenen zoekt voor de winter is natuurlijk geheel persoonlijk, maar het kan best nee werken dat jij speciaal warme schoenen koopt omdat je elke ochtend op het trein perron staat te wachten. Of koop je juist jouw schoenen gericht op de wandelingen die je dagelijks loopt. Thuis werken kan prima met elegante laarsjes, maar als jij elke dag tien kilometer moet fietsen voor school dan zijn warme winter boots meer voor jou weggelegd. Wat je ook zoekt jouw schoenen vind je online bij de bijzondere en eigentijdse collectie EBL 8790 van Bent.

Waarom zijn goede warme schoenen nou zo belangrijk

Al van jongs af aan leer je van je ouders, dat er op schoenen nooit bezuinigd mag worden. Maar waarom is dat zo? Omdat jij je hele leven met je voeten moet doen. Goede schoenen zijn daarom zo belangrijk. En in de winter zorg je natuurlijk voor goede warme schoenen. Zorg dan ook altijd dat je schoenen goed passen. Koop niet te groot of te klein. Schoenen moeten comfortabel zitten.

Wat als ik nu warme laarzen wil voor de winter

Voor de winter wil je warme laarzen, laarzen waarmee je eventueel in de sneeuw kan stappen. Goede warme winter boots vind je ook bij EBL 8790. Laarzen in vele verschillende kleuren en modellen. Hoge schoenen met veters, warme hoge laarzen, schoenen met stevige zolen, bij Bent vind je Shoes for fashion lovers!

Wat is nu het geheim van warme voeten

In de winter, als er sneeuw ligt dan is er niets fijners dan naar buiten te gaan voor een wandeling, maar hoe zorg je dan dat je warme voeten houdt?

  • Zorg voor goede warme sokken
  • Zet jouw schoenen voor het wandelen alvast even in de woonkamer en werk ze niet zo aan uit de koude gang
  • Kies eens schoen met een dikke zool
  • Ligt er veel sneeuw, kies dan voor hoge schoenen, zodat er tijdens het lopen geen sneeuw in je schoenen kan komen

Lees ook: 8 redenen om te gaan wandelen.

Koop nu en wees voorbereid op de kou

Nu is het misschien nog niet zo heel erg koud, maar je wil natuurlijk wel goed voorbereidt de winter in gaan. Koop jouw goede warme schoenen nu, zodat je met de eerste koude dagen meteen met warme voeten naar buiten kan gaan. Tenslotte zorg je ook tijdig voor winterbanden onder jouw auto.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking


Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept