Tips voor gezond leven en afvallen zonder dieet

Gezond leven en afvallen zonder dieet, het kan echt!

Doe jij ook zo je best, maar ben je elke keer gefrustreerd als de weegschaal weer niet mee werkt? Gezond leven en afvallen zonder dieet, het klinkt makkelijk en misschien is het ook allemaal helemaal niet zo moeilijk. Alleen waar haal je de tijd vandaan om elke dag gezonde recepten te zoeken en weekschema’s te maken. Dat hoef je allemaal niet zelf te doen. Vraag hulp. Hoe? Dat je lees je in dit artikel.

Goed eten is gezond leven

Zo frustrerend, de hele week heb je gezond gegeten en weer is er geen kilo van af. Dan kan je net zo goed die hele reep chocolade op eten, het werkt toch allemaal niet. Heb jij dit nu ook, begin je elke keer weer met goede moed met afvallen, maar ontbreekt het jou aan kennis, aan recepten, aan tijd. Dan zijn de tips van Verantwoord Afvallen helemaal iets voor jou!. Verantwoord afvallen is afvallen met lekker en normaal eten. Dat klinkt simpel toch?

Verantwoord afvallen met hulp

En simpel is het eigenlijk ook wel. Verantwoord afvallen, is afvallen zonder op dieet te gaan, zonder maaltijden over te slaan, geen poedertjes te gebruiken en wel op gewicht komen en blijven. Merk jij nu ook dat het afvallen je frustreert, puur omdat het gewoon niet lukt. Je wil wel gezond eten, maar waar haal je de recepten vandaan, wie helpt je met wat je wel en niet kan eten en waar kan je terecht met je vragen. Misschien kan jij wel wat hulp gebruiken, omdat het gewoon weg niet lukt.

Elke keer begin ik weer met goede moed

Vaak begin je met afvallen met veel en goede moed. Je koopt van alles in huis, wat maar gezond lijkt, gaat bewegen en heb het idee in no time fit te kunnen zijn. Maar goed eten en bewegen, er komt zoveel meer bij kijken. Je begint voortvarend, maar dan is het lastig, want wat moet je vanavond weer koken of heb je het wel gehad met die havermout in de ochtend. Hoe makkelijk is het om na een lange werkdag een reep chocolade te pakken en acht nu ik toch al slecht bezig ben, kan ik net zo goed die rol koekjes ook op eten. Alle beter dan weer een bord sla.

Ik kan niets met van die ingewikkeld recepten

Gezond leven, goed eten, meer bewegen. We willen het wel, maar hoe? Ik kan niets met ingewikkelde recepten, of ingrediënten waar ik nog nooit van gehoord heb en hoe breng ik een beetje variatie aan in mijn eten? Daar kunnen de tips van Verantwoord Afvallen jou bij helpen. Want met deze tips kan jij op een gezonde manier gewicht verliezen. Dus zonder shakes, poeders, maaltijdvervangers of andere ongezonde en dure producten. Gewoon alles eten. Smullen en afvallen, met recepten, dagschema’s en weekschema’s. Geef jij je op bij Verantwoord Afvallen dan krijg je recepten met stap voor stap bereiding van gezonde en makkelijke gerechten, zonder lastige ingrediënten. Het zijn recepten waar de hele familie van kan genieten, dus niks moeilijk doen met apart koken. Alle gezonde voedingsstoffen komen aan bod.

Meer bewegen en gezond leven

Blijf normaal en lekker eten, eet gevarieerd, beweeg, wandelen minimaal elke dag twintig minuten. Zorg ook dat je af en toe dat ene lekkere in huis haalt en vooral, leer gezond en lekker te eten. Afvallen is geen straf, goed eten is een leefstijl die je heel makkelijk toe kan passen, nu en in de toekomst. Maar zorg wel dat je lekker eet, gezond eet. Verantwoord afvallend oor gezond te eten. Makkelijker wordt het niet.

Je hoeft jezelf niets te ontzeggen

We weten allemaal dat we onszelf niet alles moeten ontzeggen. Logisch, want dan houd je het niet vol. Leer gezond te leven en verantwoord af te vallen door balans te vinden in je leven. Balans in werken, balans in bewegen en balans in eten en drinken. Je hoeft geen fit girl te zijn, maar wandel elke dag die twintig minuten. Je hoeft geen keukenprinses te zijn om wel elke dag een gezond maaltijd op tafel te zetten. En lukt dit je niet alleen, dan roep je de hulp in, bijvoorbeeld van Verantwoord Afvallen. Want je staat er niet alleen voor!

foto gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept