Nooit meer koude voeten met sokken van Apollo

warme sokken, huissokken van apollo sokken

Heb jij ook altijd zulke koude voeten? Kan je ’s nachts niet slapen omdat je twee ijsklompjes in bed hebt. Het is zo naar als je koude voeten hebt en heb dit eenmaal dan krijg je het ook gewoon niet meer warm. Met de huidige energie prijzen zijn we ons er sowieso al van bewust dat we ons misschien warmer moeten aankleden thuis en daarbij horen ook warme voeten. Met onderstaande tips zal je ook nooit meer koude voeten hebben.

Niets zo vervelend dan kou

We zijn er allemaal best een beetje bang voor, de kou. De kou die we deze winter misschien nog meer zullen voelen dan anders. Tenslotte zorgen de hoge gas en energie prijzen ervoor dat we de kachel dit jaar wat lager zullen zetten. Wil je het warm hebben dan is het vooral zaak om voeten en handen warm te houden. Met sokken van Apollo heb je nooit meer koude voeten, want bij Apollo sokken vind je de fijnste warme sokken in alle kleuren en maten.

Nooit meer koude voeten, meen je dat

Wij lopen thuis al jaren op ‘warmpies’, tenminste zo noemen wij ze. De echte naam is huissokken. Deze huissokken dragen we over onze sokken heen. Ze zijn heerlijk warm en voordeel is dat je door de anti-slip onder de huissokken niet uit kan glijden. Ik, die altijd koude voeten had wanneer ze naar bed ging, heb hier, sinds ik huissokken draag geen last meer van.

Wat zijn anti slip sokken

De huissokken zijn er in verschillende kleuren en modellen, zo kan iedereen in huis zijn of haar eigen favoriete kleur uitkiezen. Je kan huissokken van wol kiezen, deze sokken zijn gemaakt van gerecycled wol en zijn heerlijk dik en zacht. Maar je kan ook kiezen voor stoere sokken die gebreid zijn in een ribstructuur en gevoerd met heerlijk warm en zacht fleece materiaal. 

Nooit meer koude voeten met deze huissokken

Ik heb altijd koude voeten, zijn daar ook sokken voor

Naast huissokken heb je natuurlijk ook gewoon van die fijne warme sokken. Ideaal als je altijd koude voeten hebt. Deze warme sokken zijn helemaal voor deze tijd van het jaar. De sokken zijn heerlijk warm en voelen zacht aan.

heerlijk warme voeten met deze warme sokken van wol

Ik ben een echt buitenmens

Ben jij in de winter veel buiten? Dan zijn thermo-sokken ideaal voor jou. Bij Apollo vind je comfortabele thermo-sokken die je elke dag kan dragen en bij alle activiteiten die je buiten wilt ondernemen. Tijden het werken of wanneer je in de winter graag gaat fietsen en wandelen.Deze warme thermo-sokken zijn dan onmisbaar. Het dragen van een paar warme sokken kan voorkomen dat je voeten afkoelen waardoor je het snel koud krijgt.

Ik zoek sokken met kleur

Hou jij wel van een kleurtje en een print, bij Apollo sokken vind je Bio Cotton sokken en Bamboe sokken in alle kleuren en printjes die je maar kan bedenken. De bamboe sokken zijn super zacht en zitten heel comfortabel want de zijn temperatuur gereguleerd. Koel in de zomer en warm in de winter. De Bio-Cotton sokken, speels, warm en dragen comfortabel.

bio cotton
bamboo

Nu met korting deze sokken kopen

Wil jij nu ook van deze fijne warme sokken, de huissokken, warme sokken, thermo-sokken of een van de andere modellen? Met Lodiblogt-10% krijg je 10% korting op het gehele assortiment. Deze actie loopt tot 15 oktober 2022.

Lees ook: Wat is de ideale jas voor de koude wintermaanden?

foto’s lodiblogt/ producten ontvangen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept