Fashion

De tofste jeans trends voor het nieuwe schooljaar

Bij Jeans Centre zijn het de ‘Back to School’ weken, met mooie aanbiedingen en een hippe collectie. Ideaal nu de scholen eer van start gaan. Bij Jeans Inter vind je trouwens ook heel veel leuke kleding voor volwassenen.

Kleding kiezen

Eigenlijk had ik het wel kunnen verwachten, toch. Want jongens kunnen ook modebewust zijn. Maar toch dacht ik dat vooral meisjes zo met kleding bezig zouden zijn, Niets is minder waar. Al vanaf jongs af aan kiezen de jongens ’s morgen zelf wat ze dragen. Ik kan me niet meer heugen dat ik hun kleding uit zocht op een schooldag. En kon ik de eerste jaren, de schoolfoto’s nog een beetje beïnvloeden. Tegenwoordig heb ik niets meer te zeggen van wat ze dragen.

Zelfstandigheid

Voorheen mocht ik mij mening nog wel laten horen of kocht zelf kleding voor ze, maar kleine jongens worden groot. Ze beginnen echt hun eigen kleding stijl te ontwikkelen en willen gewoon zelf aangeven wat ze aan willen trekken. En ik geef ze gelijk. Natuurlijk mag ik me er best nog wel mee bemoeien. Vind ik echt iets niet mooi of veel te prijzig, dan mag ik dat ook kenbaar maken en maken ze er geen probleem van. Ze hebben trouwens ook helemaal geen hekel aan winkelen, dus neem ik het er af en toe maar even van.

Back to school

Op een regenachtige dag in de vakantie gingen we winkelen. Ideaal, in een overdekt winkelcentrum in Hoofddorp waar ook een vestiging van Jeans Centre is. De winkel valt op door de groene letters buiten de deur. Het is een mooie frisse winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik heb de jongens  hun eigen gang laten gaan. Ondertussen kon ik mooi toekijken op een van de relaxte stoelen die in de winkel staan. Omdat ik Online al even een kijkje had genomen op de site, wist ik wat ik een beetje kon verwachten. Nou is er Online meer keus qua kleding, maar ook in de winkel hadden ze alle maten nog volop in voorraad.

Jeans en shirts

Nieuwe spijkerbroeken hadden ze in ieder geval nodig. Hun blik viel meteen op de  Slim Fit Jeans van Garcia. Deze jeans zijn door deze Slim Fit pasvorm perfect voor hen. Er zitten knoopjes aan de binnen kant kan je de broek waardoor je deze strakker kan maken om dne taille. De broek zit en staat erg mooi. Toen ze met een long fit shirt kwamen lopen, moest ik wel even slikken. Ze worden echt groot, die jongens van mij en gaan gewoon helemaal met de mode mee!  De Long Fit shirts staan erg stoer in combinatie met de spijkerbroeken. Het shirt voelt fijn aan en draagt volgens de jongens erg prettig.  Het shirt is ook van Garcia en kost € 25,99.

Hip en stoer

Andere shirts die de jongens kochten zijn ook van dit zelfde merk. Wat me vooral opviel aan deze shirts waren de frisse kleuren en stoere prints die er op staan. Niet alleen kinderen slagen bij Jeans Centre. Zelf kocht ik ook een Jeans en naast de dames collectie is de heren collectie ook zeer uitgebreid. Samen met de jongens had ik een heerlijk shop dagje en zij gaan weer goed gekleed terug naar school. Kijk voor de collectie van Jeans Centre ook eens op hun site

jeans en long slim fit shirt
jeans en shirts
stoere hippe kleding

Lees ook: Kapotte broeken herstellen en weer draagbaar maken.

foto lodiblogt/ pixabay/ samenwerking

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

34 thoughts on “De tofste jeans trends voor het nieuwe schooljaar”

  1. Vandaag de eerste schooldag van mijn meisje. En natuurlijk vergat deze moeder … mijn telefoon mee te nemen voor een foto 🙁 Maar ja, herinneringen zitten in je hart en niet in je telefoon? 😉 Wat een stoere boys en wat een leuke outfits. Die eerste shirts bij die slim fit jeans. Heel gaaf.

  2. Ooh ik zou zo graag willen dat mijn mini mannetje winkelen niet erg vond haha. Aan de andere kant ben ik altijd wel snel klaar zo :p Leuke kleding hebben de mannen uitgezocht!

  3. Wat een stoere outfits! Hebben ze goed gedaan! Emma (4) is hier ook al heel erg mee bezig en idd, ik gaf altijd de schuld aan het feit dat ze een meisje is… Heeft er dus niets mee te maken haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.