Shop de Boho Look! Mijn favoriete winkels en hippie markten

Shop de boho look

Ben je dol op de Boho Look en weet je af en toe niet waar je nu die leuke tas, die gave schoenen of jurk kan kopen? Ik zet vandaag mijn favoriete winkels voor Bohemian kleding en accessoires op een rij en vertel je ook waar je dit jaar de Hippie markten kan vinden.

Shop de boho look

Net zo dol op de bohemain stijl als ik, dan zal je ook zo je favoriete winkels hebben. Winkels waar je misschien dagelijks of wekelijks de nieuwsbrief van ontvangt. Misschien heb jij ook favoriete winkels, waar je graag komt. De leukste boho look shop je offline of online maar dit jaar kunnen we ook weer naar de hippie markten toe.

Om een overzicht te geven van mijn favorite (web) winkels met Bohemian kleding en de leukste hippie markten die je dit jaar kan bezoeken in Nederland, hier een overzicht.

Lees ook: Bohemian Leefstijl. Hoe word je een echte bohemian.

Ibzmode

Mijn favoriete winkel om de Boho look te shoppen is Ibzmode. Bij deze winkels slaag ik te vaak. Zowel voor kleding, als voor accessoires. De website is overzichtelijk en duidelijk met goede foto’s en duidelijke beschrijving. Ben je een keer in Amsterdam, Den Bosch of Noordwijk, ga dan zeker bij een van de Ibzmode winkels langs. De sfeer die hier hangt is fantastisch! Nieuw is trouwens de lokatie in Egmond aan zee.

De collectie kleding en accessoires is groot, zelf ga ik vaak voor het Australische merk Jaase. Dit omdat deze kleding helemaal mijn stijl is.

Bestel je online dan heb je gegarandeerd binnen 1-2 dagen je aankopen binnen. Vind jouw boho look op de site van Ibzmode

Hip-pie

Nog zo een leuke winkel is Hip-pie. Ze hebben veelal dezelfde mode als bij Ibzmode en heel af en toe koop ik hier mijn rok of jurk omdat mijn maat niet meer voorhanden is bij Ibzmode. Nadeel van deze site vind ik dat de foto’s erg klein zijn en na bestelling duurt het een dag of 4-5 voor je je bestelling het binnen hebt.

De collectie vind je op de de site van Hip-pie.

Lascana

Mijn eerste Boho jurk kocht ik bij Lascana en nog steeds hebben ze hier heel veel leuke kleding. Zoek op de site even bij Ibiza stijl en je komt helemaal in zomerse sferen.

Lees ook: Bikini en strandkleding van Lascana.

Omoda

Mijn laarzen bestel ik bij Omoda. Nu ben ik helemaal gek op cowboylaarzen en deze vind je hier in vele verschillende kleuren en modellen, met hak, of zonder. Deze laarzen kunnen het hele jaar door.

Lees ook: Beige cowboy laarzen, zo draag je ze het hele jaar door.

Hippie markten

Er zullen waarschijnlijk nog veel meer hippie markten zijn, maar ik ben dit jaar vooral heel benieuwd naar de Ibiza-markt ON TOUR. Dit is een reizende Ibiza-markt die sinds 2015 door het land toert met een enthousiaste groep moderne hippies.

Waar staan ze dit jaar onder anderen:

  • Alphen aan den Rijn Ibiza markt ON TOUR tijdens Zomerspektakel aan het Meer: zaterdag 4 en zondag 5 juni.
  • Hippie Boulevard/ Ibiza markt Boulevard de Favauge & Badhuisplein, zandvoort: Vrijdag 10, 17, 24 juni – Vrijdag 1, 8, 15, 22, 29 juli en Vrijdag 5, 12 augustus
  • Harderwijk Ibiza markt ON TOUR Boulevard: zondag 31 juli en zondag 28 augustus.

Deze markten vinden buiten plaats en zijn gratis toegankelijk.

Hou de facebook pagina van Ibiza Markt in de gaten voor eventuele wijzigingen of aanpassingen.

Hippie chic look

Wil jij nu ook die hippie chic look, die boho look of gypsy look. Kom zeker eens naar een van deze winkels of naar de Hippie markt. En heb jij nog leuke tips voor mij, deel ze dan hieronder!

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept