Kinderpretpark Julianatoren breidt uit met een nieuwe achtbaan

Kinderpretpark Julianatoren heeft een nieuwe achtbaan, de Texas twister

Kinderpretpark Julianatoren gaat uitbreiden. Er komt namelijk een nieuwe achtbaan. Hoe gaaf is dit? Dit kinderpretpark is een super leuk park voor kinderen tot een jaar of tien. het is overzichtelijk, met leuke attracties en shows. En vanaf 24 april dus een nieuwe achtbaan: De Texas Twister. Ga jij ook snel langs?

Een nieuwe achtbaan in Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Juilanatoren heb ik altijd als een heel fijn pretpark ervaren. Door de kleinschaligheid en het overzicht heb ik nooit het idee gehad dat ik bang moest zijn de kinderen kwijt te raken of te verdwalen. De achtbaan was al leuk en nu is er dus vanaf komende zondag een nieuwe achtbaan. De Texas twister. Op zondag 24 april om 11:30 uur wordt de nieuwe achtbaan ‘Texas Twister’ officieel geopend. En geloof me, de opening wordt een groot feest!

Texas Twister

In de Texas Twister maak je een doldwaze rit over de prairie van Texas en geniet je van het adembenemende uitzicht op Mount Muismore. De Texas Twister een spinning coaster waarbij het bovendeel van het wagentje roteert ten opzichte van het onderstel.

Een attractie vol belevenis

“Afgelopen winter hebben we niet stilgezeten en zijn wij flink bezig geweest om de Texas Twister op tijd klaar te hebben. De Texas Twister is geheel gethematiseerd en vormt samen met de attracties de Paardenbaan, de Tollende Hoeden en de Wild West Express het themagebied Het Wilde Westen.  De Texas Twister is echt een hele mooie toevoeging aan het park”.  

Nieuwe TV-serie Jul & Julia

Achter elke attractie in het park zit een avontuurlijk verhaal dat Meneer Kaasgaaf zelf beleefd heeft. Deze zomer verschijnt er van dit avontuur natuurlijk ook een nieuwe serie van Jul & Julia genaamd ‘herrie op de prairie’. Hou de Tv-serie dus goed in de gaten.

kinderpretpark Julianatoren

YouTube-serie ‘Op weg naar de Texas Twister’

En ben je nu benieuwd hoe de totstandkoming van de rollercoaster ‘Texas Twister’ is gegaan? Kinderpretpark Julianatoren heeft een 3-delige YouTube-serie gemaakt. In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen over het ontwerp, de bouw, de afwerking en zie je unieke beelden. De derde aflevering verschijnt vrijdag 22 april op het Julianatoren YouTube-kanaal en de website julianatoren.nl

Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren is een pretpark voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Het park is erg overzichtelijk. Naast de vele attracties, waaronder nu dus ook een nieuwe achtbaan, zijn er ook vele shows, zoals die van Jul & Julia, Dino & Dina maar ook kan je naar de show van Cas de Texas Ranger.

Cas de Texas ranger

Lees ook: Alles over de zomerweken bij kinderpretpark Julianatoren.

Lees ook: Levensechte dino’s deze zomervakantie in Schiedam.

foto beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept