Levensechte dino’s komen deze zomer naar Schiedam

deze zomer in Schiedam, een tentoonstelling van levensechte dino's

Altijd al eens een ontmoeting willen hebben met levensechte dino’s? Deze zomervakantie kan dat! En wel in het Beatrixpark in Schiedam. Hier strijkt namelijk de reizende dino tentoonstelling Jurassic Encounter neer. Vijftig levensgrote bewegende dinosaurussen uit het Jura, Trias en Krijt tijdperk. Kom jij ook van 28 juli tot 14 augustus naar Schiedam?

Levensechte dino’s

Hoe gaaf is het om een ‘gevaarlijke route’ door graslanden en bossen te volgen en een ontmoeting te hebben met levensechte dino’s. Durf jij oog in oog te staan met grommende, brullende en sissende dinosaurussen? Het vermakelijke en educatieve evenement is te bezoeken in deze zomervakantie.

Spectaculair dagje uit voor het hele gezin

Kom in juli of augustus naar Schiedam en reis in het Beatrixpark meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd. Ontmoet de vijftig levensechte en bewegende dinosauriërs. Dino’s met zwaaiende staarten en brullende geluiden. Jurassic Encounter biedt een spectaculair dagje uit voor het hele gezin. Dus kom kennis maken met deze indrukwekkende reuzen. En stap terug in een tijdperk waarin dinosaurussen over de aarde dwaalden.

Maar pas op!

Pas op als je het park verkent, bij elke bocht staat wel een dinosaurussen langs de route. Kijk dus goed uit waar je loopt! Ze verstoppen zich in de struiken, grazen in de boomtoppen en torenen boven je hoofd uit. Door de brullende, grommende en sissende geluidseffecten en bewegende lichaamsdelen wordt een bezoek aan Jurassic Encounter een spannende, realistische en plezierige beleving. 

Complete Jurassic Encounter beleving 

Tijdens deze tentoonstelling leer je alles over deze levensechte dino’s. Lees de informatiepanelen en leer hier alle interessante feitjes. Het bezoek aan Jurassic Encounter wordt hierdoor zowel educatief als spannend. Bezoek ook de bioscoop waar toffe documentaires worden getoond over de tijd waarin de dinosauriërs op aarde ronddwaalden. Dinofans kunnen deelnemen aan een spannende virtual reality ervaring. Durf jij een gevecht aan tegen een ‘echte’ dinosauriër of neem je plaats voor een ritje in de virtuele dino-achtbaan?

Eten en drinken

Langs de route kan je natuurlijk ook iets eten en drinken. De keuze is reuze: traditionele Spaanse churros, broodjes steak, hamburgers, crêpes & wafels, noedels en andere pop-up hapjes.

Over Jurassic Encounter

Jurassic Encounter is een succesvolle, reizende tentoonstelling. En vindt haar oorsprong in Engeland. Het is op 2 april haar Europese tour begonnen in het Cassiobury Park in Londen. Vervolgens reist Jurassic Encounter dit jaar door naar Buxton, Edinburgh, Schiedam en Bristol.

in het Beatrixpark in Schiedam is deze zomer de tentoonstelling.

Meer informatie over Jurassic Encounter waar dinosauriërs tot leven komen,

  • Locatie: Beatrixpark, Schiedam
  • Openingstijden: 28 juli tot en met 14 augustus 2022
  • van 10:00 – 18:00 uur
  • Tickets : Verkrijgbaar via de website.
  • Website: https://www.jurassicencounters.uk/rotterdam-nl

Ga deze zomer op onderzoek uit en laat je verrassen!

De leukste dino speelgoed vind je hier

Lees ook: Jurassic World- The boardgames. Een spannend spel voor iedere dino fan.

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept