Kom 2e Pinksterdag naar de allereerste editie van Speeldag Utrecht- gratis entree

Kom 2e pinksterdag spelen tijdens de speeldag Utrecht, gratis entree

Heb je nog geen plannen voor 2e Pinksterdag kom dan naar Speeldag Utrecht. Op maandag 6 juni wordt de binnenstad van Utrecht omgetoverd tot een mega grote speeltuin waar iedereen kan spelen. Op deze feestelijke dag verzamelen alle speelgoeduitgevers van Nederland zich voor dé speelgoeddag van het jaar om Goed Speelgoed onder de aandacht te brengen. De entree van deze dag is gratis.

Speeldag Utrecht wat is dat

Kinderen, families, vrienden, iedereen is van harte welkom om te komen spelen met het nieuwste speelgoed. Maar je kan ook spellen testen en je uitleven op de vele attracties zoals springkussens en stormbanen. Ook zullen bekende influencers hun opwachting maken! De Speeldag Utrecht belooft een ultiem uitje te worden voor gezinnen. Speeldag Utrecht is gratis toegankelijk.

Een grote speeltuin

Op 6 juni wordt de binnenstad van Utrecht omgetoverd tot een mega grote speeltuin. Hier kan iedereen komen spelen. De allerkleinsten kunnen op de foto met Bing, Peppa ontmoeten, verstoppertje spelen met nijntje of heerlijk komen spelen in het Little Tikes Speelparadijs. Oudere kinderen kunnen LEGO Master worden op het Vredenburgplein, spelen met reusachtige domino stenen, hun dans skills showen met Just Dance, proberen de DOMunder Escape Room op te lossen of hun Pokémon kaarten te ruilen.

Kom jij Bing gedag zeggen tijdens de speeldag in Utrecht?

Spellen uittesten

Van al deze activiteiten krijg je vast trek dus kun je lekker popcorn eten en ondertussen veel verschillende spellen uittesten. Mocht je nog energie over hebben dan staat er een 41 meter lange stormbaan op je te wachten op het Vredenburgplein.

Kom jij naar hartje Utrecht

Iedereen die naar Speeldag Utrecht komt, krijgt een routekaart mee zodat je niets hoeft te missen. Speeldag Utrecht vindt plaats in hartje Utrecht van 09:30 uur tot 17:30 uur en is gratis toegankelijk.
Aanmelden is niet nodig, maar als je dit wel doet via de website van Samen Spelen maak je kans op een mooi spellen pakket.

Het Samen Spelen-plan

De Speeldag is een initiatief van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar, in samenwerking met Kidsweek, Ypos, het Spellenspektakel, Kika en Utrecht 900 jaar. De Verkiezing Speelgoed van het Jaar en de Nederlandse speelgoeduitgevers hebben het Samen Spelen-plan ontwikkeld. Dit jaarplan bestaat uit verschillende speelgoedprojecten met als doel speelgoed positief onder de aandacht te brengen. Het Samen Spelen-plan staat voor Goed Speelgoed. Goed Speelgoed betekent veilig en getest speelgoed, origineel en geen namaak, kwalitatief, optimaal plezier biedend en zo duurzaam mogelijk. Goed Speelgoed sluit niemand uit. Iedereen doet mee.

Lees ook: Speelgoed van het jaar- MicroMacro Crime City.

foto beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept