YOGI TEA koop je nu ook in de supermarkt

YOGI TEA biologische thee is nu ook te koop in de supermarkt.

Was het merk YOGI TEA eerst alleen verkrijgbaar bij de speciaalzaken, vanaf oktober siert het ook de schappen in de supermarkt. Een mooi moment om de pluspunten op een rij te zetten over deze thee voor iedereen die -net als ik- nog onbekend zijn met dit thee merk.

Ontdek de exotische smaakbeleving van YOGI TEA®

Zelf kende ik het merk nog niet. YOGI TEA is biologische thee voor de bewuste theeliefhebber. YOGI TEA is al meer dan 40 jaar een begrip. Geschoeid op ayurvedische leest, behoort YOGI TEA tot de avant-garde in het gebruik van authentieke, biologische ingrediënten met de pure, krachtige smaakbeleving waaraan je de thee herkent. Was het merk eerst selectief verkrijgbaar bij de speciaalzaken, sinds oktober siert het ook de schappen in de supermarkt.

Duurzaam, gezond en biologisch

Steeds meer mensen denken na over duurzaamheid. Maar ook met maatschappelijke betrokkenheid en zingeving is men bezig en gezondheid speelt hierin ook een grotere rol. YOGI TEA is een theemerk dat zijn missie ademt en zet actief woorden om in daden. YOGI TEA is kwaliteitsthee met oog voor een betere wereld en welzijn. 

De plussen op een rij

  • Ongeëvenaard de lekkerste en meest uitgebalanceerde kruidentheemelanges  
  • Het werkt alleen met de beste biologisch geteelde ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen
  • 20% van de omzet vloeit terug naar goede doelen
  • Het werkt nauw samen met (toe)leveranciers als het gaat om het verbeteren van mens en milieu. 
  • Al het verpakkings- en promotiemateriaal is 100% duurzaam
  • YOGI TEA staat voor biologisch, ethisch en duurzaam.

info persbericht YOGI TEA®

Goed voor lichaam en geest

YOGI TEA smaakt niet alleen ontzettend lekker, want eerlijk is eerlijk, daar heb je mij als eerste mee, het is ook goed voor je lichaam. De ayurvedische theemelanges hebben een rijk smaakprofiel met altijd een exotisch tintje en ondersteunen de natuurlijke effecten op geest en ziel. 

Wist je trouwens dat YOGI TEA® het eerste theemerk was dat op het label van een theezakje een mooie spreuk toevoegde. Een hartverwarmende opkikker. 100% biologisch – 100% smaak. 

Drie smaken zijn te koop in de supermarkt

Online koop je maar liefst 60 verschillende YOGI TEA®-melanges. En nu vind je in de supermarkt de meest favoriete varianten, YOGI TEA Classic, YOGI TEA Ginger Orange, YOGI TEA Bedtime.

Proef hoe iedere kop thee je laat genieten

Ik ben dol op thee en eigenlijk drink ik dit de hele dag door. Ik mocht de drie thee melanges van YOGI TEA die nu te koop zijn in de supermarkt proeven en ben erg enthousiast over de lekkere zachte smaak van de thee. Het smaakt -precies wat ze zeggen- exotisch.

Bedtime tea van YOGI TEA® helpt voor een ontspannen afsluiting van de dag. Deze thee heeft kalmerende ingrediënten zoals lavendel en valeriaanwortel en geurige kruiden zoals munt en salie. De thee is zacht van smaak en is heerlijk om ’s avonds te drinken.

Ginger Oranges met vanille is echt een hele lekkere thee. Het heeft de smaak van een zomeravond. De sinaasappel geeft een heerlijke aroma aan de thee en dit gecombineerd met vanille en gember is een top combi.

Classic Tea is zeker niet zomaar thee, deze thee heeft een heerlijke melange van zoet kaneel, kardemom, kruidige gember, kruidnagel en peper. Deze thee is heel lekker met een scheutje melk of een vegan melkvervanger.

De herontdekking van de lekkerste biologische thee 

YOGI TEA biologische thee blijft selectief verkrijgbaar, maar vanaf nu ook volop te koop bij de supermarkt. Het grote publiek kan nu makkelijk YOGI TEA zelf kopen en proeven. 

Benieuwd hoe je nu de lekkerste thee kan zetten? Je leest het inu it artikel over het zetten van de perfecte kop thee.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept