Urban Chic met een Bohemian Twist: Ontdek deze herfst sieraden

Urban Chic Collectie herfst sieraden van Kaya Sieraden

Niet alleen kan je zorgen dat je huis herfstproof is, of je kledingkast. Ook in sieraden kan je zorgen voor een herfst in stijl en wel met de Urban Chic collectie van Kaya Sieraden. Sieraden die stoer en elegant voor in de herfst zijn, maar natuurlijk gerust het hele jaar gedragen kunnen worden.

Urban Chic Collectie van Kaya Sieraden

De Urban Chic Collectie van Kaya Sieraden bestaat uit kettingen, armbanden, oorbellen en ringen in herfstkleuren. Nu is het niet zo dat je deze sieraden alleen in de herfst kan dragen, maar hoe leuk is het om naast je huis herfstproof te maken, je kleding aan de herfst aan te passen, nu ook je sieraden hier op uit te zoeken? Sieraden die stoer en elegant zijn en door de kleuren die gebruikt worden, echt helemaal bij de herfst passen.

Stainless steel

Mijn keuze bij de Urban Chic Collectie viel op een Stainless steel ring en een Stainless steel armband waarbij ik -natuurlijk zou ik bijna willen zeggen- koos voor een Boho armband met muntjes

armband, kaya sieraden

Bohemian twist

Want dat de Urban Chic Collectie een bohemian twist heeft is zeker. Als bohemienne draag ik veel sieraden en ik kies bewust sieraden die bij de bohemian stijl passen, waaronder Stainless steel sieraden. Stainless steel sieraden zijn roestvrij stalen (RVS) sieraden van verschillende metalen met een roestbestendige eigenschap. De samenstelling van dit materiaal maakt RVS super sterk én krasvast. Stainless steel is dankzij het zeer lage nikkelgehalte goed te dragen wanneer je een gevoelige huid hebt. Door de kleuren die Kaya Sieraden aan de sieraden heeft gegeven, denk aan zirconia kristallen of kleurrijke kralen, maar ook de vele hangers en bedels heeft ook deze collectie die bohemian twist.

ring

Om welke vinger draag jij een ring

Toen ik op Ibiza was, kocht ik een ring als herinnering aan de vakantie, deze ring draag ik om mijn linker wijsvinger. Mijn rechter wijsvinger voelde toch iets kaal, vandaar dat ik koos voor een mooie en aparte Twisted stainless steel ring. Deze draag ik nu rechts aan mijn wijsvinger. Online las ik dat het dragen van een ring aan je wijsvinger vertrouwen en ambitie uitstraalt. Nou dat is mooi meegenomen toch!

Een echte herfstcollectie

Naast dat je jouw huis herfstproof kan maken, kan je dus ook kiezen voor een herfst collectie sieraden. De Urban Chic collectie met herfst kleuren. De Urban Chic collectie van KAYA is geïnspireerd op de stoere stad met fonkelende herfstlichtjes. Denk aan de echte herfstkleuren blauw, groen en zwart dit gecombineerd met stainless steel. Kies jouw ketting, armband of ring voor dit seizoen nu in deze verrassende collectie.

Wie verras jij met een mooi sieraad

Of je nu een sieraad voor jezelf koopt of voor je moeder, zus of vriendin, In de collectie van Urban Chic vind je een mooie keuze. Je kunt eindeloos combineren en zo jouw unieke sieraden setje dragen. Zodat je stralend de donkere dagen door kunt komen. 

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept