Makkelijk in de keuken, de 3-in-1-grill van Cuisinart

makkelijk in de keuken, de 3-in-1 grill van Cuisinart

Handig in de keuken, een keukenapparaat met meerdere functies! Zoals de 3-in-1 Grill van Cuisinart. Een grill waarmee je naast grillen, dit keukenapparaat ook kan gebruiken voor het maken van een wafel of een omelet. Dat is nog een handig en scheelt een boel ruimte in de keuken. Dus of je een lekkere snack wil maken of een maaltijd, gebruik de 3-in1 grill van Cuisinart.

Cuisinart 3-in-1 grill, wafel en omelet maker

Snel en gemakkelijk koken, dat kan met de verschillende functies van dit apparaat. Het is een perfect keukenapparaat voor families, maar natuurlijk ook helemaal geschrikt voor studenten. De Cuisinart 3-in-1 Grill, Wafel- en Omelet maker komt met een unieke combinatie van verschillende platen, voor grillen, wafels en omeletten, ze zijn gemakkelijk in gebruik en deze grill heeft een prachtige design. 

Gemakkelijk gebruik en compact

Het makkelijk is, dat je de platen makkelijk kan verwisselen, waardoor deze 3-in-1 Grill, super makkelijk in gebruik is. De platen gaan zo de vaatwasser in, hebben een anti-aanbaklaag en zijn daardoor makkelijk schoon te maken. De Cuisinart 3-in-1 Grill gebruik je om heerlijke panini’s te maken, om vlees, vis en groentes te grillen of je gebruik de wafel platen voor zelfgemaakte zoete of hartige wafels.

Voor de snelle snack of een uitgebreide maaltijd

De omeletplaten hoef je niet alleen te gebruiken voor het maken van een omelet, je gebruikt de diepe rondjes in deze platen ook om snacks te bereiden, van mini- calzones tot pannenkoekjes tot quiche. Hierdoor is deze grill het cadeau voor studenten die op kamers gaan.

Klein maar fijn

Door de compacte formaat van deze 3-in1-grill bespaar je waardevolle ruimte op je aanrecht en in je keukenkastjes en heeft hij een minimale ecologische voetafdruk.

Kenmerken

  • Compact formaat
  • Stabiele hoge temperatuur tot wel 210° C
  • Variabele temperatuur met indicatielampjes
  • 3 sets verwisselbare platen: Grill, Wafel en Omelet
  • Verwijderbare, anti-aanbaklaag, vaatwasser-bestendige platen
  • Zwevende bovenste plaat in Grill-modus, tot 8cm, voor gelijkmatig koken aan beide zijden
  • 5 jaar garantie
voor de snack of maaltijd

De adviesprijs voor de Cuisinart 3-in1 grill is €169,90 en koop je bij Cuisinart of o.a. op Bol.com

Weinig ruimte en functioneel

De producten van Cuisinart zijn stuk voor stuk functioneel en een lust voor het oog in de keuken. De apparaten zijn handig omdat ze veelal meerdere functies hebben, waardoor je minder producten nodig hebt wat weer scheelt in ruimte. Mijn favorieten in de keuken zijn de Cuisinart Cordless 4 in 1 wine opener en de Vintage roze keukenmachine van dit merk.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank The Image Factory

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept