Cuisinart Cordless 4 in 1 wine opener- nooit meer moeite met een kurk

Nooit meer moeite met een kurk- de Cuisinart Cordless 4 in 1 wine opener

Drink jij graag een glas wijn en heb je ook wel eens problemen met de kurk, niet alleen omdat de kurkentrekker weer zoek is, maar dat deze scheef gaat en de kurk er maar half uit komt?Met de Cuisinart Cordless 4 in 1 wine opener heb je deze problemen nooit meer en door het strakke design van deze wijnopener staat deze kurkentrekker prima op het aanrecht.

De 4 in 1 wine opener

Het is de vriend van iedere wijn liefhebber en staat ook nog eens super leuk in de keuken: de Cuisinart Cordless 4 in 1 wine opener. Je hoeft nooit meer te worstelen met een kurkentrekker, want het openen van jouw favoriete flessen kan niet eenvoudiger dan met de draadloze 4-in-1 automatische wijnopener.

Deze 4 in 1 wine opener wordt geleverd met

1. ingebouwde foliesnijder

2. automatische kurkentrekker

3. beluchter

4. vacuümsealer

Super makkelijk de fles openen

De eerste stap bij en wijnfles met kruk is om het folie van de fles te snijden. Hierbij gebruik je heel eenvoudig de ingebouwde foliesnijder. Deze vind je onderaan de wijnopener. Je verwijderd zonder problemen het folieomhulsel, omdat de snijder super scherp is.

Je hoeft alleen maar de kurkentrekker boven de fles te houden

Dan stap 2, hou de wijnopener boven de fles, de 4 in 1 wine opener voelt automatisch de kurk, verwijderd deze soepel en werpt hem in één beweging uit.

Een beluchter gebruiken voor een nog betere smaak

Dan ook inbegrepen in deze 4 in 1 iwijnopener, is een beluchter. Deze plaats je eenvoudig in de net geopende fles, waardoor je de wijn laat oxideren, dit alles voor een betere smaak tijdens het schenken.

En als de fles niet op gaat

Dan hebben we nummer 4 van deze 4 in 1 wine opener en dat is de vacuümsealer. Deze gebruik je wanneer de fles niet op gaat. Deze vacuümsealer heeft een datummarkering om de versheid van onafgemaakte wijn te behouden en je te herinneren aan de datum waarop de fles voor het eerst werd geopend. Zet de dop op de fles, draai de automatische kurkentrekker om en zet dit boven op de dop, deze trekt dan vacuüm waardoor je de fles makkelijk kan bewaren.

In een handomdraai een fles open

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen groot fan van het openen van wijnflessen. Tenminste dat was ik niet. Ik hd altijd grote moeite om de kurkentrekker recht op de wjnfles te krijgen, waardoor de kurk in de fles nog wel eens afbrak of met zo veel moeite uit de fles kwam, dat ik bang was dat de fles om zou gaan. Met deze 4 in 1 wine opener is mijn frustratie geheel verdwenen. Deze wijnopener zorgt dat de kurk wel heel makkelijk uit de fles komt, zonder ook maar enkele kracht te leveren. Makkelijk ook is dat de foliesnijder, beluchter en vacuümsealer bij de opener in zitten, zo raak je ze niet kwijt en heb je het altijd bij de hand.

Je hebt geen batterijen nodig

De draadloze 4 in 1 wine opener kan via USB worden opgeladen, waardoor er geen batterijen nodig zijn. Hij staat altijd klaar wanneer je hem nodig hebt, want met een volledige oplaadtijd van 2,5 uur kun je tot wel 50 flessen openen, dus dat heel wat. De wine opener is mooi van design en staat prima op het aanrecht.

Deze draadloze 4-in-1 automatische wijnopener is het perfecte cadeau voor wijnliefhebbers en werkt met zowel natuurlijke als synthetische kurken.

De nieuwe draadloze collectie van Cuisinart

Naast deze 4 in 1 wine opener heeft cuisinart een hele nieuwe draadloze collectie, tenslotte is tijd en ruimte is in de keuken schaars. Dus stop de zoektocht naar stopcontacten, vergeet je zorg dat een snoer misschien over de kookplaat komt, of de ergernis wanneer je met een snoer in de weg zit. Deze draadloze keukenhulpmiddelen, zijn niet alleen elegant, ze zijn ook makkelijk mee te nemen of te verplaatsen in de keuken.

De Cuisinart draadloze collectie bestaat uit:

  • Power handmixer
  • Pro Staafmixer
  • On The Go blender
  • Mini prep pro
  • 4 in 1 wine opener

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank the image factory/lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept