Vier de zomer met Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional

Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional, maak je eigen ijs

Heb jij ook zoveel zin in de zomer? In het zomerseizoen met zon, strand en natuurlijk ijsjes. Tenslotte gaat er niets boven ijsjes en helemaal niet als je deze zelf maakt met verse ingrediënten naar keuze. Hoe? Heel makkelijk met de Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional.

De Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional

Maak je eigen ijs. En zeker niet alleen in de zomer want ijs als dessert kan natuurlijk altijd. Denk aan een bolletje of een sorbet met vers fruit. Met de Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional, maak je heel makkelijk je eigen toetje. Wat jouw dieetwensen ook zijn, met deze ijsmachine van Cuisinart kun je jouw perfecte ijsdessert maken. Met vers fruit, glutenvrije ingrediënten of veganistische melkalternatieven. Je maakt je eigen ijs naar eigen smaak en idee.

Ijs in 40 minuten

De snelle functionaliteit van de Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional zorgt ervoor dat je op elk moment een koude traktatie kan klaarmaken. Terwijl de zon schijnt, want je hoeft de kom niet in te vriezen, ja maakt jouw portie ijs op het momnetdat je er zin in hebt. Elke portie is klaar in slechts 40 minuten.

Zelf ijs maken

De Cuisinart ijsmachine wordt geleverd met twee speciale mengspatels om je bevroren toetje de perfecte textuur te geven. Je hebt een roomijsspatel voor een lichtere textuur en de Italiaanse ijsspatel zegt voor er voor dat het ijs dichter is dan normaal ijs maar wel met die zijdezachte textuur en wil je het ijs nog even bewaren voor later dan zet je het gewoon nog even in de vriezer.

vier de zomer en maak je eigen toetjes.

Wil jij nu ook deze ijsmachine in huis? Dit product koop je hier

Een Cuisinart Ice Cream Maker receptenboek vind je hier

Laat de zomer maar beginnen

Nu de lente af en toe al even om de hoek komt kijken, de echte kou weer weg is en de dagen weer langer worden komt ook het lente gevoel weer naar boven. Bij de lente en de zomer hoort ijs en ook als je allergieën hebt kan je nu heel makkelijk zelf je ijs maken met de Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional.

Lees ook: Haal de lente in huis met deze 6 eenvoudige tips.

Lees ook: Een bananen milkshake, makkelijk en snel recept.

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept