Bonne Maman- De lekkerste hazelnootpasta voor op brood

Bonne Maman is bekend door hun jam, maar komen nu ook met hazelnootpasta. En deze hazelnootpasta, smaakt echt zoals en hazelnootpasta hoort te smaken. Met een romige en fluweelzachte smaak is het heerlijk op een boterham, maar naast broodbeleg kan je deze pasta in verschillende recepten gebruiken.

Bonne Maman

Misschien ken je Bonne Maman wel van de kwaliteitsjam uit Frankrijk. Bekend van de rood-wit geruite deksels. Deze nieuwe hazelnootpasta is wederom een product van hoge kwaliteit in een traditionele glazen pot met een wit handgeschreven etiket en de iconische deksel.

de lekkerste broodbeleg voor op je boterham

Wat maakt deze hazelnootpasta zo bijzonder

De hazelnootpasta van Bonne Maman bevat meer hazelnoten dan menig andere pasta. Er zit maar liefst 20% hazelnoten in een pot. Ook bevat het product géén palmolie. Goed voor het milieu dus. 
Bonne Maman roostert de hazelnoten licht. Zo blijft de smaak van de hazelnoot optimaal. Een hazelnoot lekkernij die gemaakt is naar grootmoeders recept met puur natuurlijke producten en véél liefde. 

Nu is hazelnootpasta natuurlijk een populair beleg voor op de boterham. En er is ook ontzettende veel keuze hierin. De romige smaak en fluweelzachte textuur van de pasta zijn de grote troeven van Bonne Maman. Dat moet je echt proeven!

Broodbeleg

Deze overheerlijke hazelnootpasta is heerlijk op brood. Want niets is zo lekker dan een volkoren boterham met hazelnootpasta. Of wat dacht je van een warm geroosterd wit broodje?. Nu eet ik zelf koolhydraatarm en dus minder brood, dit in tegenstelling tot mijn kinderen, die elke dag volop genieten van hun boterhammetjes. Natuurlijk wilde ik deze hazelnootpasta ook zelf proeven en wat is het lekker. De smaak is heerlijk, zo smeuïg, zo vol, echt een traktatie.

Lees ook: Starten met koolhydraatarm eten, geen dieet maar een leefstijl.

De lekkerste hazelnootpasta voor op je brood of om mee te bakken.

Bakken met de hazelnootpasta van Bonne Maman

Naast dat de hazelnootpasta van Bonne Maman heerlijk is op de boterham kan je er ook heel goed mee bakken. Op de site van Bonne Maman vind je vele recepten, met de jam en de pasta. Nu is het glazen potje met deksel zo ontzettend leuk, dat het eigenlijk zonde is om deze weg te doen in de glasbak. Hier kan je dan ook super leuk knutselen, kijk hiervoor ook even op de site.

De jampotjes in leuke kleine verpakking koop je hier.

Of wat dacht je van een Advent Kalender vol jampotjes:

foto’s lodiblogt/ beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept