Elke maand een nieuwe cocktail in huis, met de New York Cocktail box

maak je eigen cocktails met Quevedo Port

Cocktails. Maak jij ze wel eens? Laatst deelde ik al twee cocktail recepten op mijn blog met Quevedo port. En na het proeven hiervan, lustte ik eigenlijk wel meer. Met de New York Cocktail Box gaat dit heel gemakkelijk. Hiermee kan je elke maand thuis, de lekkerste en hipste cocktails maken.

Wijn en bier

Ik was helemaal nooit zo van de cocktails. Ik drink eigenlijk meer bier en wijn. Tot ik pas geleden de cocktails met port ontdekte en nu eigenlijk cocktails steeds meer ben gaan waarderen. Leuk was het dan ook toen ik hoorde dat ik de cocktail box van New York Cocktail Box mocht testen.

Lees ook: Maak cocktails met port.

Hoe werkt de cocktailbox

Wie kent hem niet, de beroemde scene uit Cocktail. De film waarin Tom Cruise aan het oefenen is met de cocktail shaker? Denk hier aan en dan aan New York. New York, de wereld stad van de cocktails. Nu kan je je eigen cocktail bar beginnen in je eigen huis. Dit kan dankzij de New York Cocktail Box. Elke maand geven zij een box uit, met de ingrediënten en het recept van New Yorks beste bartenders. Door middel van een presentatie laat hij zien hoe hij zijn cocktail maak, dit geeft je de mogelijkheid het recept over te nemen en lekker te genieten van een New York cocktail in eigen huis.

Wat vond het testpanel van de cocktail Bitters&Berries

Ik kreeg de New York Cocktail Box om de cocktail Bitters&Berries te maken. Met de Bitters&Berries wilt de barman de overgang van zomer tot herfst vieren. Om dit te doen koos hij Gin als basis voor zijn creatie, een van zijn favoriete smaken, Campari en Muroise likeur om een lichte samengestelde smaak te creëren In combinatie met citrusvruchten.

Ik kreeg de box binnen met alle ingrediënten voor een cocktail. Zowel de drankjes, als de vruchten en maatbekertjes waren aanwezig. Er zat een briefje bij de box, met de juiste hoeveelheden van wat ik moest gebruiken. Nou zijn de man en ik niet ervaren in het maken van cocktails. Ik volgde precies de stappen als aangegeven bij de box. De eerste keer deed ik er iets te veel druppeltjes Bitters Angostura in, waardoor de cocktail erg bitter was. Ik deed er toen een beetje geperste sinaasappel bij, waardoor de bittere smaak weer iets geneutraliseerd werd. De tweede avond was ik beheerster en toen was de cocktail verrukkelijk. Het was super leuk om te maken en de smaak was verrassend lekker!

Kies je eigen abonnement

Zou je deze box nu zelf eens willen proberen? Op de site van New York Cocktail Box kan je je eigen abonnement kiezen. De site is alleen nog in het Frans, maar is goed te begrijpen. De box kost eenmalig  34,90. Maar zou je hem 6 maanden willen dan is deze €25,90 per maand.

cocktail box

Lees ook: De opmars van de mocktail

foto lodiblogt/ pixabayBewarenBewaren

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

34 reacties

 1. zegt:

  Wat leuk idee zo’n box! Ik zou er zelf alleen geen abonnement opnemen, maar voor een keer is het leuk. Bijvoorbeeld bij een feestje, dat de gasten dan hun eigen cocktails kunnen maken.

  1. zegt:

   En dat kan ook prima, gewoon voor een keertje.

 2. Emmy zegt:

  Wat een leuke box! Helemaal een uitkomst voor de feestmaanden en verlanglijstjes.

  1. zegt:

   Daar had ik zelf nog niet eens aan gedacht, maar om weg te geven ook erg leuk!

 3. zegt:

  Wat een super leuk iets! Ik heb al snel de neiging om het zelfde te kopen of te bestellen als ik iets lekker vind, maar met deze box moet je wel! 😀

  1. zegt:

   Het concept is erg leuk en vooral als je niet zelf weet hoe je cocktails moet maken. De recepten zitten erbij.

 4. Ik kende dit helemaal nog niet. Wat een leuk concept.

  1. zegt:

   Grappig he, leuk voor een feestje of gezellige avond thuis.

 5. zegt:

  Grappig dat het aanbod aan boxabonnementen zo groot wordt. Ben niet zo van de cocktails, alhoewel ik een gin tonic wel echt kan waarderen.

  1. zegt:

   Echt de Online mentaliteit he!

 6. zegt:

  Wat leuk, zeg! Cocktails met port ken ik ook niet, daar ben ik nu wel benieuwd naar!

  1. zegt:

   Ja, die zijn dus ook heel erg lekker!

 7. Dat is tof! En ook een te gek cadeau idee om weg te geven, nice! Super origineel. Ik zou zelf niet zo snel voor een abonnement kiezen. ben namelijk een echte wijnliefhebber, maar ken er genoeg die dit te gek gaan vinden!

  1. zegt:

   Leuk he! Er zullen genoeg hier dol op zijn!

 8. Ik vind alchohol altijd zo’n zonde van de calorieën. Maar als je van alchohol houdt is zo’n box natuurlijk wel erg leuk.

  1. zegt:

   absoluut!

 9. zegt:

  Gemak dient de mens met kant en klare boxen.

  1. zegt:

   Dat is absoluut zo!

 10. Dit klinkt heel leuk, al drink ik zelf vrijwel geen alcohol 🙂

 11. zegt:

  Wat grappig zo’n abonnement. Je krijgt steeds meer van dit soort initiatieven, vind het wel leuk!

  1. zegt:

   ik ook hoor!

 12. zegt:

  Wat leuke box. Af en toe wil ik wel cocktail drinken.

  1. zegt:

   Het is ook heerlijk! Af en toe 😉

 13. Daan zegt:

  Yay, fridaynight here we come. Cocktails, man lekker shaken en ik op de bank als proefkonijn

  1. zegt:

   haha je hebt helemaal gelijk!

 14. Wat een toffe box zeg. Ik drink dan wel geen alcohol maar voor de alcohol-liefhebbers is dit een hele leuke box!

  1. zegt:

   Absoluut!

 15. zegt:

  Ik drink zelf geen alcohol, maar wel super handig zo’n pakket en leuk om iedere keer uit te proberen!

 16. zegt:

  Dit vind ik een leuk idee! Kan je een beetje experimenteren met cocktails. proost!

 17. zegt:

  Tof idee maar ik vrees dat mijn vrouw gaat zeggen dat ik nu al te veel drink!

 18. Jeanine zegt:

  Leuk dat je dit mocht reviewen! Ideaal dat je alle ingrediënten zzo bij de hand hebt. Voortaan maak jij de cocktails dus thuis?

  1. zegt:

   haha absoluut!

 19. super he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept