URB Alcoholvrije drank- Luxe en eigentijdse bubbels

URB Alcoholvrije drank

Wanneer je geen alcohol wil drinken, maar wel met een glas gevuld met een feestelijk drankje wil staan tijdens een feestje, dan is URB de nieuwe alcoholvrije drank met bubbels iets voor jou. Een frisse drank die niet alleen super luxe, chic en trendy is, maar ook smaakvol. Lees hier alles over de drie smaken.

URB Alceholvrije drank

Wanneer je op een feestje staat en nog moet rijden, minder alcohol wil drinken of helemaal geen alcohol drinkt. Dan is URB misschien wel iets voor jou. URB is een volwassen, luxe en alcoholvrije drank.

Een unieke smaak

URB is de nieuwe alcoholvrije drank met een unieke, onvergelijkbare nieuwe smaak. Een stel urbans op een trendy Amsterdamse daktuin vond het wel welletjes in hun zoektocht naar een volwassen, luxe drank die zich qua smaak en allure kan meten met de metropool van nu. URB bevat louter natuurlijke ingrediënten, is vegan en heeft een laag suikergehalte. Er zijn drie spannende varianten URB Bubbles met ieder een verrassend eigen karakter. Niet te vergelijken met any other drink. 

URB – slang voor urban – geeft dimensie aan de waarden van deze tijd. De smaken zijn organisch en intrigerend. De coole mix van speciale kruiden, vruchten en een vleugje ‘Urban Magic’ is het verrassende resultaat. 100% alcoholvrije drank  met 1000% smaak. Eindelijk kan de niet-alcoholdrinker met goede smaak en oog voor design, zich verheugen op erkenning, zeker met het staaltje perfect passende urban contemporary art van Bram Reijnders. 

Karakterdrank zonder excuus  

URB is de eerste alcoholvrije karakterdrank ter wereld waarbij je de alcohol totaal niet mist en die dan ook echt aanslaat als evenknie van de alcoholische bubbels. Een crispy, luxury drink die korte metten maakt met het verdomhoekje. URB beleef je. URB drink je, puur en stijlvol, met je eigen designflesje uit matching glaswerk – een flûte op chic én met een rietje door de kroonkurk op een trendy dancefeest. 
Food-professionals in de high-end horeca zijn – bruut verrast – al in de weer met food pairing. Het karakter, de body en de gelaagdheid maken dat URB perfect past bij een goede gastronomische maaltijd.

Natuurlijke ingrediënten

Je treft alleen natuurlijke ingrediënten aan in de URB-drinks. Met slechts 3,75 gram suiker en 18 calorieën per 100 ml ook hier no excuses. Spannend is dat elke variant, per stad, kenmerkende fruitsoorten en kruiden bevat met een rauw urban randje… 

Kunst op de dop

Het idee om URB als ADULTS ONLY luxury brand neer te zetten vind je onder andere terug in de kunst die dit ademt in de visualisatie. De dop van de kroonkurken zijn ware kunstwerkjes (uitsneden van de schilderijen van Bram Reijnders). Het logo op de unieke designfles is ook weer net even anders. Door glas op glas te drukken krijg je een bijzonder en ook duurzaam effect. 

De smaken Amsterdam – Berlin of Shanghai

Onlangs mocht ik deze alcoholvrije drankjes ontvangen en wij moesten bij de namen meteen denken aan de Netflix hitserie Le Casa de Papel, waarbij de hoofdrolspelers namen hadden als Tokio, Berlin en Nairobi. Ook de URB alcoholvrije drank heeft namen die je meeneemt op reis. Want welke smaak neem jij vanavond? Amsterdam – Berlin of Shanghai?

URB Amsterdam

Is een overheerlijke combinatie van verfrissende citrus met aromatische jeneverbes.

URB Berlin

Hierin proef je druivenschillen met wort en reukgras. Zit vormt een verrassende smaakcombinatie

URB Shanghai

Een sensuele fusie van passievrucht, oosterse senscha thee en rabarber.

drie smaken alcoholvrije drankjes

Sprankelend en nieuw

Ook al hadden we de laatste weken geen feestje of diner, thuis op de bank smaakte deze alcoholvrije drankjes ook erg goed. De flesjes zien er mooi en strak uit. De vorm van de fles is eigenzinnig en alle tekst en afbeeldingen op de fles zijn gemaakt van gesmolten glas. De kroonkurken zijn een stukje kunst. De smaak van de drankjes zijn fris en lekker. Door de bubbels geeft het een feestelijke tint aan de drankjes en net even die extra smaak in je mond. Door het drankje te serveren in een champagne glas, drinkt het heel feestelijk. De smaak Shanghai sprong er voor ons duidelijk uit, dit omdat de smaak heel verrassend was. De smaken Amsterdam en Berlin deden ons iets meer denken aan bekende smaken frisdrank maar dan wel veel feestelijker door die extra bubbeltjes in de drank.

URB is het merk dat alcoholvrije drank wil transformeren van een excuus dranken (ik moet nog rijden) naar een luxe en eigentijdse drank waarmee je gezien wil worden. Volgens mij is dat goed gelukt.

de lekkerste alcoholvrije drankjes

Meer alcoholvrije drankjes vind je hier

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept