Wanddecoratie- een nieuwe look met posters van Poster Store

Geef je woning een hele nieuwe look met foto's van Poster Store

Wil jij je interieur veranderen, maar niet meteen de hele inboedel vernieuwen. Denk dan eens aan nieuwe wanddecoratie voor de woonkamer met posters van Poster Store. Zonder dat er ook maar met meubels gesleept hoeft te worden, geef jij je woonkamer een hele nieuwe look.

Wanddecoratie in je woonkamer

Dat mensen steeds meer bezig zijn met het restylen van hun woonkamer dat is niet raar, we zijn zoveel thuis en zoveel binnen dat je op een gegeven moment jouw woning misschien wel wat zat bent. Dan kan je nieuwe meubels kopen, nieuwe vloerbedekking of een andere kleur op de muren, maar je kan ook gaan voor nieuwe wanddecoratie en wel met posters van Poster Store.

Posters van Poster Store

Met posters van Poster Store creëer je in een keer een hele nieuwe stijl in je woonkamer. Bijvoorbeeld met zwart-wit posters, vintage of natuur posters. Maar je kan ook verschillende stijlen wanddecoratie kiezen en hier mee spelen in je woning.

Nieuwe foto’s geven een make-over

Het is opvallend hoe ander foto’s in de woonkamer, nieuwe wanddecoratie, zo een hele verfrissende look geven aan jouw woonkamer. Je hoeft echt niet je hele kamer te verbouwen, nieuwe meubels te kiezen of een nieuwe vloer om jou huiskamer toch een make-over te geven. Dit creëren je heel makkelijk met nieuwe posters aan de muur. Bij Poster Store kan je heel bewust kiezen voor thema’s. Hierdoor creëer je rust en eenheid in huis. En door voor verschillende thema’s te kiezen, kan je heel makkelijk in een keer je huis een hele ander look geven.

Waarom kiezen voor Poster Store

In mijn woning hangen meer posters van Poster Store. Ik kom elke keer terug bij Poster Store omdat ik hier prachtige en betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design vind. Op de website hebben een grote selectie foto’s met verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. Op de site kan jij je laten inspireren door de vele voorbeelden van fotowanden in kinderkamers, slaapkamers en woonkamer. Zo koos ik al eens voor Vintage posters, posters in natuur thema en steden thema. Ik kies elke keer bewust voor dezelfde fotolijsten zodat ik de posters ook onderling kan combineren en wisselen.

Wissel van muurdecoratie

Door het wisselen van de posters krijg ik elke keer een andere sfeer in huis. Het is net als met de kussens, het vloerkleed en de plaids die ik in de herfst en winter op de vloer en bank leg. Met de warme kleuren van posters die ik dan ophang, geeft dit onze woning een hele warme en sfeervolle uiterlijk. De foto’s die ik nu koos, hebben voor mij juist weer meer dat frisse van de lente en zomer. Waarbij ik bewust gekozen heb voor steden en vakantiebestemmingen.

Lees ook: Een fotowand maken

Grote keuze aan lijsten

Naast een grote keuze aan posters vind je bij Poster Store ook een grote keuze aan lijsten. Hierdoor is het makkelijk een mooie collage te maken met de foto’s en de lijsten. Door voor een stijl lijsten te kiezen kan je ook heel makkelijk de posters wisselen. Wij gebruiken zelf in de slaapkamer en woonkamer een schilderijenrails om de foto’s op te hangen.

Kortingscode voor jou

Wil jij nu ook zulke mooie posters van Poster Store? Wacht niet langer en verander jouw wanddecoratie. Bestel nu met korting. Met de kortingscode LODI55 krijg je 55% korting op alle posters (excl selection). De code is geldig t/m 30/12

Geef sfeer aan je woning

Om je woning een andere look te geven, hoef je niet meteen de hele inboedel te veranderen. Met nieuwe wanddecoratie krijgt jouw woonkamer of slaapkamer meteen een hele andere sfeer. Probeer het zelf ook maar eens uit!

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept