YourSurprise: Verrassende, persoonlijke cadeau’s voor de kerst

your surprise

Sinterklaas is weer voorbij. Gisteravond vierde wij pakjes avond en traditie getrouw gaat hier in huis vandaag de radio op Sky. De hele dag door kerst muziek. Ik hou er van. Ik ben gewoon dol op tradities en op de kerst. Mijn kerstboom is zo vol met herinneringen dat ik vorig jaar zelfs het AD haalde. Deze herinneringen zet ik nog even door. Bijvoorbeeld met de gepersonaliseerde cadeau’s voor in de boom van YourSurprise.

Van huis uit

Waneer ik naar mijn gevoel van traditie kijk, denk ik zeker dat ik dit van huis uit mee heb gekregen. Ik kom uit een klein gezin en de kerstdagen was vroeger thuis, bij mijn ouders, met ons vieren.We deden elk jaar dezelfde spelletjes, keken naar kerst films op tv en genoten altijd volop! Ook nu probeer ik de tradities van toen, zoals het kerstontbijt, er in mijn eigen gezin in te houden. En maken we elk jaar onze eigen herinneringen en tradities. Wat thuis ook was, was een volle drukke gekleurde kerstboom. Deze hing en hangt nog steeds elk jaar vol met zelf gemaakte kerstballen, herinneringen en bonte kleuren.

Herinneringen

Het begon elf jaar geleden toen wij in December ons nieuwe huis kochten . Mijn zus stuurde een kerst ornament, met een huis, sleutel en het jaartal. Het jaar hierna werd onze oudste een week voor kerst geboren en kregen we van haar een kerst ornament waar een foto van hem in geplaatst kon werden, met ook het jaartal. Dit kregen we twee jaar later ook voor zijn broertje. Deze hangers hangen de jongens elk jaar weer terug in de kerstboom.

Yoursurprise Vorig jaar stond ik nog in het AD met mijn kerst-herinneringen

Zelfgemaakte kerst ballen

Ondertussen hangen er nu ook zelf gemaakte kerstballen van de jongens in de kerstboom. Ballen die ze op de peuterspeelzaal maakte. Knutselt die elke jaar wel weer opgehangen worden.

Kerstballen met foto

Dit jaar besloot ik weer een nieuwe kerstbal te maken. Een voor ons en voor mijn ouders.. Ik vond bij Your Suprise de kerstballen die ik zocht en maakte deze halve November alvast. Binnen een paar dagen had ik ze in huis. Ik pakte ik er een in voor mijn ouders. deze kwam in de Sinterklaas zak. Ik maakte een kerstbal met een foto van onze gezamenlijk vakantie in Finale deze herfst. De afwerking van de kerstbal is heel mooi, hij is licht in gewicht dus kan prima in de kerstboom.

Ik ben zeer tevreden over mijn kerstballen. Misschien een ding wat ik jammer vind is dat ik maar een foto kon gebruiken en hier twee of vier exemplaren van kon kopen. Ik had voor mijn ouders graag alle vier de kleinkinderen apart in een foto willen plaatsen maar dat ging niet en dus werd het een foto van de jongens.

YourSurprise

De website van YourSurprise staat vol met cadeau’s die je kan personaliseren. Denk aan mokken, tassen, broodplanken of telefoonhoedjes. Zo veel leuks, dat ik hier voorlopig nog niet uit gewinkeld ben.

YourSurprise

De mooiste kerstcadeautjes met eigen foto’s en tekst vind je bij YourSurprise!

Meer persoonlijke cadeaus: Leuk voor een verjaardag.

#foto’s lodiblogt/YourSurprise

#Voor dit artikel heb ik producten ontvangen /Disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

31 reacties

 1. zegt:

  Ziet er leuk uit allemaal, ga snel eens kijken op de site!

 2. zegt:

  Wat leuk zeg! Nog nooit eerder gezien maar het ziet er echt tof uit.

  1. Dank je!

 3. zegt:

  ziet er leuk uit zeg en ik hou echt van producten die je kan personaliseren. de kerstbal met foto vindt ik ook een leuk kraamcadeau

  1. Klopt, ze zijn er ook voor een kindjes zijn eerste kerst 🙂

 4. Ook ik ben dol op kersttradities. Het weekend na Sinterklaas haal ik de kerstspullen van zolder en versieren wij ons huis. De kerstboom is een echte Noordman spar en die versieren wij met elkaar. Gelukkig komt dit weekend onze dochter thuis dus zij kan meehelpen de boom te versieren. Daarnaast heb ik ook nog een ouderwetse kerststal (die vroeger in ons ouderlijk huis stond) en die krijgt ook een mooie plaats.

  1. Fantastisch, zo mooi. Ik hou van die tradities.

 5. Joyce zegt:

  Wat creatief en leuk!!
  Het persoonlijke maakt het bijzonder!

  1. Dat vind ik nou ook 🙂

 6. zegt:

  Leuk idee die gepersonaliseerde kerstballen. Bedankt voor de tip!

 7. Vooral die persoonlijke kerstbal vind ik erg leuk! Dat vind ik echt een mooie traditie.

  1. ja ik ook, een boom vol herinneringen.

 8. Wat leuk trouwens dat je helemaal in het AD hebt gestaan zeg : )

  1. grappig he!

 9. Mooi he! Een boom vol herinneringen.

 10. Hij is wel stoer he!

 11. Erg leuk die gepersonaliseerde artikelen. Helaas zet ik dit jaar geen kerstboom op ivm familieomstandigheden.

  1. Wat vervelend, sterkte

 12. Ellen zegt:

  Hier ook helemaal gek van kerst het is dat ik nu 2 uur in het zwembad zitv anders was de boom nu van zolder gehaald. Leuk dat je het ad haalde en de fotomomenten van yoursurpise zijn inderdaad super gaaf!!

  1. haha, snap ik helemaal!

 13. Oh die gepersonaliseerde broodplank vind ik heel leuk, dat is iets dat ik ook nog zou aanschaffen.
  De zelfgemaakte kerstballen vind ik mooi, het maakt je boom extra persoonlijk.

  1. Hij is leuk he! super om te krijgen en te geven.

 14. zegt:

  Wat een leuk idee! Hier een kerstboom die op zich behoorlijk volhangt. Maar dan weer op een andere manier. Ik krijg ieder jaar van mijn moeder een special kerstbal die ze in de zware aanbieding bij de Bijenkorf heeft gekocht. Van die hele luxe. Zo heb ik ook een Victor&Rolf-kerstbal gekregen. Heel mooi.

  1. Wat super gaaf! Ik heb ook zo een mooie kerstbal, van een of andere stylist, weet even niet meer wie, die is ook zo prachtig! En wat lief van je moeder!

 15. De kerstbal vind ik erg leuk! Ik ga er ook een paar laten maken. Bedankt voor de tip!

 16. zegt:

  Het ziet er zo leuk uit. Leuk om
  weg te geven

 17. zegt:

  Superleuk idee. De kerstbal en snijplank is erg leuk. Zeker erg leuke tip voor als cadeautje

 18. zegt:

  Zo leuk altijd, die gepersonaliseerde cadeaus! Lekker origineel ook 🙂

 19. zegt:

  Wat mooi al die kerstballen met een verhaal! Leuk dat je er zelfs de krant mee hebt gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept