your surprise
Kerstmis

YourSurprise: Verrassende, persoonlijke cadeau’s voor de kerst

Sinterklaas is weer voorbij. Gisteravond vierde wij pakjes avond en traditie getrouw gaat hier in huis vandaag de radio op Sky. De hele dag door kerst muziek. Ik hou er van. Ik ben gewoon dol op tradities en op de kerst. Mijn kerstboom is zo vol met herinneringen dat ik vorig jaar zelfs het AD haalde. Deze herinneringen zet ik nog even door. Bijvoorbeeld met de gepersonaliseerde cadeau’s voor in de boom van YourSurprise.

Van huis uit

Waneer ik naar mijn gevoel van traditie kijk, denk ik zeker dat ik dit van huis uit mee heb gekregen. Ik kom uit een klein gezin en de kerstdagen was vroeger thuis, bij mijn ouders, met ons vieren.We deden elk jaar dezelfde spelletjes, keken naar kerst films op tv en genoten altijd volop! Ook nu probeer ik de tradities van toen, zoals het kerstontbijt, er in mijn eigen gezin in te houden. En maken we elk jaar onze eigen herinneringen en tradities. Wat thuis ook was, was een volle drukke gekleurde kerstboom. Deze hing en hangt nog steeds elk jaar vol met zelf gemaakte kerstballen, herinneringen en bonte kleuren.

Herinneringen

Het begon elf jaar geleden toen wij in December ons nieuwe huis kochten . Mijn zus stuurde een kerst ornament, met een huis, sleutel en het jaartal. Het jaar hierna werd onze oudste een week voor kerst geboren en kregen we van haar een kerst ornament waar een foto van hem in geplaatst kon werden, met ook het jaartal. Dit kregen we twee jaar later ook voor zijn broertje. Deze hangers hangen de jongens elk jaar weer terug in de kerstboom.

Yoursurprise Vorig jaar stond ik nog in het AD met mijn kerst-herinneringen

Zelfgemaakte kerst ballen

Ondertussen hangen er nu ook zelf gemaakte kerstballen van de jongens in de kerstboom. Ballen die ze op de peuterspeelzaal maakte. Knutselt die elke jaar wel weer opgehangen worden.

Kerstballen met foto

Dit jaar besloot ik weer een nieuwe kerstbal te maken. Een voor ons en voor mijn ouders.. Ik vond bij Your Suprise de kerstballen die ik zocht en maakte deze halve November alvast. Binnen een paar dagen had ik ze in huis. Ik pakte ik er een in voor mijn ouders. deze kwam in de Sinterklaas zak. Ik maakte een kerstbal met een foto van onze gezamenlijk vakantie in Finale deze herfst. De afwerking van de kerstbal is heel mooi, hij is licht in gewicht dus kan prima in de kerstboom.

Ik ben zeer tevreden over mijn kerstballen. Misschien een ding wat ik jammer vind is dat ik maar een foto kon gebruiken en hier twee of vier exemplaren van kon kopen. Ik had voor mijn ouders graag alle vier de kleinkinderen apart in een foto willen plaatsen maar dat ging niet en dus werd het een foto van de jongens.

YourSurprise

De website van YourSurprise staat vol met cadeau’s die je kan personaliseren. Denk aan mokken, tassen, broodplanken of telefoonhoedjes. Zo veel leuks, dat ik hier voorlopig nog niet uit gewinkeld ben.

YourSurprise

De mooiste kerstcadeautjes met eigen foto’s en tekst vind je bij YourSurprise!

Meer persoonlijke cadeaus: Leuk voor een verjaardag.

#foto’s lodiblogt/YourSurprise

#Voor dit artikel heb ik producten ontvangen /Disclaimer

37 thoughts on “YourSurprise: Verrassende, persoonlijke cadeau’s voor de kerst”

  1. Ook ik ben dol op kersttradities. Het weekend na Sinterklaas haal ik de kerstspullen van zolder en versieren wij ons huis. De kerstboom is een echte Noordman spar en die versieren wij met elkaar. Gelukkig komt dit weekend onze dochter thuis dus zij kan meehelpen de boom te versieren. Daarnaast heb ik ook nog een ouderwetse kerststal (die vroeger in ons ouderlijk huis stond) en die krijgt ook een mooie plaats.

  2. Hier ook helemaal gek van kerst het is dat ik nu 2 uur in het zwembad zitv anders was de boom nu van zolder gehaald. Leuk dat je het ad haalde en de fotomomenten van yoursurpise zijn inderdaad super gaaf!!

  3. Wat een leuk idee! Hier een kerstboom die op zich behoorlijk volhangt. Maar dan weer op een andere manier. Ik krijg ieder jaar van mijn moeder een special kerstbal die ze in de zware aanbieding bij de Bijenkorf heeft gekocht. Van die hele luxe. Zo heb ik ook een Victor&Rolf-kerstbal gekregen. Heel mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.