persoonlijk cadeau
Gezin Vrije tijd

Welk persoonlijk cadeau kan je geven bij een verjaardag.

De man is jarig en vaak weet hij al wel wat hij gaat krijgen, aangezien we dit vaak al samen kopen. Daarnaast zijn wij een beetje op de leeftijd dat we zeggen,’ wat moet ik nog vragen, ik heb alles al!’ Daarom vond ik het wel leuk om eens iets te geven, wat hij zeker niet zou verwachten. Samen met de jongens koos ik namelijk een persoonlijk cadeau uit. 

Wat geven we nu weer voor cadeau

Ik ben eind Februari jarig en de man begin Maart. We vragen altijd wel even aan elkaar ‘ wat wil je hebben’ en vaak kopen we het dan samen, of weet de ander wel wat hij gaat krijgen. Zo kreeg ik van de man dit jaar mijn ticket voor het blog event Blogger By Nature, waar ik heel graag heen wil. Toch vind ik het ook wel heel leuk om nog wat extra’s te kopen, om er toch een beetje een verrassing aan te geven.

Extraatjes

Daarom kocht ik voor de man bijvoorbeeld sportsokken en een muts die hij op kan zetten tijden het hardlopen. Ondanks de kou van de laatste tijd, rent hij maar door. Onlangs was ik bij een sportwinkel en kwam een hardloop muts tegen dus dacht, ik kan hem wel meteen  geven, maar ik hou hem nog even een week achter voor zijn verjaardag. De jongens zijn nu op en leeftijd dat ze ook iets willen geven. Laatst had ik een nieuw hoesje voor mijn telefoon en de jongens vroegen of we dit ook niet voor hun vader konden doen, maar dan een met een foto, de zij uit wilde zoeken.

Persoonlijk cadeau

Nou vind ik het ook leuk om een cadeau met een persoonlijk tintje te geven en zo kwamen we op de site van GoCustomized.nl waar je zelf hoesjes ontwerpen kan. Hoesjes voor een telefoon of tablet,  maar ook gadgets als notitieboekje of Bluetooth speaker. Allen persoonlijk met eigen foto ontwerp.

Keuze genoeg

Omdat de man een iPhone heeft, ging ik naar de pagina waar ik een IPhone hoesje ontwerpen kan. Er is veel keuze. Zo kan je kiezen voor verschillende hoesjes, softcase, hardcase of een portemonnee hoesje die je zowel beiderzijds bedrukt of eenzijdig kan laten bedrukken Wil je iets stoerders, dan kan je kiezen voor een lerenhoesjes of Toughcase. Wij kozen voor een portemonnee hoesje die aan de voorkant bedrukt is met de foto, dit omdat ik de foto op deze manier het mooist tot zijn recht kwam.

Geheel naar eigen stijl personaliseren

Het was heel eenvoudig om het hoesje te maken. Mocht je er niet uitkomen staat het nog in zijn geheel beschreven op de site, maar dat heb je eigenlijk niet nodig. Wij kozen voor een eenvoudigste hoesje, maar er is zoveel meer mee te doen. Je kan je eigen kleur kiezen, kiezen voor een foto of een collage van foto’s. Je kan teksten erbij zetten. Zowel vaststaande teksten, als zelf gemaakte teksten. Binnen een paar dagen had ik het hoesje in huis, gewoon brievenbus post, dus je hoeft je niet voor thuis te blijven. Het hoesje is van een goede kwaliteit en de foto staat er scherp op! Een heel mooi resultaat.

Dit persoonlijke hoesje kost €19,95

Weet jij altijd nog wat je moet vragen voor je verjaardag?

Meer artikelen met cadeau tips: Een verjaardag kalender

#foto’s lodiblogt

#voor dit artikel mocht ik een product ontvangen om te reviewen? Disclaimer

27 thoughts on “Welk persoonlijk cadeau kan je geven bij een verjaardag.”

  1. Superleuk he, persoonlijke cadeaus. Ik gebruik mijn verjaardag meestal ok wel om mijn make-up, kleerkast of parfumvoorraad aan te vullen 😀

  2. Ontzettend leuk om eens een keer een persoonlijk cadeau te geven! Ik weet altijd het hele jaar door wat ik nog graag wil hebben, maar als het er op aan komt en ik ben bijna jarig dan weet ik niks meer te verzinnen.

  3. Vaak zie ik iets leuks dat ik kan gebruiken voor mijn hobby of net als vorig jaar kreeg ik van mijn familie een hele mooie jurk die ik zo niet zou kopen vanwege het geld maar die dus goed te doen was omdat ze samen uit wilden leggen zodat ik iets kreeg waar ik echt wat aan had 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.