verjaardag kalender
Creativiteit

Verjaardag kalender. Die maak je toch zelf

Nog een paar weken en dan krijgen we een nieuw toilet. Jawel, na bijna tien jaar in dit huis, is dit het volgende project. Ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar ik hecht veel aan een verjaardag kalender op de wc. Tenslotte kom ik hier vaak op de dag en kijk er dan naar zo vergeet ik geen verjaardag meer. Bij een nieuwe wc hoort een nieuwe kalender vond ik. Echter kon ik geen leuke verjaardag kalender vinden, dus besloot ik er een zelf te maken. 

Weinig leuke kalenders

Al vaker was ik op zoek  naar een leuke verjaardag kalender maar vond dit lastig. Ik vond niets wat ik echt leuk vond. Je moet er toch een hele maand naar kijken en ik ben eerlijk gezegd niet van plan om elk jaar een nieuwe aan te schaffen. Wat ik eigenlijk zocht was een mogelijkheid om  zelf een leuke kalender te maken.

Verjaardag kalender bij fotofabriek.nl

Na zoeken op het net kwam ik uit bij fotofabriek.nl en zag hoe gemakklijk het was som zelf een kalender te maken. Ik downloadde het programma en kon meteen aan de slag. Ik zocht eerst het formaat uit van de kalender die ik wilde maken. En sleepte vervolgens foto voor foto naar de maand waar ik hem wilde hebben. Ik koos voor speciale foto’s bij speciale maanden. Dus Mei is onze trouwdag, dus daar kwam een foto van die mooie dag. September hebben we elkaar ontmoet dus bij September staat nu een ultra jonge man en ik van onze eerste vakantie samen.

Prima Service.

Zo goed als ik dacht dat ik het deed, ging niet helemaal op. Toen ik dacht dat ik de verjaardag kalender klaar had, bleek ik de foto’s niet allemaal op de juiste plek, binnen de kaders gesleept te hebben. Hier kreeg ik een melding van en na het passend maken van de foto’s was ik tevreden met het resultaat en stuurde de kalender op. Na een paar dagen kreeg ik de kalender al binnen en het resultaat is prachtig, al zeg ik het zelf.

verjaardag kalender

Veel keus

Ik maakte nu een verjaardag kalender, maar je kan zo veel meer. Fotoboeken, agenda’s, jaarkalenders, familieplanner en kaarten. Neem eens een kijkje op de site en ga zelf aan de slag met het maken van een uniek beeldvan de mooiste herinneringen die je hebt.

handtekeningklein

foto lodiblogt
Voor dit artikel mocht ik een product ontvangen om te reviewen/ Disclaimer

3 thoughts on “Verjaardag kalender. Die maak je toch zelf”

  1. Ik heb die van mij ook zelf gemaakt. Maar dan gewoon van vrolijk gekleurd karton. De namen schreef ik met potlood, zodat je er altijd wijzigingen in aan kan brengen zonder met typex te werken of de kalender weg te moeten gooien. Hij hangt trouwens ook op het toilet, denk dat hij daar bij de meeste mensen hangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *