Verjaardagscadeaus voor haar: hoe blijf je origineel?

origineel verjaardagscadeaus voor haar, leuke tips en ideeën


Er bestaat echt zoiets als cadeau keuzestress. Ieder jaar weer lijkt dit erger toe te nemen. Zeker rond de verjaardagen van de meest belangrijke personen uit jouw leven. Wat geef je haar cadeau? Iemand waar je helemaal dol op bent en die je heel graag wilt laten zien wat zij voor je betekent? Wat geef je cadeau? Hoe laat je zien hoe bijzonder ze is? En belangrijker nog: hoe blijf je origineel

Vooral dat laatste blijkt nog wel eens lastig te zijn. Zeker wanneer je ieder jaar een origineel cadeau wilt geven. De eerste jaren is dat misschien nog wel te doen, maar uiteindelijk lijken er steeds minder keuzes over te blijven. Wat doe je dan? Kies je dan toch maar voor een afgezaagd bosje bloemen of doos chocolaatjes? Welnee! Er zijn genoeg manieren waarop je toch nog origineel een cadeau voor haar kunt geven. Maar dat vraagt wel een beetje extra creativiteit van jouw kant. In dit artikel geven we de nodige inspiratie, tips & tricks. Op die manier blijf je haar ieder jaar verrassen en word je een meester in het geven van betekenisvolle cadeaus. 

Gepersonaliseerde cadeaus 

Er is één ding wat het eigenlijk altijd goed doet: gepersonaliseerde cadeaus. Groot voordeel is ook nog eens dat hier een heel ruim aanbod van te vinden is. In werkelijk alle prijscategorieën. Van enorm dure gepersonaliseerde sieraden tot een simpel gepersonaliseerd bordje. Het maakt eigenlijk ook niet uit wat de prijs is. Iets wat gepersonaliseerd is, doet het eigenlijk altijd wel goed. Het is mooi om je eigen naam te zien staan of een persoonlijke inscriptie. Dat maakt een cadeau direct een stuk persoonlijker en geeft het gevoel dat er écht goed over is nagedacht. Daarom zijn dit zeker cadeaus waar je iedere vrouw een plezier mee kunt doen. 

Wil je liever iets romantisch geven? Wat dacht je dan van het maken van een eigen fotoboek? Laat hier al jullie favoriete foto’s in drukken en vergezel deze met lieve, leuke of grappige onderschriften. Op die manier geef je haar echt een dierbare, persoonlijke herinnering waar geen enkel geldbedrag of cadeau tegenop kan. 

Een (liefdes)brief 

Natuurlijk hoef je voor een verjaardag, Valentijnsdag, een andere feestdag of gewoon ‘zomaar’ niet altijd een fysiek cadeau te geven. Soms is het ook fijn om gewoon je gevoelens uit te drukken op papier en deze aan haar te geven. Dit zal ze zeker waarderen. Zeker wanneer je normaal gesproken moeite hebt om je gevoelens onder woorden te brengen. Met een (liefdes)brief ben jij in staat om haar te vertellen wat ze voor je betekent, haar een wens voor het nieuwe jaar mee te geven of om gewoon te laten zien dat ze belangrijker is dan ze denkt dat ze is. Iets wat iedere vrouw wel eens moet horen. 

Bezoekje aan de wellness cadeau 

Vrouwen zijn tegenwoordig veel drukker dan tientallen jaren terug. We kunnen wel stellen dat in de meeste gezinnen de vrouw de meeste ballen in de lucht moet houden. Waarbij ze alsnog het meest verantwoordelijk is voor het gezin en er tegelijkertijd ook wordt verwacht dat ze carrière maakt, aandacht besteedt aan haar man én er een goed sociaal leven op nahoudt. Om over sporten en gezond leven nog maar te zwijgen. Logisch dat er dan wel eens een bal gedropt wordt. Een mommy burn-out ligt tegelijkertijd op de loer. 

Wil jij jouw vrouw echt even laten zien hoeveel zij doet en dat ze af en toe echt wel eens op de rem mag trappen? Geef haar dan een bezoekje aan de wellness cadeau. Ga eventueel lekker samen om quality time door te brengen met elkaar. Zo sla je twee vliegen in één klap. 

Een verrassingsreisje 

Er is niets leuker dan een echt origineel verrassingsreisje. Regel buiten haar weten om met haar werk dat ze een specifiek weekend vrij is en zet haar zonder na te denken in de auto. Vertel dat de weekendtassen al in de auto liggen, de oppas voor de kinderen geregeld is en dat jullie lekker op stap gaan. Waar naartoe? Dat zeg je nog niet. Je begint gewoon met rijden en je laat haar onderweg in het ongewisse. Dit zal ze gegarandeerd fantastisch vinden!  Nog meer leuke tips, maar dan voor mannen, je leest ze in je man verrassen, zo doe je dat!

foto gratis afbeelding via Pixabay

2 reacties

  1. zegt:

    Bij cadeaustress kan ik me niets voorstellen. Eigenlijk zou je op een bepaalde leeftijd geen cadeaus meer moeten geven. Geef een dagje weg met elkaar of trakteer op een lekkere lunch. Met zo’n cadeau kun je mij altijd verblijden.

  2. zegt:

    precies, eigenlijk wat ook in het artikel staat, een dagje weg is misschien wel leuker dan een cadeau. Daarbij we hebben alles al, maar nog lang niet alles gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept