Back to school met Bulbby.com

back to school bulbby.com

Al is het nu nog zomervakantie, ik ga toch al shoppen voor het aankomende schooljaar Vorig jaar was ik veel te laat en waren alle agenda’s en mappen al weg.  Ook moesten de jongens een nieuwe rugzak en vond deze bij  Bulbby.com en kwam hier nog veel meer ‘back to school‘ items tegen. 

De vakantie is nog niet voorbij

Na drie heerlijke weken vakantie, zijn we nu nog drie weken thuis. De jongens gaan nog op zeilkamp en de kermis komt er nog aan. We zullen ons niet vervelen. Wat we ook gaan doen deze weken, is alvast zorgen dat alles in huis is voor het komende schooljaar. Want de ‘Back to school’ items zijn alweer volop in de winkels te vinden.

Lees ook: Op zeilkamp in Friesland.

Agenda en mappen mee naar school

De jongens gaan naar groep zeven en zes en dat betekent dat er naast de map die al een paar jaar mee gaat, er nu voor beide ook een agenda gekocht moet worden. Daarnaast hebben ze natuurlijk een etui nodig. Er moet meer mee naar school, dus er zullen ook nieuwe rugzakken moeten komen.

gymschoenen

Iets wat ik elk jaar in de vakantie doe, zijn de gymschoenen passen. Eigenlijk zijn ze elke jaar wel weer te klein, balen, aangezien ze alleen maar binnen zijn gedragen. Nou kunnen de gymschoenen van de oudste over naar de jongste, dat scheelt weer. Heb jij ze al gepast? Ook voor een map en agenda was ik dit jaar op tijd, vorig jaar was ik hier erg laat mee en ook nu was er jammer genoeg weinig leuke keuze in 23 ringband mappen. Maar we zijn geslaagd en de jongens zijn helemaal klaar om ‘back to school’ te gaan.

Lees ook: Schoolvoorbereidingen voor jonge kinderen.

Nieuwe rugzak van Bulbby.com

Beide mannen moesten een nieuwe rugzak. Deze wordt zo intensief gebruikt dat ze echt weer aan vervanging toe waren en deze keer zocht ik bewust naar een tas waar de mappen in kunnen. Aangezien de oudste nu af en toe -in verband met gymles- op de fiets naar school moet. Om dan met een losse map te moeten fietsen, dat gaat niet lukken. Bij Bulbby.com vond ik stoere persoonlijke rugtassen, die groot genoeg zijn.

Er is genoeg keuze

Er is ontzetten veel keus in tassen, maar ook in opdruk. De oudste koos voor een donker blauwe junior rugtas groot met een tijger en zijn naam. De jongste voor een licht blauwe tas met dino en tekst. Naast deze twee stoere opdrukken kan je onder andere ook kiezen voor: sterren, walvissen, vlinders, haaien, echt te veel om op te noemen. De tekst kan je er zelf bij maken en je kan kiezen uit verschillende kleuren tassen.

back to school bulbby.com 3
rugzakken back to school bulbby.com
back to school bulbby.com

Deze tas gaan mee naar school

De jongens zijn ontzettend enthousiast over de tas, Niet alleen omdat het uniek is, door de opdruk en hun naam er op. Maar ook door het draag comfort. Deze rugzak is gemaakt voor kinderen en de jongens geven dat ook aan. De tas past prima op hun rug zit en draagt goed. Ook als er een zware map en gymspullen inzitten. De banden doen dan niet zeer aan hun schouders. Door de wat grotere ritssluitingen kunnen ze de tas zelf goed open en dicht krijgen en binnen in zit nog een zakje. Ideaal voor de huis- en fietssleutel. Daarnaast zijn de rugzakken gevoerd, waardoor ze eventueel ook veilig een telefoon mee kunnen nemen, mocht dit nodig zijn. Ik zelf vind de stof van de tas van hoog kwaliteit. Ik ben al een aardig expert in tassen geworden de laast jaren en ik weet zeker dat ze, mede door de goede kwaliteit van de stof en de stevige ritsen, lang plezier aan deze tassen zullen hebben. Deze rugtas kost € 29,95.

Back to School

Op de site van Bulbby.com vind je naast deze gave tassen echt alles tegen wat je kindje nodig zal hebben op school Denk aan een luizencape, broodtrommel, etui of gymtas. Maar ook een vriendenboekje met naam of een notitieblok. Alle producten kunnen geheel naar wens worden aangepast met naam en opdruk.

back to school rugzak
back to school rugzak

Door het Blogger by Nature event heb ik meerdere nieuwe webwinkels leren kennen, waaronder ook Bulbby.com. Dit is een winkel met heel veel gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo. Niet alleen voor kinderen, ook voor dames, heren en bedrijven. Als jij nog Back to School artikelen zoekt, zou ik zeker hier een kijkje nemen.

Back to school! Zijn jullie al klaar voor het nieuwe schooljaar?

Lees ook: Kindercollectie rugzakken van GOT BAG.

foto’s lodiblogt/ bulbby.com/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

17 reacties

 1. zegt:

  Heb geen kinderen maar de rugtassen zien er wel heel leuk uit. Die Dino vind I het leukste.

 2. Ik vind het best bijzonder dat ze een agenda moeten. Mijn ervaring is dat veel kinderen die op de middelbare school helemaal niet meer gebruiken vanwege het magister.

 3. zegt:

  Ooh dit doet me echt aan vroeger denken!

 4. Wat een hippe tassen zeg. Ik ken de webshop nog niet. Ik heb geen kids, maar ik ga zelf wel naar school (juf) en ik ben er al klaar voor haha.

 5. leuke rugzakken! mijn tijd had ik zo’n ellendig zware kipling boekentas, mooi maar phoe wat een gesleurd

 6. zegt:

  Zien er inderdaad heel tof uit die rugzakken!
  In mijn jeugdjaren gebruikte ik de gymschoenen van het afgelopen schooljaar altijd in de vakantie voor op het strand en in het water, ook bij windsurfen en zeilen en kajakken enzo. 🙂 Dan waren ze vanzelf na de zomer helemaal versleten…

 7. Ahh, de Amber-tas vind ik echt supercute!

 8. Anja zegt:

  Wat een leuke tassen. Mijn dochter is zo goed als klaar voor het nieuwe schooljaar, maar had ook niet veel nodig voor haar laatste jaar op de Havo.

 9. Astrid zegt:

  Nee, we zijn nog niet klaar voor het nieuwe schooljaar. Ook niet mentaal …
  Gelukkig wonen we in België en is de 1ste schooldag pas op 3 september :D.

 10. zegt:

  Wat leuk! Dat zou mijn zoontje ook helemaal geweldig vinden. Ik vind alles dat gepersonaliseerd kan worden echt heel erg leuk! En met mijn tassentick 😉

  1. ja echt he! Hier ook echt een tassentick 🙂

 11. Wat je schrijft dat je vorig jaar achter het net viste: dat heb ik altijd met winterjassen! Daar ga ik vaak pas naar kijken in oktober als het ook echt koud wordt. En dan zijn ze meestal al op….

  1. oh ja ook zo iets, herkenbaar!

 12. Die dino ziet er zo leuk uit, zou ik ook kopen moest ik een zoontje hebben 🙂

 13. zegt:

  Vroeger vond ik het altijd leuk om nieuwe schoolspullen te kopen voor een nieuw schooljaar, maar dat sfeertje ben ik helemaal kwijt nu ik al jaren van school af ben haha. Het roept goede herinneringen op!

 14. Mieke | mieksmind zegt:

  Ik heb geen kids dus hoef me niet klaar te maken voor het nieuwe schooljaar haha, gewoon 40 uur werken!

 15. Mijn kinderen hebben geen nieuwe tas nodig, maar willen dit jaar wel een nieuw broodbakje en drinkbeker. Daar gaan we nog naar kijken :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept