Na drie heerlijke weken vakantie, zijn we nu nog drie weken thuis. De jongens gaan nog op zeilkamp en de kermis komt er nog aan. We zullen ons niet vervelen. Wat we ook gaan doen deze weken, is alvast zorgen dat alles in huis is voor het komende schooljaar. Vorig jaar was ik veel te laat en waren alle leuk agenda’s en mappen al weg. Dat overkomt me dit jaar niet. Maar het zijn niet alleen deze spullen die nieuw moeten komen. Ik ging voor een nieuwe rugzak naar Bulbby.com en kwam hier veel meer ‘ back to school’ items tegen. 

back to school bulbby.com

Agenda en mappen

De jongens gaan naar groep zeven en zes en dat betekent dat er naast de map die al een paar jaar mee gaat, er nu voor beide ook een agenda gekocht moet worden. Daarnaast hebben ze natuurlijk een etui nodig. Er moet meer mee naar school, dus er zullen ook nieuwe rugzakken moeten er komen.

gymschoenen

Iets wat ik elk jaar in de vakantie doe, zijn de gymschoenen passen. Eigenlijk zijn ze elke jaar wel weer te klein, balen altijd, aangezien ze alleen maar binnen zijn gedragen. Nou kunnen de gymschoenen van de oudste weer over naar de jongste, dat scheelt weer. Heb jij ze al gepast? Ook voor een map en agenda was ik dit jaar op tijd, vorig jaar was ik hier erg laat mee en ook nu was er jammer genoeg weinig leuke keuze in 23 ringband mappen. Maar we zijn geslaagd.

Nieuwe rugzak van Bulbby.com

Beide mannen moesten een nieuwe rugzak. Deze wordt zo intensief gebruikt dat ze echt weer aan vervanging toe waren en deze keer zocht ik bewust naar een tas waar de mappen in kunnen. Aangezien de oudste nu af en toe -in verband met gymles- op de fiets naar school moet. Om dan met een losse map te moeten fietsen, dat gaat niet lukken. Bij Bulbby.com vond ik stoere persoonlijke rugtassen, die groot genoeg zijn. Er is ontzetten veel keus in tassen, maar ook in opdruk. De oudste koos voor een donker blauwe junior rugtas groot met een tijger en zijn naam. De jongste voor een licht blauwe tas met dino en tekst. Naast deze twee stoere opdrukken kan je onder andere ook kiezen voor: sterren, walvissen, vlinders, haaien, echt te veel om op te noemen. De tekst kan je er zelf bij maken en je kan kiezen uit verschillende kleuren tassen.

back to school bulbby.com 3

 

rugzakken back to school bulbby.com

back to school bulbby.com

De tas

De jongens zijn ontzettend enthousiast over de tas, Niet alleen omdat het uniek is, door de opdruk en hun naam er op. Maar ook door het draag comfort. Deze rugzak is gemaakt voor kinderen en de jongens geven dat ook aan. De tas past prima op hun rug zit en draagt goed. Ook als er een zware map en gymspullen inzitten. De banden doen dan niet zeer aan hun schouders. Door de wat grotere ritssluitingen kunnen ze de tas zelf goed open en dicht krijgen en binnen in zit nog een zakje. Ideaal voor de huis- en fietssleutel. Daarnaast zijn de rugzakken gevoerd, waardoor ze eventueel ook veilig een telefoon mee kunnen nemen, mocht dit nodig zijn. Ik zelf vind de stof van de tas van hoog kwaliteit. Ik ben al een aardig expert in tassen geworden de laast jaren en ik weet zeker dat ze, mede door de goede kwaliteit van de stof en de stevige ritsen, lang plezier aan deze tassen zullen hebben. Deze rugtas kost € 29,95.

back to school bulbby.com 3

back to school bulbby.com

Back to School

Op de site van Bulbby.com vind je naast deze gave tassen echt alles tegen wat je kindje nodig zal hebben op school Denk aan een luizencape, broodtrommel, etui of gymtas. Maar ook een vriendenboekje met naam of een notitieblok. Alle producten kunnen geheel naar wens worden aangepast met naam en opdruk.

back to school bulbby.com         back to school bulbby.com

Door het Blogger by Nature event heb ik meerdere nieuwe webwinkels leren kennen, waaronder ook Bulbby.com. Dit is een winkel met heel veel gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo. Niet alleen voor kinderen, ook voor dames, heren en bedrijven. Als jij nog Back to School artikelen zoekt, zou ik zeker hier een kijkje nemen.

Back to school! Zijn jullie al klaar voor het nieuwe schooljaar?

foto’s lodiblogt/ bulbby.com

#samenwerking

17 Comments on Back to school met Bulbby.com: rugzak, luizencape of etui. Hier vind je het allemaal

  1. Zien er inderdaad heel tof uit die rugzakken!
    In mijn jeugdjaren gebruikte ik de gymschoenen van het afgelopen schooljaar altijd in de vakantie voor op het strand en in het water, ook bij windsurfen en zeilen en kajakken enzo. 🙂 Dan waren ze vanzelf na de zomer helemaal versleten…

  2. Wat een leuke tassen. Mijn dochter is zo goed als klaar voor het nieuwe schooljaar, maar had ook niet veel nodig voor haar laatste jaar op de Havo.

  3. Nee, we zijn nog niet klaar voor het nieuwe schooljaar. Ook niet mentaal …
    Gelukkig wonen we in België en is de 1ste schooldag pas op 3 september :D.

  4. Vroeger vond ik het altijd leuk om nieuwe schoolspullen te kopen voor een nieuw schooljaar, maar dat sfeertje ben ik helemaal kwijt nu ik al jaren van school af ben haha. Het roept goede herinneringen op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *