tassen duifhuizen tassen
Schoolkind

Goed voorbereid naar school met de juiste tassen

De scholen zijn voor veel kinderen alweer begonnen. Nu de jongens naar groep 6 en 5 gaan is het niet meer alleen maar een appeltje en drinken wat mee moet in de schooltas. Er moeten ook mappen, etui’s en agenda’s mee. Bedenk daarbij dat de gymschoenen ook steeds groter worden. Er moeten nieuwe tassen komen!

Meer mee naar school

De jongens zijn hun oude rugzakken en gymtassen een beetje ontgroeit en niet alleen omdat ze ouder worden en graag een stoere tas willen, maar ook omdat ze steeds meer spullen mee moeten nemen naar school. Onlangs gingen we al de stad in om nieuwe gymschoenen, agenda’s en multomappen te kopen. Want nu ze in de hogere groepen komen zal er ook huiswerk meegenomen moeten worden. Dat gaat allemaal in hun eigen map. Deze map moet dan weer elke dag mee naar school en weer terug  naar huis. Daarnaast neemt de oudste elke dag zijn agenda mee om al de opdrachten in te schrijven en dan natuurlijk ook een etui.

Lopend naar school

Omdat we niet ver van school wonen, lopen ze altijd naar school. De oudste heeft nu twee keer per week gymles en de jongste een maal per week. De gymzaal is niet ver weg, maar ze moeten er wel even een stukje voor lopen. Een goede gymtas is dan wel zo prettig. De gymschoenen worden groter, dus de tas moet stevig zijn en de banden moeten niet snijden in de schouders. Omdat de jongens beide een nieuwe tas nodig hadden, gingen we op zoeken op de site van Duifhuizen tassen en koffers.

De Rugzak van Duifhuizen tassen en koffers

De oudste keek voor een stoere jongens rugzak. En was helemaal weg van de Dakine school rugzak. Deze Dakine rugzak uit de serie Grom is speciaal ontworpen voor kinderen om mee naar school te nemen. Zo hebben ze hippe designs en verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals reflecterend details en zelfs een gevaren fluitje. Hij kan zijn etui, agenda en boeken overzichtelijk in de tas opbergen. In de twee netten aan de zijkant kun je bijvoorbeeld een flesje water bewaren! De tas draagt fijn door de brede banden en het extra zakje boven in is ideaal voor zijn zonnebril..

rugtassen voor naar school

De jongste is dol op Dino’s. Hij viel dan ook meteen voor de Zebra Trends Gymbag die vol staat met stoeren dino’s. De gymtas is groot genoeg voor zijn gymspullen en draagt comfortabel door de niet te dunne touwtjes. Er zit een rits voorin de tas waar hij eventueel zijn sleutels in kwijt kan. De tas is stoer qua kleur en design.

Ted Baker shopper

Nou gaan niet alleen de jongens hier in huis naar school. Ik heb ook nog wel eens een gelegenheid waarbij ik eigenlijk een tas nodig heb die groter is dan mijn handtas. Ik leer graag bij. Ook als blogger en zo ga ik nog wel eens naar Events of gelegenheden waar ik andere Bloggers spreek. Omdat ik dan naast mij handtas, ook mijn water en bloknoot mee wil nemen is deze chique Ted Baker Shopper ideaal. Deze shopper is niet alleen mooi qua kleur en design, hij draagt ook fijn aan mijn arm en is in het bezit van opvallende accessoires als strikje en teksten aan de zijkant van de tas.

Ted Baker tas

Zowel de jongens als ik zijn super blij met deze tassen. Gaan jouw kinderen van de week weer naar school en hebben ze nog een nieuwe schooltas nodig? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Duifhuizen.nl tassen en koffers.

Wat zijn de favorieten tassen van jouw kinderen? 

Lees ook: Schoolvoorbereidingen voor jonge kinderen.

Lees ook: Back to school

foto’s lodiblogt/ samenwerking

BewarenBewaren

BewarenBewaren

20 thoughts on “Goed voorbereid naar school met de juiste tassen”

  1. Leuke tassen! Ook bij ons was het dit jaar weer zover, jongens hadden nieuwe boekentassen nodig. Alleen heb ik niet mezelf getrakteerd, misschien moet ik dat ook nog maar eens doen. Vind die Ted Baker shopper echt té leuk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.