Naar de basisschool? Verras jouw kind met het Schooljarenboek

schooljarenboek van basisschool tot middelbareschool

De scholen zijn (bijna) weer begonnen en dus zijn de gymtassen waarschijnlijk weer gecontroleerd en de broodtrommels opgezocht. Na weken zomervakantie gaat het echte leven weer beginnen en als jouw kindje nu voor het eerst naar school gaat heb ik een hele leuke tip voor jou. Namelijk een Schooljarenboek waar jij alle belangrijke momenten in kan verzamelen.

Wat wil je later worden

Weet jij het allemaal nog? Wat wilde jij worden toen je 4 was? En 8? En 12? Met wie speelde jij op school en na schooltijd en wie was jouw juf op de basisschool? Wanneer kon jij je naam schrijven? Allemaal dingen die ik eigenlijk niet meer weet. Hoe leuk is het om al deze punten, deze belangrijke momenten in het leven van jouw kind in een boek te plaatsen: Het Schooljarenboek!

Gaat jouw kindje voor het eerst naar school

Wat een spannende tijden zijn het als jouw kindje voor het eerst naar school gaat. Het zijn tijden die je later vaak vergeten bent. Want hoe was het ook al weer? Hoe heette de eerste juf of meester van jouw kindje en met wie speelde jouw kindje elke dag? Maar ook hoe lang was hij of zij eigenlijk en waar waren jullie dat jaar naar toe geweest op vakantie? Met het Schooljarenboek heb je niet alleen heel veel plezier met het (samen) invullen, de herinneringen die je maakt, zijn voor altijd.

Lees ook: Het nieuwe schooljaar- wat heeft je kind allemaal nodig?

Geef jij jouw kindje een schooljarenboek

Het Schooljarenboek is eigenlijk een beetje het bekende vriendenboekje, die we allemaal wel kennen, maar dan met veel meer extra’s. Het gaat namelijk over jouw kindje. Het biedt één plek voor alle klassenfoto’s en schoolportretten van je kinderen, van crèche tot eindexamen. Met genoeg pagina’s om in te vullen voor de basisschool en de middelbare school.

Vergeet nooit meer de mooie momenten

In het Schooljarenboek zie je jouw kind groeien! Daarnaast is er ruimte om ieder jaar stil te staan bij zijn of haar favoriete hobby’s, beste vrienden en vriendinnen, leukste vakken en meest bijzondere gebeurtenissen van dat jaar. Een prachtige herinnering aan de schooljaren.

Hoe is dit boek tot stand gekomen

Esther van de Paal, moeder van vijf kinderen, architect en maker van het succesvolle Vriendenboek van Snor, kwam op het idee voor het Schooljarenboek: ‘Het viel me op hoe grappig en lief de antwoorden waren die mijn kinderen schreven in de vriendenboekjes van hun klasgenootjes. Ik wilde óók onthouden wat mijn kinderen wilden worden toen ze 4 waren, en 8!! En wat hun lievelingsmuziek was, en speelgoed, en hun favoriete vak op school… Plus — al die klassenfoto’s die los door de la zwierven — hoe fijn als daar nou eindelijk eens een goede oplossing voor kwam!’

uitgeverij snor


 Samen met de Franse illustrator Julie Marabelle (moeder van drie kinderen) ontwikkelde ze het boek. “Julie bedacht geometrische vormen die doen denken aan de blokjes in verschillende vormen waar kinderen graag mee spelen. Gaandeweg, naarmate het kind groeit, worden de vormen en kleuren in het boek ook steeds geavanceerder.”

Win dit Schooljarenboek

Van Uitgeverij Snor ontving ik een Schooljarenboek. Mijn zonen gaan naar het voortgezet onderwijs, dus ben ik te laat met het invullen van dit leuke boek en geef deze daarom graag weg aan iemand van wie haar of zijn kind net naar school gaat en dus de komende jaren nog genoeg mee zal maken om dit boek in te vullen. Ik geef dit boek weg op Instagram (@lodiblogt), je hoeft er niets voor te doen, alleen aan te geven dat je mee doet aan de winactie!

het schooljarenboek om in te vullen van de basisschool tot de middelbareschooldiploma

Geef een mooie herinnering mee aan jouw kinderen

Met het invullen van dit Schooljarenboek, van begin basisschool tot eind middelbare school heb je niet alleen een mooie plek om alle foto’s in te plakken, hoe leuk is het om jouw kind aan het eind van het voortgezet onderwijs dit ingevulde boek te kunnen geven? Hoe leuk is het voor hem of haar om ook later nog te weten wat het favoriete vak was, de leukst meester of juf en wie waren ook al weer mijn vriendjes?

Het Schooljarenboek van uitgeverij Snor koop je voor €17,99 online of in de boekhandel

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept