favorieten
Creativiteit Vrije tijd

Wat is bij mij nou favoriet? Alles in beeld gebracht voor Crea Cross.

Favoriet is het thema van Crea Cross deze week en ik ben voor de laatste keer dit jaar co-host. Omdat ik voor de meeste creatieve uitspattingen voor Crea Cross aan het haken ben gegaan, besloot ik deze keer om mijn favorieten eens in foto beeld te pakken. Wat zijn mijn favorieten? Waar hou ik van? Waar geniet ik van en waar ben ik fan van. Een beetje de blogger achter de blog, maar dan in foto materiaal gegoten. Van mijn favoriete drankje tot mijn favoriete hobby.

Fotograferen

Aan het begin van het jaar gaf ik al eens aan dat ik meer wil gaan fotograferen. Ik maak wel heel veel foto’s met mijn mobiel. En laten we eerlijk zijn, de kwaliteit van de foto’s van de mobiel worden steeds mooier. Maar ik was ook van plan om eens wat meer met de ‘echte’ camera foto’s te maken. We hebben tenslotte een prachtige Canon camera, dus laat ik die eens gebruiken ook.

Mijn favorieten

De afgelopen maanden heb ik heel veel gehaakt voor Crea Cross. Ik koos een thema uit, waarbij ik dacht dat ik daar wel iets voor kon haken, zoals deze VW sleutelhangers of deze boekensteun. Nu benoem ik haken en breien ook tot mijn favoriete hobby’s dus vond ik het logisch om mijn creatieve uitspattingen hiermee vast te leggen. Echter voor het thema favoriet, wilde ik eens wat anders, Ik vond het wel leuk om eens al mijn favorieten in fotocollage’s te plaatsen en zo een klein beeld te geven van wat ik nou leuk vind.

Fotocollage’s

Ik heb gekozen voor verschillende fotocollage’s met mijn favorieten. Kijken jullie mee?

favorieten

Favoriete:

  • Jongens.
  • Werkplek ( buiten in de tuin)
  • Sporten.

favorieten

Mijn favoriete:

favorieten

Mijn favoriete:

  • haaknaalden
  • lezen/schrijver
  • vakantie bestemming/ bergen

Natuurlijk heb ik nog veel meer favorieten ( waaronder natuurlijk ‘de man’), maar met deze collage heb ik toch wel aardig weer gegeven wat ik leuk vind, hoe ik mijn week doorkom en waar ik van geniet.

Crea cross

Elke week heeft Ilse van Kreanimo een creatieve uitdaging voor jou en mij. Heb jij nog een leuke creatieve uitspatting met thema favoriet, dan kan je deze linken op de site van Kreanimo.

favorieten

 

foto’s lodiblogt

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

22 thoughts on “Wat is bij mij nou favoriet? Alles in beeld gebracht voor Crea Cross.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *