HappySoaps- een duurzame adventskalender. 100% plasticvrije kerstassortiment

adventskalender HappySoaps, 100% plasticvrije kerstassortiment

Wil je graag een adventskalender voor jezelf of een ander kopen en zoek je in de richting van verzorging, duurzaamheid en plasticvrije producten, dan zit je goed bij de adventskalender van HappySoaps. Een kalender met 24 mini’s in een 100% plasticvrije kerstassortiment

Vier kerst met het 100% plasticvrije kerstassortiment van HappySoaps

HappySoaps ken je waarschijnlijk wel van de shampoo bar, hand of body bars. Maar of je HappySoaps nu wel of niet kent, deze 24 mini’s in de kalender zijn een verrassing voor iedereen. Want speciaal voor kerst heeft Happysoaps bijzondere plasticvrije producten ontwikkeld en in een adventskalander geplaatst. 24 vakjes om elke dag een open te maken.

Kies jouw adventskalender

De adventkalender met mini producten van HappySoaps bestaat uit 24 100% plasticvrije mini’s. De adventskalender is vol met heerlijke producten voor je haar en lichaam. Waaronder limited editions en niet eerder uitgebrachte producten. Met de lekkerste geuren en allemaal palmolievrij, vegan en niet getest op dieren. Deze adventskalender kost €34,99

Is mini te klein? Er is ook een adventskalender in de vorm van een groot boek met een gevarieerde mix van 24 heerlijke producten in regulier formaat. Deze adventskalender kost €99,99

Duurzaamheid en plasticvrij

Nu heb ik de adventskalender van Happysoaps al in bezit. Een kerstbom met 24 100% plasticvrije mini’s . Sinds een aantal jaren probeer ik om zo min mogelijk plastic te gebruiken en vooral in de badkamer is dit heel goed te doen. Zo gebruik ik een shampoo bar, zeep, een body bar en hand bar. Ik ben fan van de producten van HappySoaps, niet alleen omdat deze plasticvrij zijn ( als is dit wel de grootste reden), ze werken goed en ze ruiken heerlijk. Deze adventskalender met 24 mini’s 100% plastic vrije producten is dus echt iets voor mij.

Een kleine Sneak Peek

De adventskalender van HappySoaps komt in twee delen die je zelf in elkaar kan schuiven tot kerstboom. Nu ga ik natuurlijk niet verklappen wat er onder de vakjes in deze kalender zit, dat mogen jullie zelf ontdekken. Wel heb ik alvast de eerste 3 dagen van december opengemaakt, Zo kunnen jullie een kleine sneak peek krijgen van de inhoud van de adventskalender.

De eerste drie mini’s zijn al meteen producten waar ik heel blij van word, een shampoo bar, zeep en conditioner. Allen in echt kerstkleur en heerlijk ruikend. Ik kan niet wachten tot 4 december om het volgende vakje open te kunnen maken.

shampoo bar

Vind je het nu leuk om te blijven volgen welke mini’s er in deze adventskalender zitten, vanaf 4 december zal ik elke avond op Instagram laten zien welke mini er in het desbetreffende vakje zit. Volg me op lodiblogt en zie de stories.

Brievenbus cadeau of onder de kerstboom

December is het moment om samen te zijn. En van cadeaus natuurlijk. De producten van HappySoaps zijn originele cadeaus, maar je doet ook meteen iets goed voor het milieu. Naast deze adventskalender kan je jouw familie of vrienden natuurlijk ook producten van HappySoaps cadeau doen. Denk aan een Limited Edition Body Wash Bar – Mon Cherry, een Bundel met Shaving- en Gezichtsreiniger Bar, of lipbalm. Originele cadeaus, voor onder de boom. De adventskalender past in de brievenbus, heel leuk om cadeau te doen aan je moeder of een vriendin (of gewoon voor jezelf). Bestel hem nu snel en open ook jouw 24 vakjes.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblgt/ gekregen product

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept