Een wereld van mogelijkheden: Jill’s Originals Tekenjournal en Stickerboek

Jill's Originals tekenjournaal en stickervellen

Ben jij creatief, hou je van tekenen en journalen? Dan mag Jill’s Originals tekenjournaal niet ontbreken op jouw verlanglijstje voor kerst of Sinterklaas. Jill ken je waarschijnlijk wel van tv. Ze is iemand die iedereen kan stimuleren tot creatieve uitspattingen. En nu zijn er, voor al die creatievelingen twee nieuwe producten: Jill’s Originals Tekenjournal en Jill’s Originals Stickerboek

Jill’s Originals Tekenjournal

Wat is die mooi! Deze tekenjournal van Jill. Het is een tekenboek die alle creatievelingen willen hebben, want dit prachtig geïllustreerde tekenjournaal met gedetailleerde en kleurrijke illustraties van Jill is perfect voor al jouw creativiteit

Om te schrijven, tekenen en meer

Deze journal heeft 108 pagina’s extra dik 240 grams Munken papier en is hierdoor perfect om in te tekenen, schetsen, schrijven, scrapbooken of wat jij ook maar in Jill’s Original Tekenjournal wil doen.

Inspiratie en tips

Heel leuk is dat je voor in het tekenjournaal een handig inspiratieboekje vindt met tips, creaties en meer prachtige illustraties van Jill. Hierdoor krijg je meteen ideeën en inspiratie om aan de slag te gaan met je eigen tekeningen in het journal.

Ik ben heel blij met dit tekenboek, Het is precies wat iedereen die creatief is wil hebben, namelijk, een tekenboek met dik papier. Het papier voelt heel fijn aan. Op dit papier kan je tekenen, kleuren, schrijven, je kan er in plakken, en het voordeel van dit papier is dat je potlood weg kan gummen zonder dat het papier stuk gaat.

Jill’s Original tekenjournaal van uitgeverij MUS koop je o.a bij bol

Een stickerboek

Wat hoort er nu echt bij een journal? Stickers! En ook daar heeft Jill aan gedacht. In dit stickerboek vind je maar liefst 50 stickervellen met prachtige, gedetailleerde illustraties van Jill. Fleur je agenda of planner op, maak een mooi scrapbookpagina of versier je boeken en schriften. Elk stickervel bevat een set stickers met een thema.

Verschillende items

Zo zijn er handige plannerstickers, to do-stickers, bloemenversieringen, meisjes, tekstballonnen en nog veel meer. Met meer dan 1500 stickers heb je altijd een geschikt plaatje achter de hand! 

Het is echt een stickerboek die elke creativeling kan waarderen, jong en oud. De stikers zijn vrolijk en kunne perfect in bijvoorbeeld een bullen journal of scrapbook, maar zijn ook heel leuk om een brief aan een vriendin op te vrolijken.

Dit stickerboek is ook van Uitgeverij Mus en koop je ook bij bol

De missie van Jill

Jill is bekend van Jilloptv en Jill Rocket en tekent zelf al van kinds af aan! Inmiddels heeft Jill meer dan 20 boeken op haar naam staan. Op haar Instagram- en TikTokaccount @jillrocket deelt ze alles wat met haar persoonlijke, unieke blik op de wereld van lifestyle en creativiteit te maken heeft.

Jill’s missie is om op een inspirerende manier creativiteit toegankelijk te maken voor iedereen. Jill is ervan overtuigd dat creatief denken een skill is die heel handig is voor alle aspecten van het leven en daarom wil ze er alles aan doen om je te helpen dat creatieve vonkje te vinden en je creatieve magie te bevrijden.

Altijd al willen weten wat je allemaal met een journal kan doen? Je leest het in dit artikel over junkjournals en meer

Creatief aan de slag

De tekeningen en ontwerpen van Jill’ Originals zijn vrolijk en heel mooi. Hierdoor is dit tekenjournaal en ook het stickerboek zowel voor volwassenen als voor kinderen. En samen knutselen is toch helemaal leuk!

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ gekregen product/ affilate

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept