Mikk-line: duurzame buitenkleding voor eindeloos speelplezier

Mikk-line: duurzame buitenkleding voor eindeloos speelplezier

Kinderen moeten eigenlijk het hele jaar lekker buiten kunnen spelen. De wereld ontdekken, ook wanneer het koud of nat is buiten. Chick-a-dees voegt duurzame buitenkleding van Mikk-line aan hun assortiment toe. In deze kleding kunnen kinderen de wereld ontdekken onder álle weersomstandigheden.

Nieuw in Nederland: Mikk-line, buitenkleding voor eindeloos speelplezier

De slogan van Chick-a-dees.nl is: ‘Speel & Ontdek de wereld.’ Nu hebben we het in Nederland nog wel eens te stellen met het weer. Regen en kou kan het buitenspelen aardig hinderen en daarom voegt Chick-a-dees als een van de eersten in Nederland de duurzame buitenkleding van Mikk-line aan het assortiment toe. In deze kleding kunnen kinderen de wereld ontdekken ook als het minder weer is.

Lees ook: Buiten spelen vol avontuur met deze leuke tuin spullen.

Duurzame kleding

Duurzaamheid, je leest het steeds meer en er komt ook steeds meer aan duurzaamheid op de markt. Logisch, want mensen vragen hier steeds vaker om. Mikk-line wil een beter toekomst voor kinderen, en daar hoort een gezond milieu bij. Hun kleding is daarom gemaakt van veilige en milieuvriendelijke materialen. In het assortiment vind je ook een brede collectie met kleding van gerecyclede plastic flessen en visnetten. Verder maakt Mikk-line gebruik van natuurlijk rubber, mulesing-free merinowol, Oeko-tex materialen en milieuvriendelijk impregneermiddel. 

Kleding die tegen een stootje kan

Kinderen moeten kunnen ravotten, buiten vies kunnen worden, maar ook weten dat hun kleding tegen een stootje kan en dat vind je ook bij Mikk-line. De kleding is niet alleen duurzaam geproduceerd, maar ook duurzaam in gebruik. De kleren kunnen 40.000 ‘rubs’ aan, wat betekent dat meerdere kinderen na elkaar plezier van hetzelfde kledingstuk kunnen hebben. Nog fijner: de kleding is vuilafstotend. Een nat doekje is meestal genoeg om de kleding schoon te krijgen, en anders kunnen de kleren gewoon mee in de 40graden-was.

Een uitgebreid assortiment

De collectie voor winter 2021/2022 heeft alles wat kinderen nodig hebben om in de plassen te stampen en sneeuwballengevechten te houden: winterjassen, sneeuwpakken, wollen jumpsuits, gevoerde regenpakken en thermo-kinderlaarzen. De kleding is verkrijgbaar vanaf maat 74 t/m maat 158. De mooie gedekte natuurtinten van de collectie passen goed bij het natuurlijke karakter van de kleding. Benieuwd geworden naar de collectie van Mikk-line kijkt dan op de site van op www.chick-a-dees.nl.

Buitenspelen voor iedereen

Kinderen moeten buiten kunnen spelen, want hoe fijn is het om na een schooldag waar ze veelal op beeldschermen hebben gekeken, naar buiten te kunnen. Rennen en ravotten. Maar dan wel met goede warme kleding. En dat deze dan ook nog duurzaam zijn, dan is het toch helemaal fantastisch!

Lees ook: Beeldschermen en de gevolgen voor kinderogen.

Lees ook: Het leukste buitenspeelgoed voor kinderen.

foto’s beeldbank Mikk-line via Chick-a-dees / uitgelichte afbeelding gratis afbeelding van Lubov Lisitsa via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept