Buitenspelen vol avontuur- kleding en tuinaccessoires van Pieter Konijn

Buitenspelen vol avontuur- kleding en tuinaccessoires van Pieter Konijn

Kinderen en buitenspelen is natuurlijk een gouden combinatie. Laat ze, in elke seizoen, de buitenwereld ontdekken met de “Outdoor adventures” tuinaccessoires en kleding van Peter Rabbit. Buitenspelen vol avontuur voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Laat buitenspelen een avontuur zijn

Buitenspelen is wat elke kind moet kunnen doen. In de zomer, herfst, winter en lente. Vies mogen worden, schommelen in de speeltuin, springen op de trampoline, helpen in de tuin of zandtaartjes bakken in de zandbak. Waar vind je nu mooie en stevige outdoor kleding voor kinderen waarmee ze vies mogen worden of tuingereedschap waarmee de kinderen kunnen helpen in de moestuin?

Peter Rabbit Outdoor

Peter Rabbit Outdoor ken je misschien wel van de vrolijke en aantrekkelijke website. Onder de naam “Outdoor adventures” komt Peter Rabbit met een leuke collectie tuinaccessoires en kleding voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Deze kleding en tuingereedschap hebben de vrolijke prints van Lily Bobtail en Peter Rabbit. Hiermee kunnen kinderen de buitenwereld verkennen en op avontuur gaan in de tuin.

Op buiten speel avontuur met Outdoor Adventures

Buitenspelen vol avontuur is toch de droom van elk kind en dat kan in het bos zijn, in de speeltuin, buiten op straat of in de tuin. Met de Peter Rabbit Oudoor Adventures kledingcollectie kan een kind tegen een stootje en heeft het de leukste accessoires om mee te spelen. Wat kan je allemaal verwachten bij de Peter Rabbit Outdoor Adventures collectie:

Kleding voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar

Wanneer je kindje buiten gaat spelen moeten ze vies kunnen worden, hun kleding moet tegen een stootje kunnen en ze moeten ook in de regen kunnen spelen. De Pieter Konijn kledingcollectie is speciaal gemaakt voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Het is kleding waar ze lekker mee buiten kunnen, in kunnen ravotten en vies kunnen worden. Wat dacht je van een warme  Peter Rabbit hoodies, Pieter Konijn regenjas of regenlaarsjes. Daarmee willen kinderen altijd naar buiten om te spelen!  

Mee helpen in de moestuin was nog nooit zo leuk

Maar ook de tuingereedschap van Pieter Konijn is ontzettend leuk. Niet alleen om avontuur te beleven in de zandbak, maar wat dacht je van een kleine hulp in de tuin? Elke kleine avonturier wil zijn of haar vader of moeder graag helpen in de moestuin en dat kan prima met het kindertuingereedschap van Peter Rabbit. Want buitenspelen vol avontuur is natuurlijk ook helpen de plantjes water geven of misschien even te helpen de bladeren weg te harken.

Buitenspelen vol avontuur- kleding en tuinaccessoires van Pieter Konijn
Buitenspelen vol avontuur- kleding en tuinaccessoires van Pieter Konijn

Helpen in de tuin in stijl

En natuurlijk willen kinderen helpen in de tuin. Maar dan niet alleen met de leuke tuinaccessoires van Pieter Konijn. Dan ook helemaal in stijl. Zoals een zonnehoedje van Pieter Konijn, (die natuurlijk niet alleen leuk staat in de tuin) een schort en tuin tasje. Zo wordt papa of mama helpen kinderspel!

Buitenspelen vol avontuur- kleding en tuinaccessoires van Pieter Konijn

Buitenspelen is kinderspel

Hoe het weer ook is, kinderen houden van buitenspelen. En dat willen wij ouders graag stimuleren. Want buitenspelen is niet alleen leuk, het is ook goed om veel buiten te zijn. Met de leuke vrolijke artikelen van Peter Rabbit Outdoor Adventures is buiten spelen altijd een avontuur. Neem snel een kijkje op de site en verras jouw kleine avonturier!

foto’s lodiblogt/ samenwerking

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. Wat een leuke spulletjes! Mijn kinderen kennen Peter Rabbit niet, maar ze helpen wel graag in de tuin. En het ziet er superleuk uit allemaal. Vooral het setje met de hark en de schep.

  2. Wat een leuk setje! Mijn dochtertje is echt een buitenmeisje. We moestuinieren samen en ze is gek op kruiden!

  3. Ahhh hoe lief en schattig!! Dit is het eerste jaar dat ons dochtertje echt iets mee gaat krijgen van buiten spelen. Dus wij zijn ook een beetje zoekend hoe we dit zo leuk mogelijk kunnen presenteren. Maar deze set ga ik over 2 jaar zeker kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept