Sweet Petit wintercollectie voor baby & peuter: ‘Petit Explorer’

Sweet Petit wintercollectie voor baby & peuter: ‘Petit Explorer’

Terwijl de meeste mode merken alweer druk bezig zijn met de lente en zomer collectie, komt Sweet Petit by Prénatal met een nieuwe baby en peuter wintercollectie. En wel de Petit Explorer. Met deze collectie gaan ze terug in de tijd. Super leuke kleding voor de allerkleinsten.

De eerste winkel

Prénatal was de eerste winkel die ik bezocht toen ik zwanger was. Prénatal had iets magisch voor mij, ik kon me helemaal verliezen in de mooie spullen die ik in de winkel zag hangen. De zachte stoffen en mooie kleuren van de kleding. De eerste babykleertjes kocht ik dan ook hier. En ik vind het heel leuk dat ze elke keer weer met een nieuwe collectie komen, zoals nu de Petit Explorer.

Sweet Petit wintercollectie

Afgelopen maandag lanceerde Prénatal de nieuwste fashion collectie ‘Petit Explorer’ van haar eigen baby- en peuterlabel Sweet Petit by Prénatal. De limited edition kledinglijn Sweet Petit van Prénatal kenmerkt zich door luxe in eenvoud; het is stijlvol en is gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail. De newborncollectie van Sweet Petit is verkrijgbaar van maat 56 t/m 68 en de peutercollectie van maat 74 t/m 104. 

Petit Explorer collectie

Met de ‘Petit Explorer’ collectie gaan ze even terug in de tijd. In de wereld van archeologie en de ontdekkers van de wereld. De collectie vindt haar inspiratie in primitieve printtechnieken zoals grottekeningen, fossielen en oude manuscripten. Het werken in de buitenlucht is een rode draad en uit zich onder andere in makkelijke kleding zoals utility wear – denk aan de comfy tuinbroeken – en fijne laagjes. Voor de meisjes is er een romantische noot aan toegevoegd wat terug te zien is in de boeren jurkjes met print geïnspireerd op het fossiel van de katoenplant. 

Kleur en structuur in de Petit Explorer collectie

In de Petit explorer collectie wordt er gespeeld met monochromatische kleurcombinaties. Mooie roodtinten van de ondergaande zon in een rotswoestijn, maar ook zand en bruin tonen of wat dacht je van het diepgroene van struiken en planten die zich gevestigd hebben op de rotsen. Naast de, inmiddels kenmerkende Sweet Petit silhouetten, mogen comfortabele unisex rib shirts niet ontbreken. Ook zitten in deze collectie weer een aantal genderneutrale styles. 

De Key-items van dit seizoen

De key-items van dit seizoen zijn voor alle kindjes weer verschillend. Het boxpakje in zandtonen springt er uit voor baby-jongetjes en voor de baby meisjes is het groene romperjurkje écht een key- item. Bij de oudere jongens vind je de sweat tuinbroek met allover prints uit oude manuscripten gecombineerd met de bruinrode sweater. En voor de meisjes is de sweat jurk met allover katoenplant print in combinatie met de rode maillot de eyecatcher set. Last but not least valt voor zowel jongens als meisjes de grove rib brei jurk en trui op. 

Sweet Petit wintercollectie voor baby & peuter: ‘Petit Explorer’

Vier keer per seizoen een nieuwe collectie

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerp inspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop van prenatal.nl

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. zegt:

    Hele mooie kleuren en printjes heeft deze collectie zeg. Leuk! Grappig dat er altijd zoveel ideeën achter een collectie zitten.

  2. zegt:

    een hele vroijke collectie 😀 ik ben gek op die printjes bij die kleintjes en koop ook elke keer wat voor mijn neefjes en nichtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept