soulstyling
Fashion Lifestyle

Soulstyling club. Ontdek jouw kledingstijl.

Jaren geleden kwam mijn moeder in een jurk van mijn zus de trap af lopen. Mijn vader zei toen;’ Kleed je toch maar even om, zo is het net of ik met Tina Turner op pad ga’. Nu ik de veertig ben gepasseerd heb ik dit ‘Tina Turner’ gevoel steeds vaker. Te frivole jurkjes hangen in mijn kast en alhoewel ik nog steeds een goed figuur heb, vind ik persoonlijk dat ik dit niet meer aan kan. Maar wat dan wel. Welke kleuren staan mij goed en welke kledingstukken passen bij mijn levensstijl en figuur? Ik kom er niet meer uit, maar er is hulp! Vanaf 1 Januari sluit ik me aan bij de Soulstyling Club van Karin Frenay. Bij haar ga ik leren hoe me te kleden. Doe je mee? Je kan je nu met korting aanmelden.

Je eigen kledingstijl van binnenuit ontdekken en creëren

Wil jij je eigen kledingstijl van binnenuit ontdekken en creëren? Droom je van een garderobe die een verzameling is van al je lievelingsstukken die precies bij je levensstijl en bij jouw persoonlijkheid passen? Zou jij ook in de spiegel willen kijken en gewoon blij met jezelf willen zijn? Blij met je lijf en je vrouwelijke rondingen? Dit zijn een paar vragen die Imago styliste Karin Frenay mij op haar website vraagt. Vragen waar ik over na ben gaan denken en eigenlijk gewoon weg ‘Ja’ op kan zeggen. Sinds ik moeder ben en zeker nu ik ouder wordt ben ik zoekende naar mijn stijl. Wat staat mij goed, waar voel ik me vrouwelijk in, hoe kleed ik me als moeder. Herkenbaar?

Soulstyling club

Karin heeft de oplossing  en opent op 1 januari 2017 de Soulstyling Club. Speciaal voor vrouwen zoals jij en ik. Iedere maand behandelen ze een specifiek thema over styling, kleding en alles wat je over mode wil weten.

  • Je ontvangt iedere week een mail met een ‘les’ , met inspiratie, tips, beeldmateriaal en filmpjes van Karin.
  • Bovendien ontvang je exclusieve korting voor workshops, live events en Club uitjes (dit word echt heel gezellig en afwisselend)!
  • Maandelijks is er een online spreekuur waar jij je vragen aan Karin direct kan stellen.
  • Op de besloten Facebook groep kan je je ervaringen delen en vragen aan elkaar en aan Karin stellen.
  • De maandelijkse thema’s zijn bijvoorbeeld: Wat is mijn stijl & smaak, Garderobe opbouw, shopping tips en trends voor elk seizoen, styling tips voor iedere figuur, zakelijke garderobe, kleur, en nog veel meer…
  • We sluiten het jaar af met een stijlvol feest!

soulstyling

Maak 2017 je stijlvolste jaar en kom bij de Soulstyling Club

Korting

Natuurlijk hou ik jullie op mijn blog op de hoogte van de voortgang van de Soulstyling Club. Maar je kan er natuurlijk ook zelf aan deelnemen. Wanneer je je aanmeld voor het einde van het jaar kan dat met 30 euro korting. Gebruik hiervoor de kortingscode Lodiblogt2016

Voor aanmelden,  vragen of de andere vele diensten van Karin. Kijk eens op de site van Soulstyling.

Doe jij ook mee? En maak je van 2017 een “Styl vol” jaar?

handtekening

Dit artikel is geschreven in een samenwerking verband/ disclaimer

4 thoughts on “Soulstyling club. Ontdek jouw kledingstijl.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *