Atelier Huiswerk Buren- schilderlessen en een webwinkel

atelier

Wil jij leren schilderen? Een workshop volgen en creatief bezig zijn, dan zit je goed bij de webwinkel van Margo Vonk en haar Atelier Huiswerk Buren. Voor schilderijen, tips en workshops!

Atelier Huiswerk Buren

Bij het Buren in de titel van de website gaat het niet over naaste buren  maar over de plaats ‘Buren’. Je bent creatief of niet! En creatief is Margo Vonk zeker. Margo is een knutselmoeder en schildert verhalen, ze heeft een boek geschreven over schaapsherders en geeft workshops en schilderlessen. Op de site van Atelier Huiswerk Buren zie je haar schilderijen, maar ook ideeën en workshops om te volgen.

Cadeautjes voor iedereen

Op de site van Atelier Huiswerk Buren vind je cadeaus op maat, persoonljke cadeaus als schilderijen of ansichtkaarten om te versturen of bewaren. Vooral de kaart vol vrolijkheid vind ik zelf erg leuk. Je kan kiezen voor een schilderles voor jouw alleen of als een bedrijfsfeestje met zijn allen een workshop schilderen volgen. Ook is er schilderles voor kinderen. Hoe leuk is dat. Kinderen durven zich in mijn ogen veel meer te uiten in hun creativiteit, dus waarom dit niet op een kinderfeestje ‘samen schilderen’.

E-book hoe begin ik met schilderen

Dat Margo veelzijdig is, is wel duidelijk, want naast dat ze schildert en lessen geeft, schreef ze een E-book waarin beschreven staat hoe je kan beginnen met schilderen . Want waar haal je de onderwerpen vandaan? Hoe ga je beginnen. Dat lees je in de E-book

Waar het om gaat is dat je schildert wat je leuk vindt.

Een mooi onderwerp om te beginnen is bijvoorbeeld de dikke wulpse vrouw. Een grappig onderwerp en gewoon gaan beginnen en proberen, waarom ook niet? Dus ook als je niet in de buurt van Buren woont, kan je zelf leren schilderen met dit boek.

Creativiteit is er in zoveel vormen en gelukkig maar. Staat de stijl van Atelier Huiswerk Buren je aan, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de site.

foto beeldbank/ pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

8 reacties

 1. Ik vind dat eerste schilderij erg mooi. Die van de hond iets minder.

  1. Hier precies zo Nicole, de dames vind ik ook erg mooi, met dieren heb ik zo wie zo minder.

 2. Wat leuk zeg!
  Ga even een kijkje nemen!
  Ik herken het trouwens helemaal, iets helemaal in je hoofd hebben maar als je het probeert zelf te maken het er niet uit ziet 😛

  1. Haha, herkenbaar he!

  2. Margo Vonk zegt:

   Wat leuk om een blog over mijn werk te zien. Dankjewel Lodi, voor deze leuke aandacht!
   Schilderen kan iedereen, denk ik. Misschien niet in een keer perfect, maar met een paar tips wordt het echt heel prachtig…

   1. Geen dank hoor Margo. Ik vond het leuk om over te schrijven en ik denk ook zeker dat met schilderen ook is:gewoon doen!

 3. jeapiebel zegt:

  Het klinkt goed. Ik ben soms creatief en ik teken graag. Schilderen ben ik niet goed in maar vind het erg leuk om te doen.

  1. Knap hoor, je moet ook eigenlijk gewoon doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept