actie
Kleuter Peuter Vrije tijd

De zomer actie van Sweakers -anti slip zwemsokken-

Ockyz is niet alleen bekend om de anti- slip zwemsokken: Sweakers® maar ze hebben ook ontzettende leuke badkleding, van een hele goede kwaliteit! Zwemplezier gegarandeerd waarbij veiligheid voorop staat!

Wat zijn Sweakers

Zwembaden zijn vaak voer voor glijpartijen, de randen van zwembaden zijn glad en vooral als kleine kinderen nog wel eens willen rennen, is uitglijden een groot gevaar. Voorkom valpartijen en ellende met Sweakers® anti slip zwemsokken. Deze anti slip zwemsokken zitten comfortabel door de open tenen en zorgen hierdoor voor balans en een optimaal gevoel. De sokken zijn antibacterieel en zijn in veel verschillende  kleuren en design. De sokken zijn ruw aan de onderkant waardoor uitglijden tot het verleden behoord.

Veel gebruikt in het zwembad deze anti slip zwemsokken

De jongens hebben al een paar jaar de anti slip sokken van Ockyz en vinden het prima om deze in het zwembad te dragen. Vooral in de zomer zijn wij hier veel te vinden. Buiten maar ook binnen. Eigenlijk hebben ze nooit geprotesteerd wanneer ze ik vroeg de sokken te dragen, iets wat ik vooraf wel dacht. Juist omdat ze merkten dat ze veel meer grip hebben met Sweakers® aan, Niet alleen glijden ze niet uit, ze vindt het ook prettiger lopen in het water zelf. Ze hebben tenslotte meer grip op de bodem.  De sokken kunnen ze goed zelf aan en uit trekken, ook als deze nat zijn.

Design

Er zijn nu acht verschillende kleuren Sweakers® te koop. Daar waar voorheen alleen kleinere maten te koop waren, zijn de sokken er nu ook voor grotere maten. Je hebt sokken met opvallend kleuren , maar ook sokken die rustig zijn qua kleur. Ze vallen dus net zo veel op als jij wilt.

Badkleding

Naast de anti slip zwemsokken verkopen ze bij Ockyz ook zwemkleding voor jongens en meisjes in de maat 92 t/m 128. De zwembroeken zijn vrolijk van kleur en van goede kwaliteit. Je voelt aan de stof dat deze, na een zomer glijbanen af gaan, niet versleten zal zijn. Leuk detail is de   Glow in de Dark logo op de zwembroek. Gaaf,voor disco zwemmen, aldus de jongste. Voor meisjes is er een super vrolijke collectie aan badpakken en bikini’s. Leuk, met bloemen, ruches  en strikjes.

actie anti slip zwemsokken

Waarom zijn Sweakers® zo gewild?

 • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
 • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
 • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
 • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
 • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa
 • Sweakers® gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

Actie deze zomer

Nu het mooie weer  en de zomervakantie er weer aan komt, hebben ze bij Sweakers® twee mooie acties:

 1. Zwemkleding + 1 paar Sweakers voor slechts 24,95
 2. 2 paar Basic Grey Sweakers voor slechts 25 euro

Heb jij nou net zulke waterratten als ik, dan is deze actie echt een aanrader. Zelf ben ik heel tevreden over de badkleding en de Sweakers® anti slip zwemsokken. Voordeel is dat ik een stuk rustiger aan de rand van het zwembad zit, wanneer zij deze sokken aan hebben.

Dragen jouw kinderen al Sweakers in het zwembad?

veilig actie anti slip zwemsokken

Een foto uit een eerder artikel, waar de jongens de Sweakers aan hebben.

foto’s lodiblogt/ disclaimer

28 thoughts on “De zomer actie van Sweakers -anti slip zwemsokken-”

 1. super handig! ik werk in de kinderopvang BSO en je kan nog zo vaak zeggen niet rennen maar je weet hoe dat gaat haha. Moet zeggen betrap me er zelf ook op zou voor mij ook wel handig kunnen zijn . je zit inderdaad een stuk rustiger en niet alleen in het zwembad maar ook onze bso vloer is vaak glad in de zomer met alle waterspelletjes.

  gr laura

  1. Precies! Daar was ik dus ook bang voor, maar niks was minder waar. Ze vonden ze stoer staan en toen bleek dat ze zoveel grip hadden, waren ze helemaal om.

 2. Ik ben nu wel heel erg benieuwd hoe zoiets er om je voet uitziet! Maar dat had ik vroeger ook wel kunnen gebruiken … genoeg slippartijen langs het zwembad gehad. Haha, goeie tijd als ik daar aan terug denk!

 3. ik zie ze soms wel eens in het zwembad maar ik wist niet dat het tegen het uitglijden was. Dacht eigenlijk dat het tegen voetschimmel en wratjes was. Weer wat geleerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.