Blogboot- Amsterdam Light Festival, Bebsy en Lazy Vegan

Amsterdam Light Festival op het water met Starboard boats

Varen door de grachten van Amsterdam tijdens Amsterdam Light Festival, dat was deze keer het thema van de Blogboot. Bij de blogboot leer je nieuwe bedrijven kennen, ga je nieuwe samenwerkingen aan heb je de tijd om met andere bloggers te praten. Welke bedrijven er deze keer waren en hoe speciaal deze boottocht was, lees je hier.

De Blogboot

De Blogboot is een initiatief van Marguarita van Marstyle.nl. Het is een netwerk event, waar bedrijven zich presenteren aan bloggers en influencers. En daar waar we de vorige keer de grachten van Amsterdam plastic vrij probeerden te maken, konden we nu achterover zitten en genieten van het Amsterdam Light Festival. Vanaf het water, want hoofdsponsor van de Blogboot is Starboard Boats Amsterdam.

De blogboot betekent ook een goodiebag

Starboard boats en het Amsterdam Light Festival

Starboard Boats, wordt ook wel de borrelboot in Amsterdam genoemd. En kregen we vorige keer nog croissants op de boot, deze keer was daar een borrelplank, koffie, thee. frisdrank en gluhwijn. De host Carols verzorgde ons weer prima en de schipper John veel vertellen over de stad Amsterdam en het Amsterdam Light Festival, die dit jaar voor de 10 de keer gehouden wordt. De tijden zijn aangepast maar voorlopig vaart Starboard Boats nog met de Amsterdam light festival boot, dus mocht je deze lichtjes festival nog willen ervaren, zeker doen!

Amsterdam Light Festival vanaf de boot
Kleding gedragen in Amsterdam door de jaren heen.

En dan het netwerken

Tijdens de Blogboot gaat het om nieuwe merken leren kennen en samenwerkingen aan gaan. Elke editie gaan er twee bedrijven mee om een presentatie te geven over hun product. Deze keer waren dat Citytrip expert Bebsy en Lazy Vegan. Ook krijgen we elke keer een goed gevulde goodiebag mee.

Kies jouw stedentrip met Bebsy

Terwijl de boot met ons langs de lichten en kunstwerken van het Amsterdam Light Festival ging kregen we uitleg over Bebsy. Bebsy is gespecialiseerd in stedentrips. Op hun website boek je de leukste stedentrips, vakanties en fly en drives voor een hele scherpe prijs. We kregen kort de geschiedenis van Bebsy te horen, hun ideeën over reizen en ook een paar uitslagen van onderzoeken die ze onlangs gedaan hebben. Zo hebben ze onder anderen aan Nederlandsers gevraagd in welke buitenlandse stad ze wel willen wonen, met welke bekende Nederlander ze op reis zouden willen gaan en wat hun favoriete vakantiebestemming is. Hier stond op een: Een hotel in een grote stad met een groot aanbod aan cultuur, gastronomie, uitgaansleven, winkels etc. En op twee: Een vakantiehuis met zwembad in een klein dorpje op het platteland van een warm land 

Van Bebsy ontvingen we een handige reiskoffer. Jullie begrijpen wel dat Ik kan niet wachten tot ik deze kan gaan gebruiken, want na al dat gepraat over steden als Rome, Valencia en Praag, wil ik ook op stap!

Lees ook: 10 populairste steden voor een stedentrip

Vegetarische gerechten van Lazy Vegan

Vervolgens kwam Charlotte van Lazy Vegan aan het woord. Ze vertelde dat de missie van Lazy Vegan is om het mensen makkelijk te maken, lekker en met plezier om vegetarisch te eten. De producten van Lazy vegan ken je misschien wel, zoals de Italian Risotto of de Thai Green Curry in de mooie opvallende verpakkingen. De diepvriesproducten van Lazy Vegan zijn makkelijk (in 8 minuten) te bereiden in de wok en dus ideaal na een drukke dag.

Lees ook: Vegetarisch eten- Lazy Vegan maakt het je makkelijk.

De vegetarische maaltijden van Lazy-Vega zijn makkelijk en lekker

Een goed gevude goodiebag

De goodie bag bestond deze keer uit een Glow in the dark voetbal van KanJam en een fles wasmiddel en wasparfum van Washok.

Sporten in het donker met een bal van KanJam

De led voetbal van KanJam is een Glow in the dark voetbal. Met de Illuminate voetbal van KanJam blijft geen enkele wedstrijd onbeslist omdat het buiten donker is. De duurzame KanJam voetbal geeft oranje/rood licht zodra hij aangeraakt wordt. Het licht gaat automatisch weer uit als de voetbal niet meer in gebruik is.

Ideaal want Jong of oud kan deze winter tot in de late uurtjes buiten spelen. Dankzij de lichtgevende eigenschappen wordt voetballen in het donker niet alleen een stuk eenvoudiger, maar ook nóg leuker doordat je tegelijkertijd een artistiek Glow in the dark effect creëert. Zeker weten dat dit een indrukwekkend schouwspel oplevert! En je hebt geen grote lichtmasten nodig om aan het einde van de dag nog een potje te voetballen. 

De Illuminate voetbal is van het Amerikaanse merk KanJam, bekend van het gelijknamige outdoor spel waarbij men een frisbee in een can moet werpen. De voetbal is gemaakt van gerecycled car board en gerecycled pvc en werkt op een duurzame LED batterij. 

Naast de Illuminate voetbal heeft KanJam ook een volleybal, basketbal en rugbybal met LED verlichting. Dus ook andere sportliefhebbers kunnen eindeloos hun favoriete sport spelen.

Washok levert alles voor een schone en heerlijk ruikende was

Van Washok.nl ontvingen we een wasmiddel voor de bonte was van The Laundry Story. The Laundrt Story is een nieuw en hip wasparfum merk. Het wasmiddel zit in een prachtige fles met handige schenk dop, waardoor je nooit te veel wasmiddel zal gebruiken. De geur van dit wasmiddel is heerlijk fris. Daarnaast ontvingen we een waszak en een proefpakket wasparfum. Deze wasparfum gebruik je naast het wasmiddel van The Laundry Shop en doseer je in het bakje van de wasverzachter. De parfum wordt tijdens de laatste spoeling opgenomen in het laatste spoelwater en geeft een hele fijne geur aan je wasgoed.

Lees ook: The Laundry Story- Alles voor een heerlijk geurende was.

The Laundry Story, wasmiddel en wasparfum

Amsterdam Light Festival

Deze Blogboot editie was weer top geregeld. Op de boot waren dekens, dus koude benen kregen we niet. En ondanks de aangepaste tijden van het varen, konden wij tijdens de Blogboot zeer zeker genieten van de prachtige kunstwerken door de stad Amsterdam. De presentaties van Bebsy en Lazy Vegan waren inspirerend. Het is fantastisch om op deze manier elke keer weer nieuwe bedrijven te leren kennen.

Lees ook: Winter in Amsterdam. Een fotoboek over Amsterdam in de winter.

De bloggers en bedrijven die mee waren met de Blogboot.

Lees ook: Een boot huren- ontdek boten op de meest bijzondere locaties.

Lees ook: Varen door de Amsterdamse grachten met de blogboot.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept