The Laundry Story- Alles voor een heerlijk geurende was

Alles voor een heerlijk geurende was van The Laundry Story

Wassen, het is niet iedereen zijn favoriete huishoudelijke klus. Met de juiste producten kan je er zeker meer plezier in hebben, tenslotte is een lekkere ruikende was toch wat je uiteindelijk wil. Met wasparfum en wasmiddel van The Laundry Story zit je helemaal goed, wat een schone en frisse was betreft.

The Laundry Story

Het merk The laundry Story koop je online bij washok.nl. Hier koop je verschillende merken wasmiddelen, wasparfums en accessoires. Washok levert alles voor een schone en heerlijk ruikende was. The Laundry Story is hier een onderdeel van en biedt verschillende producten aan in heerlijke geuren. De wasproducten zijn geschikt voor alle soorten textiel. De producten zijn niet getest op dieren en heeft zelfs een Eco Line.

Wasmiddel en Wasparfum

Wasmiddel kennen we allemaal, maar gebruik jij ook al een wasparfum? En wat is nu het voordeel van een wasparfum naast een wasmiddel? Eigenlijk is het heel simpel, het voordeel is dat de producten elkaar versterken, waardoor jouw was nog lekkerder ruikt. Wil je juist niet die geur aan je wasgoed of liever iets minder geur, dan kies je alleen voor het wasmiddel, want de wasmiddel van The Laundry Story alleen maakt je was ook heerlijk schoon en fris.

Welke soorten wasmiddel heb je allemaal

Voor verschilende soorten was heb je verschillende soorten wasmiddel.

  • Extra hygiënisch wasmiddel. Een extra krachtig wasmiddel voor bijvoorbeeld je sportkleding of vieze sokken. Wel zo hygiënisch. 
  • Witte wasmiddel. Zoals de naam al doet vermoeden, speciaal voor een stralend witte was. 
  • Bontwasmiddel. Kleurrijke kleding en textiel net zo levendig houden als op de dag dat je het kocht? Dat doe met ons wasmiddel voor de bonte was. 
  • Eco Line wasmiddel. Goed voor onze planeet én jouw wasmachine. Met 100% oppervlakte actieve stoffen van natuurlijke oorsprong. 

Het wasmiddel makkelijk doseren

Een dop van het wasmiddel van The Laundry Story bevat 30ml. Met deze doseringen heb je geheid een zacht en schoon wasgoed dat een heerlijke geur verspreidt. Wil je nog meer geur aan jouw lading was toevoegen? Gebruik dan wasparfum voor een nóg intensere geurbeleving voor, tijdens én na het wassen.

Mijn ervaringen met de wasmiddel en wasparfum van The Laundry Story

Sinds kort gebruik ik wasmiddel van The Laundry Story. Dit is wasmiddel voor de bonte was. Mijn was ruikt heerlijk fris en is goed schoon. Ook heb ik een proefpakket wasparfum gebruikt. Ik had nooit eerder een wasparfum naast wasmiddel gebruikt en was nog een beetje voorzichtig hiermee, omdat mijn zoon nog wel eens last kan hebben van eczeem. Eigenlijk weten we niet zeker waar dit vandaan komt, maar ik ben om deze reden wel trouw aan mijn wasmiddel. Mijn zoon heeft totaal geen last gehad van het nieuwe wasmiddel en de wasparfums die ik heb gebruikt. Ik bene rg enthousiast over dit wasmiddel en de wasparfums. Mijn was ruikt heerlijk fris wanneer het de machine uitkomt, aan de lijn en in de kast.

Lees ook: Jeuk bij eczeem, deze crème kan helpen.

Wasparfums geven een heerlijke frisse geur aan je was.

Meer over washok.nl

Sinds begin november 2021 is washok.nl gestart. Het wasmiddel op washok.nl koop je goedkoop, makkelijk en snel! Laat het gemakkelijk dezelfde week nog bij je thuis bezorgen. Niet meer hoeven sjouwen met de zware flessen wasmiddel, wasverzachter en waspafum is natuurlijk hartstikke fijn! Wij proberen de prijs voor jullie zo goedkoop mogelijk te houden, en we bieden natuurlijk ook de mooie voordeelverpakkingen aan waar je ook een leuke korting op krijgt. 

Heerlijk geurende wasgoed

Wat mij betreft ruikt er niets zo lekker als fris gewassen kleding, linnengoed en handdoeken. Met het wasmiddel en de wasparfum van The Laundry Story krijg je dit voor elkaar. Wanneer je het wasgoed uit de trommel haalt, ruik je al hoe lekker en fris je wasgoed ruikt, maar ook aan de lijn en in je kast blijft de geur aanwezig. Wasparfum koop je trouwens ook bij andere winkels.

wasmiddel voor de bonte was van The Laundry Story

Ik leerde washok.nl en The Laundry Story kennen doordat de wasmiddel en wasparfums in een goodiebag zat die we kregen tijdens het Blogboot event.

Lees ook: Een frisse start in het nieuwe jaar.

Gebruik jij al wasparfums?

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept