Vegetarisch eten- Lazy Vegan maakt het je makkelijk

Vegetarisch eten: 5 diepvriesmaaltijden van Lazy Vegan.

Geef jezelf en de planeet een breek en eet eens vegetarisch. Met de makkelijke en lekkere maaltijden van Lazy Vegan is vegetarisch eten niet alleen makkelijk, maar ook heel lekker. Je bewaard deze maaltijden in de diepvries, waardoor de smaak behouden blijft en het eten in acht minuten op tafels staat.

De planeet redden vanuit je luie stoel!

Lazy Vegan heeft als missie om het gemakkelijk te maken om plantaardig te eten. Daarom ontwikkelen zij maaltijden die klaar zijn in 8 minuten. De maaltijden zijn er in 5 smaken: Tikka Masala, Thai Green Curry, Mexican en Provençale zijn de eerste vier en bevatten allen vegan kipstukjes op basis van erwten proteïne. De nieuwste smaak: Italian Risotto, heeft geen vlees vervanging. Alle maaltijden zijn vrij van gluten en soja en bevatten ruim 200 gram verse groenten. Je vindt deze vegetarische maaltijden in de diepvriesschappen bij de supermarkt. Hierdoor blijven smaak en voedingsstoffen goed behouden. En zo heb je altijd een gezonde maaltijd in huis voor een drukke of luie dag.

Een paar keer per week vegetarisch eten

Net als zovelen eet ik niet elke dag vlees. Ik eet dan eigenlijk nooit een vleesvervanger, maar eet bijvoorbeeld een maaltijd met eieren of kaas. Vaak zijn deze maaltijden (ik kies voor koolhydraatarm) erg bewerkelijk, mede door de grote hoeveelheid groente die er in gaat. Nu heb ik helemaal geen hekel aan koken. Toch heb ik ook geen zin om elke dag uren in de keuken te staan. De vegetarische maaltijden van Lazy Vegan zijn daarom ideaal. Deze diepvriesmaaltijden zijn in 8 minuten te bereiden in de wok. Dus ook wanneer je thuis komt na een drukke dag, kan je makkelijk gezond vegetarisch eten.

Lees ook: Koolhydraatarm eten- gezond eten en een gezonde leefstijl.

De smaken van deze maaltijden

Samen met mijn man aten wij deze vegetarische gerechten als lunch, zo konden we hier samen van proeven. De porties waren voor de lunch meer dan genoeg voor twee personen en zullen ls diner ruim zijn als eenpersoons maaltijd. De gerechten zitten boordevol groente en doordat deze vers ingevroren zijn bevatten de maaltijden ze ontzettend veel smaak. De vegetarische gerechten zijn goed gekruid en hebben een volle lekkere smaak of zijn erg prettig (Thai Green Curry).

Lzy Vegan, vegetarisch eten. Mexican diepvries maaltijd met groenten en kipstukjes van erwten proteïne

Vleesvervangers van doperwten proteïne

Omdat ik zelf nooit vlees vervangers eet, moest ik wennen aan de vegan kipstukjes. De smaak en structuur zijn natuurlijk heel anders dan een stukje kip. Nu is dit logisch. De vegetarische kip stukjes zijn gemaak op basis van doperwten proteïne. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de vleesvervanger niet miste in de Italiaanse Risotto. Ik vond alle vijf de Lazy Vegan maaltijden erg lekker en smaakvol. Doordat ze in acht minuten klaar zijn, zijn dit ideale maaltijden voor wanneer kinderen sporten, je een drukke dag hebt gehad op het werk of gewoon eens geen zin hebt om te koken, maar ook prima gewoon elke week. Tenslotte hoef je niet elke dag uitgebreid te koken om iets lekkers op tafel te zetten.

Lees ook: Feestelijke vegetarische recepten

Lazy Vegan, vegetarische diepvries maaltijden Italian Risotto met veel groenten

Smaakvolle maaltijden

Eet jij graag vegetarisch dan zijn de maaltijden van Lazy Vegan ideaal. De smaken zijn erg lekker. De maaltijden zijn snel bereid en doordat je ze in de diepvries bewaard heb je altijd een gezonde maaltijd in huis. Vegetarisch eten is altijd al lekker, en nu door Lazy Vegan ook nog eens makkelijk gemaakt.

Lazy Vegan maaltijden zijn verkrijgbaar bij AH, Jumbo, Marqt, Crisp, Flink, Getir en Bfreez voor €4,29 voor 400g. De verpakking is volledig recyclebaar.

Lazy Vegan heb ik leren kennen tijdens de blogboot event

Weet wat je eet, hou jij van Thais eten, let voortaan op het Thai SELECT label, dit geeft de authentieke Thaise smaak aan,

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept