Veilig, Veiligheid langs het zwembad
Vrije tijd

Veilig en stoer! Ockyz Sweakers, geen kans op uitglijden

Ockyz Sweakers! Ken jij ze al? Ze hebben nieuwe stoere kleuren waarmee kinderen veilig kunnen lopen in het zwembad. Zonder kans op uitglijden. Veiligheid rondom het zwembad staat vooraan!

Diploma A

Vorig jaar probeerde de jongens al eens Ockyz Sweakers uit.  De jongste was in die tijd druk bezig om zijn  A diploma te halen en we oefende veel. Ik hoor hemzelf nog roepen, niet rennen, pas op, zo meteen glij je uit. Tot ze de Sweakers mochten proberen. Dit was ideaal. Ik riep nog steeds dat ze niet mochten rennen, maar hun grip op de natte zwembad vloer is stukken beter en het is veilig. Ook wanneer ze gewoon liepen was de kans op uitglijden veel minder. Zij blij en ik heel erg blij.

Lees ook: Ockyz Sweakers- naar het zwembad zonder zorgen.

Veilig in het zwembad ook op vakantie

Nu de jongens groter zijn zoeken we niet meer alleen naar campings in de buurt van bergen, maar zoeken ook of er een zwembad in de buurt is. Ze vinden wandelen in de bergen en klimmen op de rotsen heel erg leuk, maar willen daarna dan ook wel graag even het zwembad in. En dat begrijpen wij maar al te goed. Sinds vorig jaar neem ik de Ockyz Sweakers ook mee op vakantie. Want als er een binnenzwembad is, kunnen ze ze hier ook gebruiken.

Stoere kleuren voor jong en oud

De Sweakers zijn goed zelf aan en uit te doen. Ze geven goed grip door de anti-slip zool en de Sweakers kunnen prima in de wasmachine om de chloor lucht kwijt te raken. Omdat de voeten van de jongens de laatste tijd flink gegroeid zijn, waren nieuwe Ockyz Sweakers geen overbodige luxe. De jongste koos voor stoere groene Sweakers en de oudste voor sportieve grijze. Deze zijn nu ook in grotere maten te kopen. De jongens waren erg blij met de wat meer stoere jongens kleuren.  Nu zijn ze niet alleen stoer in het zwembad, maar het is het nog veilig ook.

Voordelen van Ockyz Sweakers

  • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
  • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
  • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
  • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
  • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa
  • Sweakers® gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

Als het de om de veiligheid van je eigen kind gaat, ben je als ouder niet op zoek naar iets goedkoop, maar naar een goede koop.

Foto lodiblogt/ samenwerking

14 thoughts on “Veilig en stoer! Ockyz Sweakers, geen kans op uitglijden”

    1. Dat was mijn eerste reactie ook, tot de jongens ze aantrokken en dus super veel grip bleken te hebben op de gladde vloer van het zwembad, geloof het of niet, maar ze doen ze dus niet meer uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.