Veilig en stoer! Ockyz Sweakers, geen kans op uitglijden

Veilig, Veiligheid langs het zwembad

Ockyz Sweakers! Ken jij ze al? Ze hebben nieuwe stoere kleuren waarmee kinderen veilig kunnen lopen in het zwembad. Zonder kans op uitglijden. Veiligheid rondom het zwembad staat vooraan!

Diploma A

Vorig jaar probeerde de jongens al eens Ockyz Sweakers uit.  De jongste was in die tijd druk bezig om zijn  A diploma te halen en we oefende veel. Ik hoor hemzelf nog roepen, niet rennen, pas op, zo meteen glij je uit. Tot ze de Sweakers mochten proberen. Dit was ideaal. Ik riep nog steeds dat ze niet mochten rennen, maar hun grip op de natte zwembad vloer is stukken beter en het is veilig. Ook wanneer ze gewoon liepen was de kans op uitglijden veel minder. Zij blij en ik heel erg blij.

Lees ook: Ockyz Sweakers- naar het zwembad zonder zorgen.

Veilig in het zwembad ook op vakantie

Nu de jongens groter zijn zoeken we niet meer alleen naar campings in de buurt van bergen, maar zoeken ook of er een zwembad in de buurt is. Ze vinden wandelen in de bergen en klimmen op de rotsen heel erg leuk, maar willen daarna dan ook wel graag even het zwembad in. En dat begrijpen wij maar al te goed. Sinds vorig jaar neem ik de Ockyz Sweakers ook mee op vakantie. Want als er een binnenzwembad is, kunnen ze ze hier ook gebruiken.

Stoere kleuren voor jong en oud

De Sweakers zijn goed zelf aan en uit te doen. Ze geven goed grip door de anti-slip zool en de Sweakers kunnen prima in de wasmachine om de chloor lucht kwijt te raken. Omdat de voeten van de jongens de laatste tijd flink gegroeid zijn, waren nieuwe Ockyz Sweakers geen overbodige luxe. De jongste koos voor stoere groene Sweakers en de oudste voor sportieve grijze. Deze zijn nu ook in grotere maten te kopen. De jongens waren erg blij met de wat meer stoere jongens kleuren.  Nu zijn ze niet alleen stoer in het zwembad, maar het is het nog veilig ook.

Voordelen van Ockyz Sweakers

 • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
 • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
 • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
 • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
 • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa
 • Sweakers® gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

Als het de om de veiligheid van je eigen kind gaat, ben je als ouder niet op zoek naar iets goedkoop, maar naar een goede koop.

Foto lodiblogt/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

14 reacties

 1. Natasja zegt:

  Wat een coole slippers nog nooit gezie !!

  1. zegt:

   en nog veilig ook 🙂

 2. Wat handig!
  Ze zien er ook nog heel leuk uit!

  1. zegt:

   Zeker, je ziet ze ook steeds vaker in het zwembad.

 3. zegt:

  Dat is handig en veilig als je op natte vloer lopen

  1. zegt:

   absoluut!

 4. zegt:

  Ik vind ze er heel geinig uitzien en inderdaad wel zo veilig. Ik denk alleen niet dat mijn kinderen ze aan zouden willen ;(

  1. zegt:

   De jongens hebben zoveel grip ook op de bodem van het zwembad, dat zij ze erg graag willen dragen.

 5. Ik vind het idee goed. Alleen zou ik dan ook de tenen bedekt willen hebben om tegelijkertijd goed beschermd te zijn tegen wratten en zo.

  1. zegt:

   Ik ben er echt super blij mee en ze werken echt erg goed. De sokjes vallen hier veel al over de tenen, maar ik begrijp wat je bedoelt.

 6. HAhaha die sokken, oh ik kom niet meer bij. Als kind zou ik die sowieso nooit gedragen willen hebben :p

  1. zegt:

   Dat was mijn eerste reactie ook, tot de jongens ze aantrokken en dus super veel grip bleken te hebben op de gladde vloer van het zwembad, geloof het of niet, maar ze doen ze dus niet meer uit.

 7. zegt:

  Haha grappig die sweakers, maar wel erg handig!

  1. ja echt en ze glijden niet meer uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept