Ockyz Sweakers- naar het zwembad zonder zorgen

Veilig, Veiligheid langs het zwembad

Ockyz Sweakers! Ken jij ze al? Dit zijn veilige sokken voor in het zwembad. Hoe werkt het en zijn de jongens net zo enthousiast over deze zwembad sokken als ik ? 

Veiligheid ook langs het zwembad.

Wist je dat meer dan 200.000 ongelukken jaarlijks gebeuren rondom zwembaden in Europa? Meer dan de helft van de ongevallen wordt veroorzaakt door uitglijden bij het zwembad, vooral bij kinderen jonger dan 15 jaar.

Een bezorgde vader zocht een oplossing

Jermaine Moerli , een bezorgde vader, die zijn dochter regelmatig ( bijna) onderuit zag gaan,  ging twee jaar geleden aan de slag met zijn fantastische idee: Ockyz Sweakers. Sweakers  (swimming sneakers) zijn handige zwemsokjes voor kinderen, die voor meer grip zorgen op de gladde vloeren. Zwemmen met kinderen is tenslotte niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk voor hun ontwikkeling.

Voorkom glijpartijen en ellende met Sweakers® antislip zwemsokken

Tegenwoordig is het heel normaal dat kinderen een helm dragen tijdens het skiën of fietsen. Maar dat was 10 jaar geleden wel heel anders. Sweakers® antislip zwemmen sokken zijn voor zwemmen, wat helmen zijn voor skiën. Na tien jaar zijn ze heel normaal en zie je ze in elk zwembad, net zoals de helmen tijdens het skiën nu heel normaal zijn.

Lees ook: een fietshelm voor kinderen

Waarom Sweakers?

 • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
 • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
 • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
 • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
 • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa
 • Sweakers® gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

De ervaring van de jongens.

De jongste had zwemles en moest eerst even met kleding aan zwemmen. De oudste die normaliter op blote voeten meeloopt naar het zwembad, deed nu de Sweakers aan. Hij was erg enthousiast. Hij kreeg de sokken zelf prima aan. Moest even wennen aan het stukje stof tussen zijn tenen, maar dit voelde hij al snel niet meer zitten. Hij had veel grip op de gladde, natte vloer en had geen moment het gevoel dat hij uit kon glijden.

Een veilig gevoel

Na de zwemles teste de jongste ook nog even de Sweakers, hij merkte niet dat hij ze aan had tijdens het zwemmen. Ook hem gaf het een veilig gevoel. Hij kon de Sweakers prima zelf uittrekken en wat ik zelf een groot voordeel vond, was dat ze erg snel weer droog waren. Ook was ik zeer te spreken over de zeer stroeve onderkant van de sokken. Ik had geen moment het idee dat ze uit konden glijden. De jongens zijn zeer te spreken over de kleuren en het stof van de sokken. Ze voelen super zacht aan en zijn heel stroef aan de onderkant, maar dat voel je helemaal niet; aldus de jongens.

Een paar dagen na het uitproberen van de Sweakers werd het A diploma gehaald. Vanaf nu worden de zwembandjes thuis gelaten en gaan de Sweakers mee naar een bezoek aan het zwembad.

Ockyz meer dan sweakers alleen.

Bij Ockyz kan je naast deze veilige sokken ook leuke vrolijke badkleding voor meisjes en jongens vinden. De Sweakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 23 t/m 46 en kosten €19,95 per paar via de Ockyz webshop.

Lees ook: veiligheid in en om het zwembad

Foto lodiblogt/pixabay

 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

6 reacties

 1. Oh geweldig!
  Hoe vaak ik niet loop te gillen: “Niet lopen in het zwembad!”

  Geweldig!

  1. zegt:

   Echt Ilse ze zijn geweldig. Hier altijd hetzelfde. Ik maar roepen dat ze langzaam moeten lopen. Met deze sokken gleden ze niet uit. Ik blij, haha.

 2. Grappig zeg! En ook nog goed tegen vieze voetwratten stel ik me zo voor.

  1. zegt:

   Dat is een goede zeg! Had k nog geen eens aan gedacht!

 3. Dewi zegt:

  Inderdaad heel handig! Vindt het altijd zo eng bij dat zwembad. Loop altijd te gillen ; “niet rennen”

  1. zegt:

   Hier precies zo. Ik ben er erg enthousiast over, had niet gedacht dat ze zoveel grip zouden hebben door de stroeve onderkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept