Gezin Vrije tijd

Ockyz Sweakers. Uitglijden bij het zwembad behoort tot het verleden

Op de dag dat de jongste mocht proefzwemmen voor zijn A diploma kwamen de Ockyz Sweakers binnen. Eerder deelde ik al een persbericht over deze veilige sokken voor in het zwembad. Nu konden de jongens uitproberen of ze ook daadwerkelijk zo vellig zijn. Ook konden we meteen testen of ik voortaan wat rustiger naast het zwembad kon staan, zonder bang te zijn dat ze konden vallen.

Veiligheid ook langs het zwembad.

Wist je dat meer dan 200.000 ongelukken jaarlijks gebeuren rondom zwembaden in Europa? Meer dan de helft van de ongevallen wordt veroorzaakt door uitglijden bij het zwembad, vooral bij kinderen jonger dan 15 jaar.

Jermaine Moerli , een bezorgde vader, die zijn dochter regelmatig ( bijna) onderuit zag gaan,  ging twee jaar geleden aan de slag met zijn fantastische idee: Ockyz Sweakers. Sweakers  (swimming sneakers) zijn handige zwemsokjes voor kinderen, die voor meer grip zorgen op de gladde vloeren. Zwemmen met kinderen is tenslotte niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk voor hun ontwikkeling.

Voorkom glijpartijen en ellende met Sweakers® antislip zwemsokken

Tegenwoordig is het heel normaal dat kinderen een helm dragen tijdens het skiën of fietsen. Maar dat was 10 jaar geleden wel heel anders. Sweakers® antislip zwemmen sokken zijn voor zwemmen, wat helmen zijn voor skiën. Na tien jaar zijn ze heel normaal en zie je ze in elk zwembad, net zoals de helmen tijdens het skiën nu heel normaal zijn.

Waarom Sweakers?

  • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
  • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
  • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
  • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
  • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa
  • Sweakers® gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

De ervaring van de jongens.

De jongste had zwemles en moest eerst even met kleding aan zwemmen. De oudste die normaliter op blote voeten meeloopt naar het zwembad, deed nu de Sweakers aan. Hij was erg enthousiast. Hij kreeg de sokken zelf prima aan. Moest even wennen aan het stukje stof tussen zijn tenen, maar dit voelde hij al snel niet meer zitten. Hij had veel grip op de gladde, natte vloer en had geen moment het gevoel dat hij uit kon glijden. Na de zwemles teste de jongste ook nog even de Sweakers, hij merkte niet dat hij ze aan had tijdens het zwemmen. Ook hem gaf het een veilig gevoel. Hij kon de Sweakers prima zelf uittrekken en wat ik zelf een groot voordeel vond, was dat ze erg snel weer droog waren. Ook was ik zeer te spreken over de zeer stroeve onderkant van de sokken. Ik had geen moment het idee dat ze uit konden glijden. De jongens zijn zeer te spreken over de kleuren en het stof van de sokken. Ze voelen super zacht aan en zijn heel stroef aan de onderkant, maar dat voel je helemaal niet; aldus de jongens.

zwembad ockyz sweakers

Een paar dagen na het uitproberen van de Sweakers werd het A diploma gehaald. Vanaf nu worden de zwembandjes thuis gelaten en gaan de Sweakers mee naar een bezoek aan het zwembad.

Ockyz meer dan sweakers alleen.

Bij Ockyz kan je naast deze veilige sokken ook leuke vrolijke badkleding voor meisjes en jongens vinden. De Sweakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 23 t/m 46 en kosten €19,95 per paar via de Ockyz webshop

Ockyz Sweakers. Uitglijden bij het zwembad behoort tot het verleden

Foto’s lodiblogt
Voor dit artikel mocht ik producten ontvangen om te reviewen / disclaimer

6 thoughts on “Ockyz Sweakers. Uitglijden bij het zwembad behoort tot het verleden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *