Veiligheid langs het zwembad

Veilig, Veiligheid langs het zwembad

Veiligheid bij het zwembad! Pas op! Langzaam lopen! Niet rennen! Hou ze maar eens tegen, die enthousiaste kinderen die het water in willen bij het zwembad. Rennen, vliegen en vallen. De anti-slip sokken ‘ Ockyz Sweakers ‘zijn een uitkomst

Ockyz voor veiligheid

Zwemmen met kinderen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk voor hun ontwikkeling. Jermaine Moerli neemt zijn dochtertje dan ook graag mee naar het zwembad. Als vader vindt hij het belangrijk dat zijn dochtertje lekker kan spelen in het water. Helaas kan een bezoekje aan zwembad ook gevaarlijk zijn. De looppaden rondom het bad zijn namelijk soms verraderlijk glad. Tijdens een vakantie zag Jermaine zijn dochtertje dan ook regelmatig (bijna) onderuit gaan. De angst van elke ouder, want uitglijden in het zwembad kan tot nare situaties leiden.

Ockyz sweakers

Daarom ging deze bezorgde vader twee jaar geleden aan de slag met zijn fantastische idee: Ockyz Sweakers!

Sweakers zijn handige zwemsokjes voor kinderen, die voor meer grip zorgen op de gladde vloeren en dus meer veiligheid bieden. Samen met het Ockyz team heeft Jermaine de Sweakers optimaal ontwikkeld. Sweakers hebben de volgende voordelen:

  • Positief getest door de TÜV Rheinland
  • Technisch geavanceerd antislip materiaal
  • Open tenen voor optimale grip en balans
  • Comfortabel en gemakkelijk te dragen
  • Lichtgewicht
  • Antibacterieel en hygiënisch
  • Sneldrogend
  • Ademend
  • Wasbaar en duurzaam (gaan meerdere maten mee)

Ongelukken in het zwembad

Jaarlijks vinden er meer dan 200.000 ongelukken plaats in Europese zwembaden, waarvan een groot gedeelte komt door uitglijden. De Sweakers zijn dus een echte musthave voor iedereen, met name voor kinderen onder de twaalf jaar. De Sweakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 23 t/m 46 en kosten €19,95 per paar via de Ockyz webshop

Zwembroeken en badpakken

Uiteraard zijn er diverse designs beschikbaar voor zowel jongens als meisjes. Zo kun je de Sweakers ook matchen met de bijbehorende zwembroeken en/of badpakjes. Veiligheid en zwemplezier!

Alhoewel wij altijd moeten opletten in het zwembad, helpen Sweakers in ieder geval bij het verzorgen van meer grip op gladde vloeren. Team Ockyz streeft namelijk naar meer veiligheid van onze kinderen tijdens het zwemmen.

Lees ook: Veilig en stoer met deze sokken voor in het zwembad


 foto lodiblogt/ pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Zwembaden kunnen inderdaad spekglad zijn. Deze schoentjes beschermen bovendien ook tegen viezigheid, maar ze lijken me niet fijn om aan te hebben….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept