De Collectie van Denksport, speciale uitgave vol puzzel plezier| Winactie- gesloten

de collectie

Denksport heeft nu een speciale uitgave, De Collectie. Een segment waarin met zorg een mooie verzameling van puzzels zijn geselecteerd. Eindelijk mag ik eens een puzzelboek voor mezelf reviewen en het was een feest. Een kleur feest wel te verstaan!

Puzzel plezier

Vooral op vakantie vind ik het  leuk om te puzzelen. Dit zijn veelal de gewone puzzel als Filipina’s en cryptogrammen. Thuis vind ik het heerlijk om ’s avonds bezig te zijn met mijn Bullet Journal. Beetje knippen, plakken en kleuren. Daarom ben ik zo blij met deze speciale uitgaven van De Collectie. Naast breinbrekers en sodoku’s zijn er namelijk ook uitgaves waarbij je heel veel mag kleuren.

Wat is De Collectie

De Collectie is een speciale uitgave van een segment waarin met zorg een mooie verzameling van puzzels zijn geselecteerd. Een echte klassieker van Denksport. En een echte collectors item. Het boekje heeft een luxere uitstraling en een luxere cover. De Collectie is alleen los verkrijgbaar in de winkels en in de webshop.

Nieuwe puzzel boeken

Ik ben aardig bekent met puzzelboeken, maar werd de laatste tijd al steeds verrast door nieuwe puzzelboeken voor kinderen. De boeken die ik nu mocht ontvangen zijn ook geheel nieuw voor mij en zou je eigenlijk in eerste instantie niet meteen met Denksport puzzelboeken associëren. Ik heb er namelijk kleurpotloden bij nodig. De boeken zijn heel mooi, de geplastificeerde kaft is sterk en blijft ook erg mooi. De bladeren zijn stevig en je kan aardig druk zetten op je potloden zonder dat je door de bladzijdes heen drukt.

Welke puzzelboeken zijn er onder andere in deze speciale collectie

Zoekplaatjes, Kleur op nummer en Codekleuren zijn de boeken die ik mocht ontvangen en meteen dus in werden genomen door de jongens. Maar ze overschatte zich danig. Ze ontdekte al snel dat het erg lastig was, de hokjes zijn klein en je moet echt geduld hebben, met het kleuren.  Geluk voor mij, want nu mag ik ze zelf invullen. De puzzelboeken zijn zo opgebouwd dat je op de bladzijde zelf, niet ziet hoe de tekening gaat worden. Er staat aangegeven welke kleuren je moet gebruiken en je begint. Elke keer denk je, nu weet ik wat het gaat worden, maar het duurt echt wel even voor je goed ziet, wat je aan het maken bent. Aan de achterkant van de tekening, staat de oplossing.

de collectie

de collectie

de collectie

Naast de drie boeken die ik mocht ontvangen zijn er deze weken nog dertien andere puzzelboeken in De Collectie edities. Kijk voor  De Collectie op de site van Denksport

Tip

De prijzen van de puzzelboeken liggen tussen de € 4,95-€7,95. Maar let op! Van 25 t/m 28 mei is er een eenmalige actie op deze speciale edities. In deze periode kun je 3 collecties in de webshop kopen en betalen voor slechts 2 edities. Ook de nieuwste uitgaven staan hier tussen! Bij deze edities geldt dat deze verkrijgbaar is zolang de voorraad strekt. Indien ze zijn uitverkocht is deze helaas niet meer te krijgen. Aangezien de meeste De Collectie jaarlijks verschijnen, is het wachten op een nieuwe uitgave.

Winactie

In samenwerking met Denksport mag ik van deze drie boeken,  elk een exemplaar weg geven. Wil jij deze winnen? Doe dan mee met deze winactie.

Wat moet je doen:

 • geef in een reactie onder dit artikel aan welk van deze puzzelboeken je zou willen winnen: Zoekplaatjes, Kleur op nummer of Codekleuren (op de foto’s kan je zien, welk boek wat is). En als het je niet uitmaakt welke van de drie, mag je dat ook gewoon noteren.
 • geef een geldig email adres op
 • de winactie loopt tot 31 mei 2018
 • de winnaars krijgen bericht via de mail.

Gefeliciteerd  met jullie puzzelboek:Chris ( kleur op nummer), Marije ( code kleuren) en Annelies, (zoekplaatjes)  jullie hebben mail ontvangen.

Foto’s lodiblogt/ Disclaimer
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

56 reacties

 1. Hier kan je aardig druk mee zijn denk ik. Ga je ook echt allemaal maken van kaft tot kaft?

  1. zegt:

   absoluut, ik ben van het weekdeal bezig geweest, het is zo leuk ( en ontspannen) om te doen.

 2. Ik vind overigens dat ze bij Denksport goed met hun tijd meegaan! Ze springen goed in op trends, zoals die kleurplaten.

 3. Marian B zegt:

  Erg leuk! Ik zou er wel eentje willen voor op het werk. Het maakt me eigenlijk niet uit welk boekje, laat me dus graag verrassen.

 4. Oh, wat een super winactie. Ik ben dol op kleuren op nummer. Hier zou ik dan ook graag om meelopen.

 5. Laura zegt:

  Wel, ik zou wel eens durven meedoen! De codekleuren lijken me wel leuk, en ook ‘Kleur’ spreekt me wel aan!

 6. Dit doet me denken aan vroeger, toen deed ik dit soort puzzeltjes altijd bij mijn oma die had ook een hele collectie 😀

 7. zegt:

  Wat leuk! Dit is zeker leuk voor kinderen. Mijn zoon zou ook leuk vinden. Leuk leuk

 8. Vind ik super leuk! Kan me hier echt uren mee bezighouden, vooral op vakantie om een dood moment te vullen in alle rust 🙂

 9. zegt:

  Ziet er super tof uit. Ik doe ook graag mee . Het leukste boek ziet er kleuren op nummer uit.

 10. Corinne de Graaf zegt:

  Leuk zeg codekleuren voor mijn dochter.
  Vindt dit erg leuk.

 11. zegt:

  Wat een leuke boeken, kleuren op nummer vind ik van deze boeken het leukst. Heerlijke ontspanning!

 12. zegt:

  Ik puzzel altijd rond kerst. Om de een of andere reden was dat thuis traditie. Die paginagrote kerstpuzzels in de krant. De krant is er niet meer, de ‘drang’ om met elkaar te puzzelen en gezellig te kiften is er nog steeds. De rest van het jaar hoeft het voor mij niet, al moet ik bekennen: in de periode 2002-2005 heb ik cryptogrammen themapuzzels gemaakt voor Denksport.

 13. zegt:

  Het kleuren op nummer lijkt me erg leuk en ontspannend om te doen!

 14. zegt:

  Ben echt verrast door het aanbod van Denksport. Ik kende ze enkel van de klassiekers.

 15. Ik was een tijdlang erg goed in kryptogrammen, ik weet niet of ik dat nog zou kunnen…

 16. zegt:

  Wauw wat een fijne winactie!

 17. Nicolle weideman zegt:

  Heel graag kleuren op nummer ik ben er verslaafd aan en doe het dagelijks

 18. zegt:

  Wat grappig. Deze kende ik nog niet. Zelf geote fan van sudoku

 19. Marije Louwerman zegt:

  Leuke winactie. Ben eigenlijk wel bekend met alle 3 en vind ze allemaal leuk. Doe dus graag mee en het maakt niet uit welke.

 20. zegt:

  Ik ga passen, want ik heb er even echt geen tijd voor!
  Maar ik wens alle deelnemers super veel succes!

  Een toffe actie, Lodi!

 21. zegt:

  Wat een leuke winactie! Heerlijk om tijdens een zonnige dag als vandaag buiten te gaan zitten met zo een boekje.

 22. zegt:

  Ik doe niet mee maar ik vind het wel een leuke actie. Puzzelen is eigenlijk best leuk maar ik doe het te weinig.

 23. Debbie Weijers zegt:

  Ja leuk! Kleuren op nummers… volgens mij kan ik daar zelf als de kids mee uit de voeten! Zeker voor een lange rit naar Italië straks in de zomer .

 24. Leuk zeg, ik doe graag mee! Ik ben gek op puzzelboekjes e.d. Ik neem ze altijd mee op reis als ik een lange vliegreis of busrit voor de boeg hebt, ideaal om me te vermaken. Ik ga voor de zoekplaatjes!

 25. Mijn dochter vind dat codekleuren zo leuk, maar dat doet ze dan op de tablet.

 26. A. zegt:

  Allemaal leuk

 27. Anneliese de Waal zegt:

  Allemaal erg leuke boekjes, maak mij niet uit. Ik doe graag mee.

  Groetjes Anneliese

 28. Ellen v zegt:

  De zoekplaatjes blijven mijn favoriete puzzels!

 29. Keileuke boekjes. Ik zou lekker achter in de tuin de boekjes gaan maken. Mij maakt het niet uit welk boekje ik win.. Ik laat me blij verassen..

 30. Kleuren op nummer vind ik altijd zo gaaf als het af is!

 31. Oma Will zegt:

  Wat leuk, heb ik nog nooit gedaan.
  Kleur op nummer lijkt mij het leukste, daarvoor doe ik graag mee.
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin en waag graag een kansje.

 32. anja zegt:

  erg leuk ik zou me gewoon laten verrassen wat voor leuk boek ik in huis zou krijgen als ik win want alle boeken lijken me een uitdaging

 33. elisabeth maria martina zegt:

  wat een mooi gebaar, verras me maar met zo’n leuk exemplaar #duimenmaar

 34. wilmsen anita zegt:

  Ik denk dat mijn kleindochter het liefste kleuren op nummer heeft

 35. Nadja zegt:

  Ik doe heel graag mee voor een boekje Kleur op nummer. Onze jongste dochter is een hele lieve maar drukke stuiterbal en hiermee krijg ik haar voor even rustig. Samen kleuren, gezellig en ontspannend.

 36. Adriana de Ruiter zegt:

  Ik doe gráág mee voor kleuren op nummer! Vroeger met mijn oma deed ik altijd aan schilderen op nummer, maar dat heb ik al jaren en jaren niet meer gedaan… Lijkt me heerlijk!

 37. Judith van Veldhuizen zegt:

  Wat heerlijk om weer even terug in de tijd te gaan en tijdens mijn zwangerschaps verlof de potloden er weer bij te pakken! Lijkt me super! Het maakt me dan ook niet uit welk boekje ik zou winnen. Ze lijken me alle 3 heerlijk ontspannend

 38. lottie zegt:

  De keuze is reuze!
  Mijn voorkeur gaat uit naar Codekleuren!

 39. Leuke actie heb je opgezet, ik sla over maar succes voor de anderen

 40. Marjo zegt:

  Leuke winactie. Welk boekje maakt mij niet zoveel uit.

 41. Bea zegt:

  Ik puzzel regelmatig , maar nog niet met kleur. Ik ben erg benieuwd.

 42. Jeanne zegt:

  Weer een heel ander idee van puzzelen. Leuk!

 43. Renée zegt:

  Ik heb geen voorkeur en waag graag een kansje. Zeker ook leuk voor tijdens de vakantie.

 44. Nancy van Heck zegt:

  Wat een fijne en leuke win actie ik zou graag kleuren op nummers willen winnen zodat ik heerlijk en rustig bij kan komen met mooie kleurplaten in te kleuren zonder er teveel bij na te denken.

 45. Amy zegt:

  Hoi, code kleuren wil ik graag eens proberen, fijn voor in de vliegtuig en op vakantie.

 46. chris de haas zegt:

  Kleur op nummer, lijkt me erg leuk..en kan ook mijn dochter mee helpen

 47. Margo zegt:

  Leuke winactie. Ik heb nog niet gepuzzeld met kleur, dus heb ook geen voorkeur.

 48. Jolanda zegt:

  Ik doe graag mee voor Kleuren op nummer.

 49. Danielle zegt:

  Ik doe graag mee. Ik ben gek op Denksport maar heb geen specifieke voorkeur.

 50. jessi zegt:

  oh fijn zo een denkboek!
  leuk om al mee op vakantie te nemen voor bij het zwembad of voor op de kamer te doen

 51. Karin zegt:

  Het leukst lijkt mij: zoekplaatjes

 52. cobi zegt:

  Wat leuk ik doe graag mee voor het code kleuren. Leuk voor in de vakantie!

 53. Lynn Mahieu zegt:

  Zalig vind ik dit soort puzzelboekjes! Ik puzzel graag in Japanse puzzels, die komen wel wat in de buurt hiervan, je krijgt ook figuren door vakjes in te kleuren. Ik zou graag de zoekplaatjes eens proberen, die ken ik nog niet. 😀

 54. SophiaG zegt:

  Ik doe graag mee voor kleuren op kleur!

 55. Myrthe zegt:

  Kleur op nummer lijkt me leuk. Mijn zusje doet altijd schilder op nummer en dit lijkt me een leuk alternatief :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept