de collectie
Boeken Vrije tijd

De Collectie van Denksport, speciale uitgave vol puzzel plezier| Winactie- gesloten

Denksport heeft nu een speciale uitgave, De Collectie. Een segment waarin met zorg een mooie verzameling van puzzels zijn geselecteerd. Eindelijk mag ik eens een puzzelboek voor mezelf reviewen en het was een feest. Een kleur feest wel te verstaan!

Puzzel plezier

Vooral op vakantie vind ik het  leuk om te puzzelen. Dit zijn veelal de gewone puzzel als Filipina’s en cryptogrammen. Thuis vind ik het heerlijk om ’s avonds bezig te zijn met mijn Bullet Journal. Beetje knippen, plakken en kleuren. Daarom ben ik zo blij met deze speciale uitgaven van De Collectie. Naast breinbrekers en sodoku’s zijn er namelijk ook uitgaves waarbij je heel veel mag kleuren.

Wat is De Collectie

De Collectie is een speciale uitgave van een segment waarin met zorg een mooie verzameling van puzzels zijn geselecteerd. Een echte klassieker van Denksport. En een echte collectors item. Het boekje heeft een luxere uitstraling en een luxere cover. De Collectie is alleen los verkrijgbaar in de winkels en in de webshop.

Nieuwe puzzel boeken

Ik ben aardig bekent met puzzelboeken, maar werd de laatste tijd al steeds verrast door nieuwe puzzelboeken voor kinderen. De boeken die ik nu mocht ontvangen zijn ook geheel nieuw voor mij en zou je eigenlijk in eerste instantie niet meteen met Denksport puzzelboeken associëren. Ik heb er namelijk kleurpotloden bij nodig. De boeken zijn heel mooi, de geplastificeerde kaft is sterk en blijft ook erg mooi. De bladeren zijn stevig en je kan aardig druk zetten op je potloden zonder dat je door de bladzijdes heen drukt.

Welke puzzelboeken zijn er onder andere in deze speciale collectie

Zoekplaatjes, Kleur op nummer en Codekleuren zijn de boeken die ik mocht ontvangen en meteen dus in werden genomen door de jongens. Maar ze overschatte zich danig. Ze ontdekte al snel dat het erg lastig was, de hokjes zijn klein en je moet echt geduld hebben, met het kleuren.  Geluk voor mij, want nu mag ik ze zelf invullen. De puzzelboeken zijn zo opgebouwd dat je op de bladzijde zelf, niet ziet hoe de tekening gaat worden. Er staat aangegeven welke kleuren je moet gebruiken en je begint. Elke keer denk je, nu weet ik wat het gaat worden, maar het duurt echt wel even voor je goed ziet, wat je aan het maken bent. Aan de achterkant van de tekening, staat de oplossing.

de collectie

de collectie

de collectie

Naast de drie boeken die ik mocht ontvangen zijn er deze weken nog dertien andere puzzelboeken in De Collectie edities. Kijk voor  De Collectie op de site van Denksport

Tip

De prijzen van de puzzelboeken liggen tussen de € 4,95-€7,95. Maar let op! Van 25 t/m 28 mei is er een eenmalige actie op deze speciale edities. In deze periode kun je 3 collecties in de webshop kopen en betalen voor slechts 2 edities. Ook de nieuwste uitgaven staan hier tussen! Bij deze edities geldt dat deze verkrijgbaar is zolang de voorraad strekt. Indien ze zijn uitverkocht is deze helaas niet meer te krijgen. Aangezien de meeste De Collectie jaarlijks verschijnen, is het wachten op een nieuwe uitgave.

Winactie

In samenwerking met Denksport mag ik van deze drie boeken,  elk een exemplaar weg geven. Wil jij deze winnen? Doe dan mee met deze winactie.

Wat moet je doen:

 • geef in een reactie onder dit artikel aan welk van deze puzzelboeken je zou willen winnen: Zoekplaatjes, Kleur op nummer of Codekleuren (op de foto’s kan je zien, welk boek wat is). En als het je niet uitmaakt welke van de drie, mag je dat ook gewoon noteren.
 • geef een geldig email adres op
 • de winactie loopt tot 31 mei 2018
 • de winnaars krijgen bericht via de mail.

Gefeliciteerd  met jullie puzzelboek:Chris ( kleur op nummer), Marije ( code kleuren) en Annelies, (zoekplaatjes)  jullie hebben mail ontvangen.

Foto’s lodiblogt/ Disclaimer

61 thoughts on “De Collectie van Denksport, speciale uitgave vol puzzel plezier| Winactie- gesloten”

 1. Erg leuk! Ik zou er wel eentje willen voor op het werk. Het maakt me eigenlijk niet uit welk boekje, laat me dus graag verrassen.

 2. Ik puzzel altijd rond kerst. Om de een of andere reden was dat thuis traditie. Die paginagrote kerstpuzzels in de krant. De krant is er niet meer, de ‘drang’ om met elkaar te puzzelen en gezellig te kiften is er nog steeds. De rest van het jaar hoeft het voor mij niet, al moet ik bekennen: in de periode 2002-2005 heb ik cryptogrammen themapuzzels gemaakt voor Denksport.

 3. Leuke winactie. Ben eigenlijk wel bekend met alle 3 en vind ze allemaal leuk. Doe dus graag mee en het maakt niet uit welke.

 4. Ja leuk! Kleuren op nummers… volgens mij kan ik daar zelf als de kids mee uit de voeten! Zeker voor een lange rit naar Italië straks in de zomer .

 5. Leuk zeg, ik doe graag mee! Ik ben gek op puzzelboekjes e.d. Ik neem ze altijd mee op reis als ik een lange vliegreis of busrit voor de boeg hebt, ideaal om me te vermaken. Ik ga voor de zoekplaatjes!

 6. Wat leuk, heb ik nog nooit gedaan.
  Kleur op nummer lijkt mij het leukste, daarvoor doe ik graag mee.
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin en waag graag een kansje.

 7. erg leuk ik zou me gewoon laten verrassen wat voor leuk boek ik in huis zou krijgen als ik win want alle boeken lijken me een uitdaging

 8. Ik doe heel graag mee voor een boekje Kleur op nummer. Onze jongste dochter is een hele lieve maar drukke stuiterbal en hiermee krijg ik haar voor even rustig. Samen kleuren, gezellig en ontspannend.

 9. Ik doe gráág mee voor kleuren op nummer! Vroeger met mijn oma deed ik altijd aan schilderen op nummer, maar dat heb ik al jaren en jaren niet meer gedaan… Lijkt me heerlijk!

 10. Wat heerlijk om weer even terug in de tijd te gaan en tijdens mijn zwangerschaps verlof de potloden er weer bij te pakken! Lijkt me super! Het maakt me dan ook niet uit welk boekje ik zou winnen. Ze lijken me alle 3 heerlijk ontspannend

 11. Wat een fijne en leuke win actie ik zou graag kleuren op nummers willen winnen zodat ik heerlijk en rustig bij kan komen met mooie kleurplaten in te kleuren zonder er teveel bij na te denken.

 12. Zalig vind ik dit soort puzzelboekjes! Ik puzzel graag in Japanse puzzels, die komen wel wat in de buurt hiervan, je krijgt ook figuren door vakjes in te kleuren. Ik zou graag de zoekplaatjes eens proberen, die ken ik nog niet. 😀

 13. Kleur op nummer lijkt me leuk. Mijn zusje doet altijd schilder op nummer en dit lijkt me een leuk alternatief :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.