Wild Deodorant- een deodorant voor het leven

Wild deodorant, deodorant voor het leven

Ben jij ook begaan met de natuur en wil je graag duurzaamheid in huis en dus ook in de badkamer? Dan is Wild Deodorant dè deodorant voor jou. Duurzaamheid in een deodorant? Ja zeker. Dit is namelijk een case die je keer op keer kan bijvullen met jouw favoriete deo.

Duurzaamheid in een deodorant

Miljoenen badkamerproducten worden elk jaar weggegooid en alhoewel we steeds duurzamere en natuurlijke alternatieven zoeken vinden we die nog zeker niet in alle verzorgingsproducten. Bij Wild willen ze de wegwerpcultuur van badkamer producten veranderen met producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten die geen compromis maken voor gemak of effectiviteit.

Een deodorant voor het leven

Wild Deodorant is een aluminium herbruikbare deodorant applicator (case) die een leven lang meegaat. De case kan je elke keer bijvullen met bamboe pulp deodorant navullingen. Je gooit geen plastic deo verpakkingen meer weg en kan de geur kiezen die je wil.

Hoe het werkt

  • Ga naar wearewild.com
  • Kies een case in jouw favoriete kleur
  • kijk of je een abbonement wil of los wil bestellen en bestel je los, hoeveel refille Wild deodorant wil je er bij kopen
  • kies jouw geur of geuren en bestel

Voor iedereen een geur

Wild Deodorant heeft 7 heerlijke geuren boordevol hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die de groei van geurveroorzakende bacteriën stoppen en je oksels soepel en gehydrateerd houden en 100% effectieve formule.

Nieuw: Wild deodorant limited edition

Wild Deodorant heeft nu de limited edition CoppaFeel case met een nieuwe geur: “Chocolate Fondue”  CoppaFeel is een goed doel en samen met Wild Deodorant hebben ze de  boob case gelanceerd. Samen willen ze het bewustzijn over borstkanker vergroten door mensen te leren hoe belangrijk het is om hun borsten en borstspieren te leren kennen en iedereen te helpen de best mogelijke kans tegen borstkanker te hebben. Wild deodorant doneert dan ook 10.000 pond aan Coppa Feel om hen te steunen bij al hun inspanningen op het gebied van fondsenwerving en voorlichting.

Coppa Feel Case X Wild Deodorant

Refill, is dat makkelijk

Ik mocht de CoppaFeel case en Wild Deodorant Chocolate Fondue refill ontvangen. De refill deo in de case doen is super makkelijk.

  • Je draait de houder helemaal naar beneden
  • drukt op de knoppen aan de zijkant
  • zet de refill op de houder vast
  • schuif de case weer op zijn plek

Deze Chocolate Fondue deo is heel fijn. Niet alleen de geur. Hallo! Chocolade! maar ook de deo in gebruik. De deodorant is erg zacht en voelt fijn onder mijn armen. Het laat geen witte strepen achter op de kleding en is lang effectief.

Ben jij klaar om Wild te gaan

Wil jij ook Wild gaan met deze duurzame Wild Deodorant en refill deo? Klik hier op de promo code om 20% korting te krijgen op alle producten bij Wild Deodorant. Geldig op Wearewild.com tot 31 mei 2023.

Samen aan een plastic free world

In de badkamer kan je al heel veel doen aan minder plastic afval, denk aan wasbare wattenschijfjes of een shampoo bar en conditioner. Met de Wild case en refill deodorant kan je nog meer mee helpen aan een plastic free world. Super goed!

foto’s lodiblogt/ Wearewild

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept