Wees zuinig met je spullen, zo bescherm je jouw mobiel

Wees zuinig op je spullen, denk aan duurzaamheid, milieu en portemonnee

Je bent zuinig op je spullen en dan in een seconde let je niet op en laat je jouw telefoon vallen. Dit is zo balen. Misschien heb je tijden gespaard voor die ene mobiel, ben je zo trots en nu zit er een barst in het scherm. Zonde! Doe hier iets aan, wees zuinig met je spullen en bescherm jouw mobiel tegen vallen en krassen.

Wees zuinig met je spullen

Nu alles zo duur is geworden, boodschappen elke week meer kosten en de energie rekening niet meer bij te houden is, wordt het misschien wel extra vaak gezegd, wees zuinig met je spullen. Tegen kinderen zeg je dit over hun spijkerbroeken en schoenen en tegen ons zou je willen zeggen, wees zuinig met je mobiel, want hoe vaak hoor je niet dat deze gevallen is of dat er krassen op zitten.

Bescherm je mobiel

Je mobiel beschermen kan heel makkelijk met een screenprotector. Heb je een Samsung telefoon dan bescherm je deze met Samsung S22 screenprotectors of een S21 screenprotector. Deze screenprotectors kosten tussen de 10 en 20 euro en je beschermt jouw mobiel tegen krassen, stoten en vallen.

Kan ik zelf een screenprotector aan brengen

Je kan heel makkelijk zelf een screenprotector aanbrengen op jouw mobiel. Je maakt het scherm goed schoon, haalt de stofdeeltjes weg en legt de screenprotector voorzichtig op het scherm. Luchtbellen wegschuiven naar de zijkant en jouw telefoon is beschermd.

Wat kan je nog meer doen om je mobiel te beschermen

  • zorg voor een goed hoesje, natuurlijk een hoesje moet leuk zijn, maar vooral stevig en bescherming bieden. Er is hier zoveel keuze in, dat er altijd wel een naar jouw zin te vinden zal zijn.
  • Vind je een telefoonkoord makkelijk, zorg dan helemaal voor een stevig hoesje om jouw telefoon. Want draag je deze om je nek, dan kan het best zijn dat je eens ergens tegen aanstoot
  • je kan je telefoon altijd verzekeren tegen gebruiksschade of diefstal.

Denk duurzaam

Duurzaamheid is iets waar steeds meer mensen mee bezig zijn. En duurzaam is ook, zuinig met je spullen omgaan. Waaronder jouw telefoon. We kunnen niet meer zonder en willen zo voorzichtig mogelijk met onze mobiel omgaan, met een kleine aanpassing bescherm jij je mobiel!

foto gratis afbeelding van SplitShire via Pixabay

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept