zininsieraden
Fashion Lifestyle

Je krijgt van zelf zin in sieraden bij Zininsieraden

Dol ben ik op sieraden. Dat merk je van zelf als je vaker op mijn site komt kijken. Met sieraden is het net als met schoenen.Je kan er nooit te veel van hebben. Mijn mening dan he! Ik hou van stijlvolle sieraden, sportief of een met een herinnering. Ik heb ze in vele vormen. Duurdere sieraden en goedkopere sieraden. Bij Zininsieraden kan ik mijn hart dan ook ophalen.

Armbanden

Van armbanden heb ik een hele collectie op mijn nachtkastje liggen. Ik heb ze in vele soorten en maten. Een armband die ik kocht in Bryce National Park na zeven maanden reizen door Amerika en Canada. Een armband met tekst die zoveel zegt over de situatie waar we in zitten. Goedkope parels van mijn Sensation White periode. Zomerse armbanden of bond gekleurd en een bedeltjes armband gespaard met zegeltjes van de supermarkt. Keuze zat. En daarom draag ik ook elke dag andere armbanden.

Hippe en trendy sieraden

De site van Zininsieraden staat vol met hippe en trendy sieraden. Dames en heren armbanden, kettingen , setjes sieraden en paracords.. Ben je op zoek naar opvallende en smaakvolle sieraden?  Bij Zininsieraden vind je deze zeker wel. De sieraden zijn veelal handgemaakte en unieke. Om jezelf of een ander mee te verwennen. De sieraden sets zijn vrolijken opvallend. De kettingen heel apart en eigenzinnig. De tassen functioneel en de ketting sjaals zijn een echte eyecather.

De producten verkrijgbaar voor leuke prijzen, zonder verzendkosten. Kijk eens rond op de site en laat je verrassen. Lekker shoppen vanuit je favoriete stoel.

Strass mirthe

Nieuw in de collectie is deze blauwe armband met touw, metaal en strass Mirthe. In de kleur blauw, zilverkleurig en zwart. De lengte van de armband is 18,5 cm en deze armband is heel mooi afgewerkte met magnetisch slot. Deze armband is helemaal mijn stijl en kleur. Door het magnetische slot is deze heel makkelijk om zelf om te doen, dus geen gedoe meer in de ochtend om hem om te krijgen.  De armband is door zijn breedte, opvallend maar niet te aanwezig. De armband werd opgestuurd in een mooi zakje. Dit extra’s doet het net even vind ik.

De vrouw achter zininsieraden

Het gezicht achter Zininsieraden is Melissa Brokken. Vorig jaar maakte ze een carrière switch en begon met haar webschop Zininsieraden. Een webwinkel waar je aparte en opvallende sieraden kunt kopen, die ook betaalbaar zijn. Melissa vind het belangrijk dat het assortiment bestaat uit sieraden die je nauwelijks in andere winkels tegenkomt. Voor een leuke prijs iets kopen wat niemand anders heeft, is toch super leuk?

zininseiraden

Op zoek naar nieuwe sieraden? Neem dan eens een kijkje op de site van Zininsieraden.nl

Meer over sieraden lezen: sieraden met namen

Foto’s lodiblogt

Voor dit artikel heb ik een product mogen ontvangen/ Disclaimer

45 thoughts on “Je krijgt van zelf zin in sieraden bij Zininsieraden”

  1. Net als tassen, kan ik als vrouw zijnde ook geen genoeg krijgen van sieraden. Een soort must have dingentje, haha. Ik ben vooral gek op armbanden, ringen en kettingen. Ik neem dan ook zeker een kijkje 🙂

  2. Die armband is inderdaad mooi. Ik vind het wel altijd leuk om passende sieraden bij mijn kleding te dragen. Naast de ketting die ik standaard om mijn nek draag dan. Dus de “aanvullende” sieraden moeten wel altijd om de arm haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.