Gebruik Mimatcha Scrub bij een kwetsbare en schilferige huid

Scrub voor de kwetsbare en schilferige huid

Heb jij last van een kwetsbare en schilferige huid, dan is het gebruiken van Mimatcha Scrub van Ik Skin Perfection een aanrader. Het is een hele fijne en lichte scrub voor de hele huid. Het geeft je lichaam een zacht en verzorgend gevoel. Welke ingrediënten deze scrub bevat, je leest het hier.

Een droge en gevoelige huid

Een kwetsbare, schilferige huid kan best wel meer verzorging gebruiken. De Mimatcha scrub van Ik Skin Perfection is speciaal ontwikkeld voor deze huid en zorgt er voor dat de huid de hele dag zacht en glad aanvoelt. Het is een frisse scrub die makkelijk aan te brengen is.

Mimatcha Scrub

Deze ultieme scrub is doordrenkt met 100% pure Cacaoboters, de Japanse Matcha, Mint en zeer rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytosterolen en is zacht genoeg voor frequent gebruik.

De scrub is groen, net als de match thee en ruikt heerlijk fris naar de mint die in de scrub zit. Je voelt heel duidelijk dat deze scrub voor de kwetsbare huid is, de scrub korrels zijn namelijk lang niet zo hard als ik wel gewend ben van een ‘gewone’ scrub, maar heeft wel dat zelfde fijne effect.

Hoe zorg je voor de juiste hoeveelheid scrub

In de deksel van deze Mimatcha scrub zit een klein lepeltje, door middel van het bijgeleverde lepeltje zorg je iedere keer voor de juiste hoeveelheid om je huid heerlijke te polijsten.

mimatcha srub van IK Skin Perfection

Hoe werkt het

Masseer de scrub in op een vochtige huid . Laat de scrub 5 minuten inwerken, spoel de Mimatcha Scrub af en ervaar de frisse, gladde en zachte huid. De frisse mint geur blijft ook echt wel even om je heen hangen. Heerlijk.

LICHAAMSSCRUB

  • Bevat 100% pure cacaoboters, Japanse Matcha en mint
  • Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten
  • Laat de huid zijdezacht en glad aanvoelen!
  • Ingrediënten: Sugar, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Vitis Vinifera Seed Oil, Matcha Powder, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil

100 gr Mimitcha scrub kost € 23,95 en koop je bij Ik Skin Perfection

Verzorg je huid goed

Je huid verzorgen is zo belangrijk en ook als je een kwetsbare en schilferige huid hebt is het juist goed om een scrub te gebruiken. Deze Mimatcha scrub is speciaal voor de gevoelige huid, daarom is het verstandig het een keer per week te gebruiken. De scrub voelt goed aan en is zacht voor de huid, door de frisse geur heb je het idee dat je jouw huid echt een oppepper geeft.

Lees ook: Hoe creëer je een natuurlijke make-up look.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept