Sensiderm Cream- een zijdezachte crème voor de nazomer

sensiderm cream van G.M. Collin voor de rode huid

De rust en ontspanning van een zomervakantie doet iedereen goed; extra tan-uurtjes in de zon, afkoelen in het zwembad en het ene restaurant na de ander bezoeken. De zomer is al weer even voorbij, ,maar mensen gaan ook nu natuurlijk nog op vakantie naar de zon. Of wat dacht je van de wintersporten waar je ook getrakteerd kan worden op zon. Om je huid te verzorgen in de nazomer neem je Sensiderm Cream van G.M. Collins mee in je koffer!

Veroudering van de huid

Wist je dat de zon maar liefst voor 80% verantwoordelijk is voor veroudering van de huid? Daarnaast zorgt blootstelling van onze huid aan de zon ook voor blijvend, veranderend huidstructuur. Met alleen dagelijks SPF smeren ben je er namelijk nog niet. Het is essentieel om je huid goed te verzorgen en daar kan Sensiderm Cream van G.M.Collin goed bij helpen. Zeker als je komende tijd misschien nog van de zon gaat genieten. Misschien ga jij nog genieten op een zonnig eiland, vergeet dan niet dat de zon nog steeds sterk kan zijn voor je huid. En dar je huid intussen veel te verduren heeft. Daarom biedt G.M. Collin eerste hulp met de Sensiderm Cream en de Puractive+ Cream om je kostbare huid de ideale naverzorging te bieden.

Nog even weg naar de zon

De herfstvakantie is net geweest en mensen zonder schoolgaande kinderen willen nu nog graag even van de zon genieten. Logisch want na deze periode begint echt de koude periode en gaat men zich weer op maken voor de winetrsport. Sensiderm Cream is een crème die je zeker mee moet nemen in je toilettas. Want heb je iets te lang in de zon gelegen en last van een brandend gevoel en/of zichtbaar roodheid? Dan biedt de Sensiderm Cream de juiste formule om dit te verminderen. Maar ook als je gewandeld hebt, op de ski’s heb gestaan tijdens de wintersport of na een fikse wandeling in de zon, os deze crème perfect voor je huis.

Sensiderm Cream

Sensiderm Cream is een zijdezachte crème die maximaal comfort biedt voor de gevoelige huid. Sensiderm Cream bevat een combinatie van waterplankton-extract, ceramidecomplex en artemia-extract. De crème vermindert zichtbaar roodheid van de huid en het brandende gevoel en zorgt voor onmiddellijke verzachting. Het beschermt de vochtbarrière van de huid en beschermt tevens tegen omgevingsfactoren. De huid ziet er vernieuwd en stralend uit. 

Breng na de reiniging een hoeveelheid aan die het best geschikt is voor uw eigen huidbehoefte.

G.M. Collin

Heb jij na het zonnen last van roodheid en brandend gevoel

Met deze crème van G.M Collin krijg jij weer de controle over je teint. Een gevoelige huid is nooit prettig en daar wil je dan ook het liefst zo snel mogelijk van af. De Sensiderm Cream geeft heel snel een verzachting op de huid. . Want zeg nou zelf; we willen allemaal het liefst een babyhuidje. Breng deze crème voor maximaal resultaat direct na de reiniging van je huid aan. Laat nu de vakantie voor je huid maar beginnen!

De creme is zijdezacht

Ook wij zijn in de herfstvakantie nog even de zon op gaan zoeken. We zijn gaan klimmen in Zuid-Frankrijk en de zon kan hier nog steeds fel zijn. We hadden prachtig weer en de Sensiderm Cream kwam goed van pas. De cream voelt goed vet aan waardoor je meteen voelt dat het zijn werk doet op je huid. Er zit heel licht een geurtje aan de crème. Ik vind het een fijne crème om te gebruiken nadat ik met mijn gezicht in de zon heb gezeten. Deze crème is verkrijgbaar op G.M collin.nl

Meer tips over nazomeren lees je bij Peggy.

Lees meer: Babor Ampoule Concentrates.

foto’s lodiblogt/ gekregen product

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept