Make up tas wanneer je ouder wordt

make up ouder worden

Ouder worden en meer make-up gebruiken, dat is toch voor mij wel een beetje de waarheid aan het worden. Wat gebruik ik allemaal en waarom  gebruik ik nu meer make-up dan voorheen? 

Blauwe oogschaduw

Ik was een puber, eind jaren tachtig en toen was blauwe oogschaduw helemaal hip. Ik heb foto’s van mezelf waar ik met blauw of groene oogschaduw sta. Best wild als ik dat nu zo zie. Na mijn puberteit ben ik steeds minder make-up gaan dragen. Dit kwam doordat ik vanaf mijn zeventiende lenzen moest dragen. Ik had harde lenzen en wanneer ik make-up op deed, gaf dit meteen problemen. Ik zag wazig en ben toen op een gegeven moment gestopt met opmaken. Tot ik een paar jaar geleden nieuwe lenzen kreeg, Deze zijn groter, maar liggen hierdoor beter op mijn oog en op de een of andere manier, lukt het me nu wel op me op te maken. Mijn lenzen worden niet meer vies of wazig als ik oogschaduw op doe en mijn ogen irriteren niet door de mascara.

Ouder worden

Ik word ouder en dat zie je, ook aan mijn gezicht.  Mijn oogleden beginnen iets te hangen en de rimpels zijn niet meer weg te denken. Om deze reden besloot ik dat ik me weer vaker op wilde maken. Ik wist eigenlijk niet waar te beginnen. Al vaker liep ik het Kruidvat in en zag van alles liggen. Tot ik op een gegeven moment mijn oog liet vallen op de collectie van Essence. De collectie doet erg jeugdig aan, misschien dat ik het daarom wel zo leuk vind. Daarbij is het niet duur en dacht ik, als het toch niks is, dat make up, dan heb ik niet voor een groot bedrag in huis liggen terwijl ik het niet gebruik. Ik koos voor een oogschaduw pallet, mascara en oogpotlood. Daarnaast een lippenstick en lippotlood.

Vlogs kijken

Al ben ik in de veertig en weet ik echt wel wat, ik besloot toch maar eens een paar vlogs te bekijken. Instructies met ‘ hoe maak ik me op’. Hier stak ik heel veel van op!

Lipstick die lang blijft zitten

Ik was zo enthousiast over de kleuren, dat ik een paar dagen later nog een Nude pallet kocht en ook een iets minder opvallende kleur lipstick. De eerst die ik kocht, valt erg op. Wat ik wel heel mooi vind, maar niet voor elke dag. De lipstick kost € 1,99 en blijft ook niet heel lang zitten maar wat wil je voor die prijs. En ach weet je dan werk ik het weer een beetje bij. Mocht je nu een lipstick zoeken die echt kang blijft zitten. Maybelline Superstay Matte ink lipstick doet wat hie belooft

In Love with rose € 3,99 ( Kruidvat), Mascara € 2,99, oogpotlood € 0,99 en lipstick € 1,99 (kruidvat),

Kleur 07 en 14

Nude kleuren en lipstick nr 07, blust heb ik niet nodig, ik heb rode wangen van mezelf.

Wat gebruik jij aan make-up?

foto’s lodiblogt

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. zegt:

    Wat leuk dat je ermee bezig bent Lodi! En inderdaad, met youtube filmpjes leer je tegenwoordig zoveel, dat is echt heel erg leuk!

    1. Ja te leuk toch, ik leer er ook nog wat van op mijn (oude) dag 🙂

  2. Ik vind de make-up op de foto best wel erg aanwezig. Maar ik heb er geen verstand van natuurlijk. Zelf gebruik ik geen make-up omdat ik daar eerlijk gezegd te gemakzuchtig en te beroerd voor ben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept