Schik niet, ik heb niet de intentie om beauty blogger te worden. In tegen deel. Ik ben veertig plus en het ouder worden doet me inzien dat mijn  ogen wel wat make up nodig hebben om weer meer te stralen. Echter ik ben een ‘no no’ wat make up betreft. Toch leek het mee leuk om jullie vandaag eens een kijkje in mijn make up tas te geven en te laten zien wat ik elke dag gebruik aan producten.

make up ouder worden

Blauwe oogschaduw

Ik was een puber, eind jaren tachtig en toen was blauwe oogschaduw helemaal hip. Ik heb foto’s van mezelf waar ik met blauw of groene oogschaduw sta. Best wild als ik dat nu zo zie. Na mijn puberteit ben ik steeds minder make-up gaan dragen. Dit kwam doordat ik vanaf mijn zeventiende lenzen moest dragen. Ik had harde lenzen en wanneer ik make-up op deed, gaf dit meteen problemen. Ik zag wazig en ben toen op een gegeven moment gestopt met opmaken. Tot ik een paar jaar geleden nieuwe lenzen kreeg, Deze zijn groter, maar liggen hierdoor beter op mijn oog en op de een of andere manier, lukt het me nu wel op me op te maken. Mijn lenzen worden niet meer vies of wazig als ik oogschaduw op doe en mijn ogen irriteren niet door de mascara.

Ouder worden

Ik word ouder en dat zie je, ook aan mijn gezicht.  Mijn oogleden beginnen iets te hangen en de rimpels zijn niet meer weg te denken. Om deze reden besloot ik dat ik me weer vaker op wilde maken. Ik wist eigenlijk niet waar te beginnen. Al vaker liep ik het Kruidvat in en zag van alles liggen. Tot ik op een gegeven moment mijn oog liet vallen op de collectie van Essence. De collectie doet erg jeugdig aan, misschien dat ik het daarom wel zo leuk vind. Daarbij is het niet duur en dacht ik, als het toch niks is, dat make up, dan heb ik niet voor een groot bedrag in huis liggen terwijl ik het niet gebruik. Ik koos voor een oogschaduw pallet, mascara en oogpotlood. Daarnaast een lippenstick en lippotlood.

Vlogs kijken

Al ben ik in de veertig en weet ik echt wel wat, ik besloot toch maar eens een paar vlogs te bekijken. Instructies met ‘ hoe maak ik me op’. Hier stak ik heel veel van op en was zo enthousiast over de kleuren, dat ik een paar dagen later nog een Nude pallet kocht en ook een iets minder opvallende kleur lipstick. De eerst die ik kocht, valt erg op. Wat ik wel heel mooi vind, maar niet voor elke dag. De lipstick kost € 1,99 en blijft ook niet heel lang zitten maar wat wil je voor die prijs. En ach weet je dan werk ik het weer een beetje bij.

make up ouder worden

In Love with rose € 3,99 ( Kruidvat), Mascara € 2,99, oogpotlood € 0,99 en lipstick € 1,99 (kruidvat)

make up ouder worden

Million Nude Faces € 3,99 (kruidvat)

 

make up ouder worden

Kleur 07 en 14

make up ouder worden

Nude kleuren en lipstick nr 07, blust heb ik niet nodig, ik heb rode wangen van mezelf.

Wat gebruik jij aan make-up?

Misschien ook liuk om te lezen: Hoe ik laatst een kleimasker beste

Foto’s lodiblogt

3 Comments on Over ouder worden en wat er allemaal in mijn make up tas zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *