Je baby dragen in een draagzak, voor thuis en onderweg

dragen in een draagzak, thuis en onderweg

Stokke, de Scandinavische fabrikant van hoogwaardige kinderproducten, heeft zijn productfamilie uitgebreid met een nieuwe telg namelijk de Stokke® Limas™ draagzakken. De lijn bestaat uit een drietal modellen, de Stokke® Limas™ draagzak, Stokke® Limas™ draagzak Plus en Stokke® Limas™ draagzak Flex. Met deze draagzakken heb jij als ouder je handen volledig vrij hebben wanneer jij je baby wil dragen in een draagzak, zowel thuis als onderweg.

Je baby dragen in een draagzak

Het dragen van je baby lijkt heel modern maar is al zo oud als de mensheid. Toch heb ik het zelf nooit gedaan en achteraf heb ik hier spijt van. In mijn tijd werd het dragen van je kindje in een draagzak of draagdoek helemaal niet aangeprezen. Nu zou ik willen dat iemand mij dit had verteld. Tenslotte is het ideaal. Niet alleen voor het contact met je baby, maar ook heb je als ouder je handen vrij met een draagzak of draagdoek. En zeker niet alleen onderweg. Een draagzak is ook ideaal om thuis te gebruiken.

thuis je baby dragen

Ouders hebben hun handen vrij dankzij de nieuwe Stokke® Limas™draagzak

De draagzakken van Stokke creëren een gevoel van nabijheid en verbondenheid. Ze bieden optimaal comfort en ondersteuning voor jouw baby vanaf de geboorte. Dit geeft zowel ouders als kinderen een gevoel van vertrouwen, waar en wanneer dan ook. De nieuwe collectie past zich niet alleen aan baby’s aan, maar ondersteunt ook de fysieke en fysiologische ontwikkeling van het kind. Om de ontwikkeling van de heupen, wervelkolom en spieren te ondersteunen, kan de draagzak worden verstelt naarmate je baby groeit. Zo biedt het product ook een geheel nieuwe zintuiglijke ervaring, waardoor de hersenen worden gestimuleerd.

De producten van Stokke

Net als alle andere Stokke producten, combineert Stokke® Limas™ elegantie met functionaliteit. De draagzakken zijn een must-have voor stijlvolle en bewuste ouders en verzorgers. Ze zijn zacht en licht van gewicht en bieden bewegingsvrijheid, comfort en ondersteuning. Het hele assortiment is gemaakt van 100% katoen of een combinatie van katoen en linnen. Met de verstelbare zitvlak en achterpand in combinatie met de brede schouder- en heupbanden, zorgt dit voor uitstekend comfort dankzij een gelijkmatige gewichtsverdeling.

Lees ook: Stokke Tripp Trapp, wees uniek en koop een limited edition.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints

De Stokke® Limas™ draagzakken zijn verkrijgbaar in vijf effen kleuren en vijf prints. Zo is er voor elke stijl en iedere gelegenheid wel een geschikt model, of je de draagzak nu in huis gebruikt of voor een wandeling door de stad.

De prijzen van de draagzakken

Stokke® Limas™ is vanaf 16 mei verkrijgbaar bij de Stokke verkooppunten en online via Stokke.com.

De advies prijzen zijn: Stokke® Limas™ draagzak (3,2 tot 15 kg) €129,-. De Stokke® Limas™ draagzak Plus (4 tot 18 kg), €139,- en voor de Stokke® Limas™ draagzak Flex (4 tot 20 kg)is de adviesprijs €139,-

De lancering van de Limas producten past perfect bij de nieuwe slogan Here We Grow™ die Stokke wereldwijd introduceerde. Deze benadrukt het belang van verbinding, leren en ontwikkeling om ouders en kinderen te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen en de beste versie van zichzelf te worden.

Hier vind je meer producten van Stokke.

Lees ook: Zwanger- ontdek alle ontwikkelingen op de negenmaandenbeurs.

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept