Dé nieuwste hippe essentials voor een perfecte stranddag

De nieuwste hippe essentials voor een perfecte stranddag

Het zonnetje is er weer doorgekomen en dus is het weer tijd voor een heerlijk stranddagje. Maar wat neem je allemaal mee? Er zijn tegenwoordig meer handige producten dan je denkt om je stranddag goed door te komen. Dit artikel vertelt je welke nieuwe hippe essentials je mee moet nemen voor een perfecte stranddag.

Bindle Bottle

Dit type waterfles dient niet alleen voor het vullen met je favoriete drankje, maar ook is het vacuüm geïsoleerd en en lekvrij om je drankje op de juiste temperatuur te houden. Maar het beste van deze waterfles is het geheime compartiment waar je sleutels, je pinpas, Airpods etc. in kunt bewaren.

Duurzame zonnebril

Tegenwoordig bestaan er naast ‘normale zonnebrillen’ ook duurzame zonnebrillen. Dit zijn brillen die worden gemaakt van materialen die kunnen worden hergebruikt of gerecycled. 

Aan het productieproduces wordt veel tijd en aandacht besteed, waardoor je een bril van goede kwaliteit krijgt en je ook nog eens een steentje bijdraagt aan een betere wereld.

Five2One Eyewear is een brillenmerk die zulke duurzame zonnebrillen produceert en verkoopt. De brillen worden gemaakt van PET flessen, dat anders terecht zou komen in de oceaan. Is dat niet een fantastisch initiatief? 

Thermisch telefoonzakje

We kennen het allemaal wel: “Je maakt even een leuke strand selfie en plots krijg je een melding met “uw telefoon is te heet” en je mobiel valt uit.” Daar is een oplossing voor. Er bestaan thermische telefoonzakjes waar je je mobiel in kunt stoppen om hem te beschermen tegen de hete zon. En ze zijn ook nog eens waterafstotend en drijfbaar. Een echte must-have toch?

Lockbox 

Ken je de angst dat je spullen gestolen worden op het strand? Je hoeft maar een keer weg te lopen om het zandkasteel van je kind te bekijken en hoppa, alles kan direct weg zijn. Maar, ook hier is een oplossing voor. Een lockbox is een veilige box die je op slot kunt doen waar je al je waardevolle spullen in kunt doen. Je kunt hem bijvoorbeeld vastklikken aan je strandstoel en voilá, al je spullen zijn veilig opgeborgen en kun je met alle rust gaan zwemmen.

Alles voor een perfecte stranddag

Zo, nu weet je hoe jij je stranddag perfect doorkomt! Neem een bindle bottle mee als opslag voor je favoriete drankje en je sleutels/pasjes, doe een duurzame zonnebril op voor een betere wereld, doe je mobiel tijdens het zonnen in een thermisch telefoonzakje en berg al je waardevolle spullen op in een lockbox. Let’s go to the beach!

Lees ook: Naar het strand, wat moet je zeker niet vergeten.

foto rechtvrije afbeelding

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept