De eerste uitstapjes met je baby- 5 tips

De eerste uitstapjes met je baby, met deze tips komt dat helemaal goed.

Je bent net moeder worden en bent thuis met de baby, hoe fijn is dit. Maar dan wil je ook voor het eerst op stap. Hartstikke spannend die eerste uitstapjes met je baby! Maar geen zorgen. Ergobaby heeft alles voor jou en jouw baby om samen te kunnen genieten van het buiten zijn.

Op stap met je baby

Na negen maanden zwangerschap heb jij jouw zoon of dochter in de armen en hoe fijn het is om lekker warm binnen te zitten, je wilt er ook samen op uit. Maar vooral in het begin is dit ontzettend spannend. Heeft je baby het niet te koud, heeft hij of zij het niet te warm. Ligt het wel goed? Geen zorgen met deze 5 tips helpen kunnen de uitstapjes met je baby alleen maat goed gaan.

Neem niet te veel mee

De eerste uitstapjes met je baby, bestaan vooral uit de vraag;’wat neem ik allemaal mee?‘. Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig? Dit is natuurlijk deels afhankelijk van jouw baby, maar zorg in ieder geval voor een reserve pakje en rompertje, luiers, hydrofiele doek, doekjes en een speen. Bij flesvoeding, vergeet ook dit niet mee te nemen. En geef je borstvoeding, neem dan ook zeker voor jezelf ook water mee, tenslotte moet je goed drinken en je vochthuishouding op pijl houden. .

Kies voor een kleinere buggy

Vaak willen we degelijkheid, stevigheid, ook in een kinderwagen. Echter trek jij er liever wat verder en vaker op uit dan is een buggy die je snel en eenvoudig op kan vouwen tot een klein pak een goed idee. Zo past die verzorgingstas nog bij in de kofferbak en is er nog voldoende ruimte over in je wagen. Zo heb je de Metro+-wandelwagen van Ergobaby die plooi je in 10 seconden op tot een klein plat vierkant. Geen gedoe meer met Tetris-gewijs puzzelen in je kofferruimte. Je wandelschoenen, verzorgingstas en rugzak passen er moeiteloos bij.

Veilig autostoeltje

Veilig en comfortabel, twee woorden die onlosmakelijk bij elkaar horen. Zorg daarom ook voor een veilig en comfortabel autostoeltje. Zo kan jij zorgeloos rijden terwijl je baby een dutje doet. Als je een wandelwagen gaat kopen, kun je het beste vragen of je autostoeltje erop past. Zo hoef je je kleintje niet wakker te maken na een autorit, en kan je het stoeltje in één vloeiende beweging uit de auto en op het onderstel van je kinderwagen klikken. Met dit idee in het achterhoofd hebben Ergobaby en BeSafe hun krachten gebundeld en stellen ze samen de Ergobaby x BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size Autostoel voor. Dankzij de 5-puntsgordel en de Dynamic Force Absorber-technologie kan je kind veilig en beschermd reizen in het autostoeltje vanaf de geboorte tot het één jaar oud is.

Ergobaby x BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size Autostoel

De Ergobaby iZi Go Modular X1 by BeSafe Autostoel is te koop vanaf 24 februari 2022 voor € 269,90 en beschikbaar in twee pakketten. De autostoel, inclusief Metro+-wandelwagen heb je al voor € 599. Voor de Isofix-basis betaalt je in totaal € 799.

Neem altijd een draagzak mee

Ook al wandel je met je newborn in de buggy, het is verstandig altijd een draagzak mee te nemen. Wanneer je kindje honger heeft of nood aan huidcontact, kan je hem of haar uit de wandelwagen nemen en dicht tegen jou aan dragen terwijl jullie rustig verder wandelen. Een buggy met voldoende opbergruimte is daarom zo belangrijk! De Metro+ heeft een handig opbergvak onder het zitvlak, regenhoes, voetenzak en zonneklep.

Doe wat goed voor jullie is

Wees niet te streng voor jezelf. Of het nu je eerste uitje is met je baby of je tiende, doe wat goed voelt voor jullie. Merk je dat je kleintje moe wordt? Of zou je zelf liever huiswaarts keren? Doe dit dan.

Meer informatie vind je op : Ergobaby.be

Ga er samen op uit

Is je kindje net geboren, maar ook in de tijd hierna is het zo prettig om naar buiten te gaan. Ga genieten van de eerste zonnestralen, wandel rustig in de buurt, of neem alles mee en ga verder op wandelen. Een andere omgeving wandelt super leuk en je ziet ook weer eens iets anders. En heb je nu angst voor de eerste vakantie met jouw baby? Lees dan dit artikel over een stressvrije vakantie met jouw baby!

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept