Joolz Day+ Style it yourself kinderwagen

Joolz Day+ Stijl je eigen kinderwagen

Een kinderwagen die helemaal aansluit bij jouw stijl, hoe goed klinkt dat? Vanaf nu kan je jouw eigen Joolz Day+ samenstellen in slechts vier eenvoudige stappen. Creëer je eigen look en ga in stijl op stap! Hoe, dat lees je hier.

Joolz day+ Style it yourself

De award-winnende Joolz Day+ is net zo comfortabel als altijd, maar nog stijlvoller. Hoe dat kan? Je kan nu jouw Joolz Day+ helemaal samenstellen naar jouw eigen stijl. Dit kan in slechts vier eenvoudige stappen. Zo kan je kiezen voor een andere kleur voor het onderstel of helemaal uitpakken met je eigen unieke combinatie van hoogwaardige stoffen en tientallen trendy patronen.

Slim, comfortabel en toekomstbestendig

Ben je zwanger en al druk met de uitzet voor de baby, dan wil jij natuurlijk ook een kinderwagen die helemaal past bij jouw stijl. Maar ook jouw leefstijl. Want is de wagen makkelijk te manoeuvreren en makkelijk in te klappen? Met Joolz Day+ geniet jij van een iconische kinderwagen. En dan ook nog eens helemaal in jouw stijl.  De Joolz Day+ is slim, comfortabel en toekomstbestendig,. Deze wagen beschikt over alle ruimte die je baby nodig heeft om comfortabel te kunnen slapen en zitten. Alles is ontworpen om met je kleintje mee te groeien en een ultra-comfortabele rit te garanderen.

Een groot pallet kleuren

Vanaf nu kun je uit een groot palet kleuren en printopties kiezen waarmee je de Joolz Day+ precies kunt stylen zoals je wilt. Hij beschikt over een wieg, een stoeltje en natuurlijk heb je nog steeds de mogelijkheid om je autostoel aan het onderstel te bevestigen. De kers op de taart? Levenslange garantie met gegarandeerd jarenlang vrolijk en in stijl rondwandelen. Daarnaast planten we zoals altijd voor iedere verkochte kinderwagen een boom in het Joolz geboortebos in Colombia.

Joolz Day+ Stijl je eigen kinderwagen
Joolz Day+ Stijl je eigen kinderwagen

Style it yourself in vier stappen

Pas je Joolz Day+ aan met kleuren en prints op basis van de nieuwste trends. En dat in slechts 4 stappen!

  • Kijk eerst naar de keuze van de stof
  • Dan maak je een keuze voor de beugels en verlengde zonnekap.
  • Bij de derde stap maak je een keuze voor het onderstel
  • En als vierde stap, maak je een keuze uit de wielen.

Vanaf 19 april 2021 verkrijgbaar

De Joolz Day+ Style it yourself is vanaf vandaag -19 april 2021- verkrijgbaar, zowel online als in de winkel. Vind een winkel bij jou in de buurt op joolz.com. De adviesprijs begint bij €1.299 inclusief stoel en wieg. Maak kennis met de nieuwe Joolz Day+ en ontdek meer op joolz.com.

Joolz

Joolz is een groep van bevlogen professionals met een gemeenschappelijke visie. Ze willen de nieuwe generatie ouders de helpende hand bieden en hen het vertrouwen en de ruimte geven om op hun eigen manier te genieten van het ouderschap. Ze streven ernaar om meer betekenis te geven aan wat ze doen. Daarom ontwerpen ze duurzame kinderwagens en accessoires, zodat ouders hun leven kunnen inrichten zoals zíj dat willen. De producten worden gemaakt van duurzame, biologische en bestendige materialen. De kinderwagens zijn veilig, stijlvol en gemakkelijk in te klappen en te manoeuvreren. En uiteraard bieden ze je baby optimaal comfort.

Maak de kinderwagen helemaal eigen

Hoe leuk is het om je eigen kinderwagen helemaal te maken naar jouw eigen stijl. Met Joolz Day+ kan dit nu! Dus ben jij zwanger en zoek je een kinderwagen, neem dan zeker hier een kijkje.

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept